BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Biz asagi yukari ayniyiz canim. 20 benimde. ins bebisilerr vardir da rahimlerimiz genislio diye agriyodur :)

sen bu ay yumurtlama testi kullandın mı peki ay herkese soruyorum ben tahmini yaptım 5 ekim olarak tahmin ettim ama çarşamba günü bi kasık ağrım oldu baya akıntım geldi sonra dedim herhalde bu gün yumurtluyorum o zamanı da değerlendik

yok cnm ben ilac ictim bide. Catlatma ignesi verdi. 1 ekimde oldum 4 gun ustuste dedi dr. normal olsaydi dedgin gibi 5 ekimdi. hadi hayirlisi ikimizede heycanla bekliyorum ben

yok cnm ben ilac ictim bide. Catlatma ignesi verdi. 1 ekimde oldum 4 gun ustuste dedi dr. normal olsaydi dedgin gibi 5 ekimdi. hadi hayirlisi ikimizede heycanla bekliyorum ben

aynen bende heycanla bekliyorum ama stres yoooooooooookkkkkkkkkk

Şimdi tahlillere bakıyorum en son evlenirken kan tahlili istiyorlarya o zaman baktırmşım; hgb 10 - Demir 65- Demir Bağlama 220 - Hgb galiba kan değerim oluyor.
Evet hgb kan degerin 10 az cnm.12 ve ustu normali..ama dedigin gibi akdeniz anemisi varsa normaldir 10 olmasi

benim daha 9 gün var ama gerçekten beni rahatsız edecek şekilde batma oluyo ve şuanda bile hala var amaaan takma kafaya sızlar sızlar geçer:):):):)
Benimde 1 hafta kaldi ve hic bir belirti yok en azindan belirti olmamasi rahatlatiyor beni.gecen ay o kadar belirtinin ustune hamile olamamak yipratmisyi bu ay kafam rahat benim de...ama ben senin bir kac gun icinde tekrar strese girecegini dusunuyrm yani zaman daraldikca☺

Test yapayım dedim kızlar yok yok dedi yapmadım belirti sadece kasıklarda batma var başkada bişe yok cnm

Daha erken tabii ya erken gebelik testinde bakıcaksın, yada gününü bekleyip o günün sabahı. :) ilk haber enden gelecek. Hadi hayırlısı

hahah :):) evet geçen ayda aynı muhabbet vardı hiç stres yapmicaktım güya yok kız valla girmicem strese geçen ay bende de çok belirti vardı hatırlarsanız sürekli kasıklarım ağrıyo göğüslerim şişip ağrımıştı vs vs vs.. çok heveslenmiştim ama boşa kuruntu yapmamayı öğrendim sonunda kırmızı kartı görmüştüm çünkü :)

Cnm biz senle bi gün aralıklarla yumurtladık bide geç yumurtladım ben belirti olmaması çok normal 15 gün sonra ortaya cıkıyomuş eğer döllenme olsa bile :)

Dr 15inde kanda bakalim gebelige dedi cnm. az kaldi zaten. ins mutlu haberlerimizi paylasuruz

bence acele etme gününü bekle hem direk kan verme önce idrar testi yap daha heycanlı olur şahsen ben en çok idrar testinin pozitif göstermesini bekliyorum:):):):

bence acele etme gününü bekle hem direk kan verme önce idrar testi yap daha heycanlı olur şahsen ben en çok idrar testinin pozitif göstermesini bekliyorum:):):):

Benin kanda pihtilasma sorunum var cnm. onun icin erken ogrenmemiz gerekiyo. gun asiri igne oluyirum simdi. hanile olunca hergun yapilmadi gerekmis. Bi kesunlessin ewdede yapcam testi ins o cift cizgiyi gormeknicin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…