- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
nCanim bence sen hamilesin, pazari bekleme hic hemen bugun eczaneler de acikken bi test kiti al yap bence
İnşallah ya artık biri hamileyim yazsın şurayaBenim esim de oyle canim esler hep oyle bizuzulmeyelim diye daha kaya gibi duruyolar ama bizim de ruhumuzda var yani. Rabbim cok aratmasin umutlarimizi bosa cikarmasin canim. Benim 5,18 ciktigi ilk gin hadi yine iyisin baba oluyosun dedim sakayla karisik daha dur daha dedi ya. Sen bi de hic gecikmezdi dedin ya canim bana oyke geliyo insallah yanilmam
SeNin kac gun var cnm, bat aİnşallah ya artık biri hamileyim yazsın şuraya
Son 3günSeNin kac gun var cnm, bat a
İnşallah ya sagolun ama yakı aslında bilindik bi olay daha doğrusu öyleymiş bende evlendiğimde öğrendimAramıza hoşgeldin ben ilk defa duydum yakı işini bu konuda bilgim yok ama inşallah en kısa zamanda anne olursun oluruz
Ayniyiz galiba canim, benim de 25 26 gibi gelecekSon 3gün
Ben o konularda hiç bir bilgim yokKizlar ya duydum ben de yaki yapistirmak kupa cektirmek falan tam net bilginiz var mi o kinularda. Benim bu ay da olmazsa o yontemlere basvurcam
Su gogus agrisi nasil oluyo canim ya. Bu zamana kadar hic yasamadim. Su siralar sadece sol gogsume koltuk altimdan tarafa bisey batiyomus gibi olup geciyo. Cok hareket ettiriyirum.kas yorulmasi diye yorumluyorum ben, hic bilmiyorum.gogus nasil agrirBenim yine içime kuşku dusmeye başladı kızlar.adetim yaklaşınca göğüs ağrılarim olurdu şimdi de başladı ağrılar
Haklisin canim , ne yazik ki hepimuz oyleyiz, rahat olmayi bi beceremiyoruzİnsllah canim ama yinede kendimi kaptirmiyorum bikac kere cok kurdum kafamda sonrasinda da cok uzuldum bu sefer adet gelmeden 2 gun once yani pzrtsi gunu hassas gebelik testi yapicam adet gelince daha cok uzuluyom kendime boyle bi cozum buldum :)))
Aynen oyle canim sen ne durumdasin? Degerin yukseldi mi? Yukselmistir insallahhhHaklisin canim , ne yazik ki hepimuz oyleyiz, rahat olmayi bi beceremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?