canım beni de ekler misin listeye bat 17 eylülGörüldüğü üzere oldukça hayalet umarım tek ben görmüyorumdur. :) :)
hosbulduk canım evet en erken benim miş inşallah Allahın izniyle ...inan hiç hatırlamıyorum ama çift çizgiyi gördüğümüz gün ilişki oldu.çitf çizgiyi ikindim görmüştüm akşam ilşki olmuştu ama ertesi günler oldumu hatırlamıyorum...foto ekleyemedim ki fotosu vardı çift çizgininhoşgeldin ayşe: ) suanda bat en önce olan sensin 17eylül ile: ) insallah ılk senın guzel haberlerini alacagız: ) ben daha yumurtlayamadım cıft cızgı koyu olamadı bi olsa beklemeye baslayacagım ama: ) çift cizgiyi gordukten sonra nezaman kac kez beraber oldunuz..
fotoğraf ekleyemiyorum yaa
bana göre aynı koyuluktaydı :) hayırlısıysa olmuştur ama beklemek cok zorolsun canım ıkıncı cızgı bırıncı cızgıyle aynı renk ya da daha koyuysa oluyormus ozamanda ılıskı yasadıysanız olmustur ınsallah: )
hoşgeldiiiin :) ilk güzel haberi senden alırız inşallah, çok az kalmışş :)bana göre aynı koyuluktaydı :) hayırlısıysa olmuştur ama beklemek cok zor
:) topiğin ablası benimm ayın 20sinde 33 yaşıma gireceğim :)asimelik ve zynpela sizin 5 gün kalmış kızlar heyecan durumu nasıl ilk sizin güzel haberlerinizi alacağız inşallah: ) buarada yaş kaç kızlar en yaşlınız ben olabilirim aranızda 30 oldum ya:S:S
İnsallah zaman gecmek bilmiyor ama .bel agrilarim da hic gecmiyor hic boyle olmamistimhoşgeldiiiin :) ilk güzel haberi senden alırız inşallah, çok az kalmışş :)
:) topiğin ablası benimm ayın 20sinde 33 yaşıma gireceğim :)
82 eylül canım yaş geçti ama geç olsun güç olmasın napalım :) biz ancak karar verebildik bebeğe :)benm 84 ocak senin 81 eylül galiba.. 30 un üstüne cıkınca 3 5 farketmıyor be cnm zaman gecıyor maalesef: (
Kızlar az önce kasıklarıma bi ağrı girdi sonra bebden bişeler aktı gitti:) sanki adet olmuşum gibi kan aktı sanki sonra tuvalete gittim çamaşırım acayip akıntı olmuş ve koyu sarı akıntı şuanda hala aktığını hissediyorum hamilelik belirtisi mi normalde akıntım olur ama çok şeffaf beyaz renkte bu sefer farklı geldi
koyu renk akıntının hamilelik belirtisi oldugunu okumuştum cnm biryerde ama emin değilim sarı olması konusunda yanıltmayayım..sadece kaşıntı varsa kötü koku geliyorsa iltihaplı bir durum olabilir doktora danışmak daha sağlıklı olur ozaman..
durum belirtiler onu gösteriyor cnm hadi insallah ya.. bir de kırmızı hafif akıntıyı gördün mü tamamdır: )kaşıntı ve koku yok cnm sadece sarı bi akıntı o kadar inşallah hamileyimdir ya
9 tane şırıngası var kullanımı rahatta aşırı kayganlaştırdığı için ilişkiden aldığın bütün zevki yok ediyoMerhaba cnm
Preseed jelin kullanımı rahatmı kaç kere kullanılıyor
9 tane şırıngası var kullanımı rahatta aşırı kayganlaştırdığı için ilişkiden aldığın bütün zevki yok ediyo
Kızlar az önce kasıklarıma bi ağrı girdi sonra bebden bişeler aktı gitti:) sanki adet olmuşum gibi kan aktı sanki sonra tuvalete gittim çamaşırım acayip akıntı olmuş ve koyu sarı akıntı şuanda hala aktığını hissediyorum hamilelik belirtisi mi normalde akıntım olur ama çok şeffaf beyaz renkte bu sefer farklı geldi
durum belirtiler onu gösteriyor cnm hadi insallah ya.. bir de kırmızı hafif akıntıyı gördün mü tamamdır: )
Az önce benimde kasıklarıma ağrı girdi ama akıntı olmadı gerçi benim adet tarihim 24 eylül seninde 20 eylül normalmi bilemedim ağrının olması
Allahım inşallahh belirtidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?