B beyazlim Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 3.628 49 113 Almanya 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #41 Chloe78 .!.: Bende zamanında çok çektim batıklardan.Sonra lazer epilasyonla kurtuldum hepsinden.Kese yapınca çıkıyor hepsi,kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sagol canim :) Evet bakalim lazeri düsünüyorum.
Chloe78 .!.: Bende zamanında çok çektim batıklardan.Sonra lazer epilasyonla kurtuldum hepsinden.Kese yapınca çıkıyor hepsi,kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sagol canim :) Evet bakalim lazeri düsünüyorum.
qzdee_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 1.652 48 0 İstanbul 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #42 beyazlim .!.: Hmm Insallah düzelir,peki tüylerde azalma var mi? Genişletmek için tıkla... tüylerde azalma var özellikle bacaklarda çok çbk farkediyo
beyazlim .!.: Hmm Insallah düzelir,peki tüylerde azalma var mi? Genişletmek için tıkla... tüylerde azalma var özellikle bacaklarda çok çbk farkediyo
B beyazlim Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 3.628 49 113 Almanya 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #43 zeyy88 .!.: internetten almıştım aktarlarda da vardı resimdekindenEki Görüntüle 1121216 Genişletmek için tıkla... Cok sagol tatlim,burda the body shopta buna benzer kremler var orada bi bakayimmm.
zeyy88 .!.: internetten almıştım aktarlarda da vardı resimdekindenEki Görüntüle 1121216 Genişletmek için tıkla... Cok sagol tatlim,burda the body shopta buna benzer kremler var orada bi bakayimmm.
B beyazlim Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 3.628 49 113 Almanya 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #44 qzdee_ .!.: tüylerde azalma var özellikle bacaklarda çok çbk farkediyo Genişletmek için tıkla... Ha bak bu iyi. Insallah tümüyle kurtulursun canim.
qzdee_ .!.: tüylerde azalma var özellikle bacaklarda çok çbk farkediyo Genişletmek için tıkla... Ha bak bu iyi. Insallah tümüyle kurtulursun canim.