Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Biz 4 ay oldu deniyoruz canim. 8 yasinda bir oglum var. Kardesi olmasini cok istiyor etrafindaki cocuklarin hepsinin kardesi var bu da bana baski oluyor dogrusu. Yasim nerdeyse 38. Bu yaslarda tutmasi daha zor diye okuyorum sitelerden ((
Aynı durumdayız benimde 7 yaşında oğlum var 36 yaşında olucam Ağustos ta 4. Ayımız Haziran dı olmadı doktora gittim bi sorun yok rahim filmi hariç herşeyi yaptırdım yarın da eşim gidecek beklemekten başka çare yok canım sabır ve tevekkül

Takma kafana rabbim vaktini bilir. Insallah gelecek ay hayirli haberini aliriz canim

merhaba arkadaslar ben de araniza katilmak istedim. 3 yasinda bi kizim var 2. cocugu dusunmeye basladik bu ay ilk denemem kizimda tam.bir psikopat olmustum 7. ayda tutmustu ve her ay yaptigim ve yaptirdigim testlerden gina gelmisti ama ramazanda hamile kalmistim kizima hem de tek iliskiyle.
eski belirtilerimden once bahsetmei isterim ben de kasik agrisi ve 1 hafta falan kala yogun bir seferlik akinti disinda bir belirti olmamisti goguslerim de oyle hic sismedi acimadi. adete 2 gun kala idrar testiyle ogrenmistim bir gun kala da kanda 217 civariydi.
bu seferkinde iliskiden hemen sonra penpe akintim oldu fazlaca cok korktum 3 gun sonra kasiklarimin agrisindan sabahlara kadar uyuyamadim hala da oyle agrim var bagirsaklarim bozuk. atesime bakiyorum dunden beri 37.4 civari bat 2 temmuz bu arada adetime 6 gun kala kanda 0.01 cikti cok.uzuldum ama erken dediler cunku embriyonun rahime dusmesi 8 gunden sonra olurmus ben iliskiden 1 hafta sonra kan testi yaptirdigim.icin umudum hala var. bu arada bugun yine o fazla akintidan geldi bilmem kendimi mi kandiriuorum ama ne biliyim iste Allah herkese nasip etsin
uzun yazdim kusura bakmayin:)

Merhaba canım Allah kızını size bagışlasın annelik duygusu tatmışsın bi evladın var ne mutlu sana..ikincide nasip olur İnşallah Allah ım tüm isteyenlerede bizede nasip etsin İnşallah.. bat normalde 1 temmuz ama gecikirse yani günü şaşarsa 5 temmuz :) bekliyoruz Allah'ım dualarımızı kabul etsin İnşallahh..

Merhaba canım hoşgeldin aramıza:) İnşallah bu ay çifte bayramı yaşarız Rabbim duyar İnşallah sesimizi

ayyy insallah insallah canim Rabbim herkese saglikli evlatlar versin tez zamandan. ben sanki adet olacak gibiyim ama degil gibiyim de bilemedim bu arada benim de 1 temmuzmus bat
Bende pek bişi anlamıyorum canım niyetliyim o yüzden vucüdumun dengesi bozuldu die düşünüyorum

Kızlar kafam karışık bana bi yardımcı olur musunuz.. Sabah test yaptım 10 dk içimde silik bi çizgi çıktı ama çizgi çıkmadan önce testin aparatını açıp içine baktım, sırf açtım diye çıkmış olabilir mi çizgi?

Bu sonuçlar testten teste değişiyor, sabah bir yazı okudum ilk beş dk içersindeki sonuçları baz alın diyordu ama içine kurt düştüyse bence tekrarla testi, hayırlısı olsun inşallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…