Canim keske hamilelikten once tedaviye baslasaydin.kan degerin kac suan.kan degerinden once demir depolari onemli yani ferritin..ben 3 ay once kansizlik tedavisine basladim 9.1 den 11.5 e cikti demis depomda 1.7 den 24 e cikti...asiri kansizlik oldugunda pekmezle gecmez bende keci boynuzu pekmezi icmistm bayagi ama duzelmedi adet zamaninda kan kaybindan eski haline dondu...hemen doktora gidip tedaviye basla bir suru zarari var kansizligin...bn nefes alamiyordm asiri kalp carpintim vardi cok yorgundum hep simdi hersey duzeldi.ayrica kansizlik erken dusuge sebeb oluyor dusuk yasanmazsada bebekte gelisim geriligi oluyorArkadaşlar benim bir sorunum var ama hamilelikte nasıl etkilenirim bilmiyorum.
Kansızlığım hat safhada sabahları pekmez içmeye çalışıyorum bir gün içip 2 gün içmiyorum. Çocukluğumdan beri böyle. Daha şimdiden ayaklarım donuyor. Napıcam ben böyle?
akdeniz anemi testi yaptirmadinmi cnm...onun testini yaptir kalitsal bir hastalik bu.benim kayinvaldem de de var ondan da torununa gecmis...en son igne tedavisi oldu ama kan degeri yukselmedi bir turlum akdeniz anemisi varsa kan degerin yukselmez zaten ama ihmal etmeden doktora gitmen lazimEvlenmeden önce yapay kan bile verdiler bir keresinde. kan ilacıda kullanmıştım ama bırakınca hemen düşüyor. Irsi galiba. Anneannmdede vardı. Talesemi gibi birşey yani. Suratım hep beyaz. Sürekli makyaj yapıyorum buyüzden. Ama evlendikten sonrada zor olmaya başladı. Sabah vakit ayır. Akşam temizlemeye uğraş. Gebeliktede çok zorlanırsın demişti bir tanıdık. Hayırlısı bakalım. Üzümde yiyorum ofiste falan bol bol. ama olacağı bu işte. Oldum olası böyleyim
Canim keske hamilelikten once tedaviye baslasaydin.kan degerin kac suan.kan degerinden once demir depolari onemli yani ferritin..ben 3 ay once kansizlik tedavisine basladim 9.1 den 11.5 e cikti demis depomda 1.7 den 24 e cikti...asiri kansizlik oldugunda pekmezle gecmez bende keci boynuzu pekmezi icmistm bayagi ama duzelmedi adet zamaninda kan kaybindan eski haline dondu...hemen doktora gidip tedaviye basla bir suru zarari var kansizligin...bn nefes alamiyordm asiri kalp carpintim vardi cok yorgundum hep simdi hersey duzeldi.ayrica kansizlik erken dusuge sebeb oluyor dusuk yasanmazsada bebekte gelisim geriligi oluyor
akdeniz anemi testi yaptirmadinmi cnm...onun testini yaptir kalitsal bir hastalik bu.benim kayinvaldem de de var ondan da torununa gecmis...en son igne tedavisi oldu ama kan degeri yukselmedi bir turlum akdeniz anemisi varsa kan degerin yukselmez zaten ama ihmal etmeden doktora gitmen lazim
günaydın KK nın güzel anne aday adayları nasılsınız hayırlı cumalarr:)
Günaydın cimcimesevilay. Öğlen oldu
çoluk çocuk olmayınca böyle öğlene kadar da yatılır akşama kadar daa:)
Kansizliginin sebebi ne onun bulunup ona gore tedavi edilmesi lazim.benimki demir eksikligine bagli kansizlikti[/QUOTE]KansizligininBEDOLAP, post: 37247973, member: 550176"]Ayyy Allah korusun. Bende demir yüksek kan düşük normalde entegreli gitmesi lazım. Ya ikiside düşük yada İkiside yüksek ama bendeki böyle. P.tesi inşallah sonucu alırken testte isterim. Anlatırım durumu.
kızlar sağ kasığımda acayip batma var geçmek bilmiyo kafaya takmak istemiyorum ama sürekli batıyo kalkarken falan kasığımı tutuyorum sanki bişe düşecekmiş gibi bi his oluyo hayırdır inşallah:):)
Canim keske hamilelikten once tedaviye baslasaydin.kan degerin kac suan.kan degerinden once demir depolari onemli yani ferritin..ben 3 ay once kansizlik tedavisine basladim 9.1 den 11.5 e cikti demis depomda 1.7 den 24 e cikti...asiri kansizlik oldugunda pekmezle gecmez bende keci boynuzu pekmezi icmistm bayagi ama duzelmedi adet zamaninda kan kaybindan eski haline dondu...hemen doktora gidip tedaviye basla bir suru zarari var kansizligin...bn nefes alamiyordm asiri kalp carpintim vardi cok yorgundum hep simdi hersey duzeldi.ayrica kansizlik erken dusuge sebeb oluyor dusuk yasanmazsada bebekte gelisim geriligi oluyor
kızlar sağ kasığımda acayip batma var geçmek bilmiyo kafaya takmak istemiyorum ama sürekli batıyo kalkarken falan kasığımı tutuyorum sanki bişe düşecekmiş gibi bi his oluyo hayırdır inşallah:):)
Hayirdir ins canim. aynen benimde oyle bi agri batma var adet olcam gibi agri ama gunu degil bisey degil. iyuce piskopata mi bagladim bu ay ben
benim daha 9 gün var ama gerçekten beni rahatsız edecek şekilde batma oluyo ve şuanda bile hala var amaaan takma kafaya sızlar sızlar geçer:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?