BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

hosbulduk canım evet en erken benim miş inşallah Allahın izniyle ...inan hiç hatırlamıyorum ama çift çizgiyi gördüğümüz gün ilişki oldu.çitf çizgiyi ikindim görmüştüm akşam ilşki olmuştu ama ertesi günler oldumu hatırlamıyorum...foto ekleyemedim ki fotosu vardı çift çizginin

olsun canım ıkıncı cızgı bırıncı cızgıyle aynı renk ya da daha koyuysa oluyormus ozamanda ılıskı yasadıysanız olmustur ınsallah: )
bana göre aynı koyuluktaydı :) hayırlısıysa olmuştur ama beklemek cok zor

asimelik ve zynpela sizin 5 gün kalmış kızlar heyecan durumu nasıl ilk sizin güzel haberlerinizi alacağız inşallah: ) buarada yaş kaç kızlar en yaşlınız ben olabilirim aranızda 30 oldum ya:S:S
:) topiğin ablası benimm ayın 20sinde 33 yaşıma gireceğim :)

Kızlar az önce kasıklarıma bi ağrı girdi sonra bebden bişeler aktı gitti:) sanki adet olmuşum gibi kan aktı sanki sonra tuvalete gittim çamaşırım acayip akıntı olmuş ve koyu sarı akıntı şuanda hala aktığını hissediyorum hamilelik belirtisi mi normalde akıntım olur ama çok şeffaf beyaz renkte bu sefer farklı geldi

koyu renk akıntının hamilelik belirtisi oldugunu okumuştum cnm biryerde ama emin değilim sarı olması konusunda yanıltmayayım..sadece kaşıntı varsa kötü koku geliyorsa iltihaplı bir durum olabilir doktora danışmak daha sağlıklı olur ozaman..

kaşıntı ve koku yok cnm sadece sarı bi akıntı o kadar inşallah hamileyimdir ya

Az önce benimde kasıklarıma ağrı girdi ama akıntı olmadı gerçi benim adet tarihim 24 eylül seninde 20 eylül normalmi bilemedim ağrının olması
Allahım inşallahh belirtidir

Az önce benimde kasıklarıma ağrı girdi ama akıntı olmadı gerçi benim adet tarihim 24 eylül seninde 20 eylül normalmi bilemedim ağrının olması
Allahım inşallahh belirtidir

Inşallah doğru belirtilerdir de boşa heveslenmemiş oluruz eğer hamileysek bu ağrılar normal yani ki umarım öyledir

Ayy kizlaaarrr. Yeni uyemiz ayse hos geldin cimcimesevilay herkesin bahsettigi hamilelik belirtisine benziyor vallahi heyecan yaptim inanki simdi. Ay hadi bakalim ilk hayirli haberimiz kimden gelecek. Ben bugun ne ovuluasyon ne gebelik hic birini yapmadim hic bir belirti kalmadi cunku evi temizledim yerleri bastira bastira sileyim derken dizlerim morardi neredeyse sonra alisveris market 10 kilo torba tasidim valla. Esim biraz soylendi yavarsa bisi dikkat etmiyon sen diye ama yok umudum dedim sustuk beraberce. Akintim bile yok o denli yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…