kasık ağrısı bende de oluyorKızlar bende de gecikme var. SAT 17 Eylül. Bacaklarınızda ağrı hissi var mı? Ben normalde adet öncesi böyle bir belirti yaşamam. Bir de sol kasığımda batma var. Dün akşam test yaptım negatif çıktı ama regl olamıyorum. Açıkçası pek gelecek gibi de değil. Acaba stresten mi oldu böyle? Siz ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz?
Acaba regl mi yoksakasık ağrısı bende de oluyor
inşallah değildirAcaba regl mi yoksa?
inşallah değildir
Sorma cok sinir oldum bu duruma ben dedim cikicak sonuca raziyim ben bi devlwt adamiyim yapamam dedi ilk defa boyle bisey bsima geldi..Allahım ya doktora neymiş onlara soracaz tahlil yaptırırken bir de
Sorma cok sinir oldum bu duruma ben dedim cikicak sonuca raziyim ben bi devlwt adamiyim yapamam dedi ilk defa boyle bisey bsima geldi..
günaydın hatunlar durumlarınız ney
iş çıkışı alır evde yaparsın. Ben test almaya cesaret edemiyorum bekleyecem gecikme olma ihtimaline karşıGünaydın. Regl yok, belirtisi hiç yok. İşin kötüsü işler çok yoğun çıkıp test alabileceğim ortam yok
iş çıkışı alır evde yaparsın. Ben test almaya cesaret edemiyorum bekleyecem gecikme olma ihtimaline karşı
inşallah gecikme değildir:)Ya da ben de yarını beklicem. Belki gecikmedir dediğin gibi. Hem hamilelik varsa da daha net bir sonuç çıkar.
inşallah gecikme değildir:)
benim çok umudum yok ama inşallah hayırlı haberler alırız:)İnşallah canım. Sabırla ve ümitle bekliyorum. Birbirimizi haberdar edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?