BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Evet canim ilk ameliyatim 2006 da olmustu. Hortum koptuğu için oldum ikinciyi. Yani 2006 dan beri şant var bende. Ben tam anlatamamis olabilirim Dr.un dediğini burada. Sonuç olarak karin boşluğundaki fazla sivi döllenmeyi etkiliyormus, döllenme için daha kuru bir zemine ihtiyaç varmis. Doktorumdan eminim, işinin ehli, riskli gebeliklerde uzman, detaylari atlamayan bir hoca. Şimdiye kadar gittiğim en iyi doktor diyebilirim rahatlıkla. Bütün ultrason muayenelerinde diğer doktorlar da karin boşluğunda sivi fazla demişti zaten. Bu sivinin fazla olması diğer muayenelerden de anladigim kadariyla pek de istenen normal karsilanan Birsey degil.

Simdi regl olmayi bekliyorum. Çok az lekelenmem var. Basim iki gündür agriyor. Regl doneminde hep migrenim tutar. Basagrisi mide bulantisi İçimden bi sürpriz olsa, takibe gidiyorum derken hamile olduğumu ogrensem diyorum.:)

Ben olsam doktoru soru yagmuruna tutardim yani karin boslugundaki
fazla sivinin rahimle ne ilgisi olabilir yinede anlamadim☺sen doktoruna guveniyorsan aklina yatmstir doktorunun soyledikleri cnm sadece ben bi baglanti kuramadim...insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun

Ben iyice anlayayim anlatirim inşallah :)
Bende hasimato var hidrosefali var.. Durum boyle olunca doktor konusunda baya uğraş verdim. Gittim geldim hep elim bos döndüm. Doğru düzgün değerlendirilmedi hic. Bir TSH a buldular onu dusurduk esimden bildiler... simdiye kadar kimse beni doğru düzgün degerlendirilmemisti.

Aslında Dr.da ihtimal dedi, takip edip göreceğiz anladigim. Cunku senin durumunda olup da kendiliğinden hamile kalanlar da var dedi. Zaten şimdiye kadar hic yumurta takibi yapilmadi. Yapalim bakalim neler göreceğiz. Hayirli zamanda hayirlisiyla kavusuruz inşallah meleklerimize

Kizlar sun itibariyle adet olsum hasi gecmia olsun ama ben biliyordum zaten 1 gun gecikmeli oldu.yeni batimida belirteyim ekim30 olur galiba

Gelecek aya ins cnm benim. zaten rontgene fln.girimce icine suphe gelmisti. diger aya rabbim nasip eder ins

Kizlar benim catlatma ignesinden sonraki 5.gunum bugun. dr 4 gun dedi ama dun fln gercekten miktar iyi diildi. Eger igne olmasaydim.bugundu catlama gunum. o yuzden bugunde birlikte olalim diorum. esim.hic ise yaramaz dio. bilmiom napsam
bide sag kasigima bicak saplanio sanki ara ara

Aa hasimatado mu var cnm gecmis olsun.bak onun gebelige engel oldugunu biliyrm tsh 2.5 altinda olmasi lazim gebelik icin ama sen tsh degerinide dusurmussun ne gzl...bende de guatr var 3 ayda bir kan tahlili yaptiriyrm nodullerim takip ediliyr buyuyormu diye suan degerlerim iyi ilac kullanman gerekmiyr dedi doktorum...sen yine de kendini sartlandirma hasimatodan yada fazla sivi birikmesinden hamile kalamiyorum diye...kendini zamana birak hamile kalman daha kolay olacaktir

Canim 4 gun iliskiye girdiysen zaten yeterlidir cunku spermler 3 gun kadar yasiyor...birde miktar iyi degildi dedigin ne anlamadim...son olarakta iliskiyr girmeyi sadece bebek icin yaparsaniz hamile kalman zaten zor olur kendinizi sartlandirmayin esin demis ya bosuna yapmis oluruz...

Sperm kalitesi demek istedim canim :-( valla yalana gerek yok bu gunlerdekine insan elinde olmadan dusunuyo bebek icin oluyo. bizim dr keyfine bak dio ama pek oyle olmuyo :)

Sperm kalitesi demek istedim canim :-( valla yalana gerek yok bu gunlerdekine insan elinde olmadan dusunuyo bebespercin oluyo. bizim dr keyfine bak dio ama pek oyle olmuyo :)
Hergun iliskiye girilirse sperm kalitesi dusuk olur zaten cnm.birde burda bir topikte okumustum icerde cok fazla sperm birikirse olüyorlarmis...birde esinin sperm kalitsi iyiyse hergun de iliskiye girebilirsin...bencede keyfine bak olursa olur de stresten uzak dur..bak ben sadece 1 gun iliskiye girdim esim sehir disindaydi yinede hamileymisim gibi davraniyoruz tiye aliyoruz isi eglenceye vuruyoruz .olana kadar bu boyle olacak diger turlu cok stresli oluyor

Canim valla aslinda stres yapmamaya calisiorumda bazi gunler yok yastikti yok ayagini kaldirdi derken ister istemez stres oluyo :) hayirlisi bakalim senin bat ne zamandi

kızlar bata 6 gün var ve evde ovü testi yaptım böyle çıktı hamileliği gösterirmi ovü testleri ? daha önceki günler silikti yok denecek kadar azdı

Eklentiler

• IMG_20141003_153237.webp
    123,1 KB · Görüntüleme: 80
kızlar bata 6 gün var ve evde ovü testi yaptım böyle çıktı hamileliği gösterirmi ovü testleri ? daha önceki günler silikti yok denecek kadar azdı

Hadi bakalim inşallah

Ahh aynen oyle .. Yas 32 ama yok yok.. Ne yapalim bunlara rağmen yasiyoruz .. Anne de olacagiz inşallah.. Benim lekelenme devam ediyor ama sökülmedi bir turlu.. Merakta kalip ovulasyon testi yaptim ben de tamamen tertemiz cikti. Gerçi benim ovi testlerin son kullanma tarihi de geçmiş , doğru calisir mi bilmiyorum.
Yarin bat günüm. Bu ay için beklentim yok zaten. Tek beklentim bat gecikmesin de bir an önce 3. Gün olsun doktoruna gideyim..

Benim bu ay da hiç ümidim yok 5gündür yemeden içmeden çalıştık ama yinede hiç bi umut yok bende bu ay da olmicak galiba esimde aynı şeyleri söylüyo

Canim valla aslinda stres yapmamaya calisiorumda bazi gunler yok yastikti yok ayagini kaldirdi derken ister istemez stres oluyo :) hayirlisi bakalim senin bat ne zamandi
Ben ne yastik ne baska bisey yaptm cnm.bat 18 ekim hayirlisi...gecen ay cok belirti yasayip hamile olmadigimi ogrenince aklim basima geldi ☺

Kimisi hamilelik testi olarakta kullaniyor ama bazisi tutuyor bazisi tutmuyor.bence sen hislerini dinle onlar cikiyor

Allahin izniyle bizde oluruz anne cnm...ovulasyon testi gebelikte kullanilmiyr zaten cnm.birde tarihi de gecmis...hakkinda hayirlisi olsun

cimcimesevilay .!.:
Benim bu ay da hiç ümidim yok 5gündür yemeden içmeden çalıştık ama yinede hiç bi umut yok bende bu ay da olmicak galiba esimde aynı şeyleri söylüyo
Cnm umutsuzluk icin biraz erken degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…