kaçıncı günündesin bir test yapsan için rahatlar var mı yok mu öğrenirsin.Kızlar galiba bu ay bişeler oluyor bana akıntı geldi demiştim dün gece en az 10 kere uyumdan uayndım tuvalete git gel ne uyku ne bişey sabah kalktm bi mide yanması bulantı hafif tam geçti derken bu sefrde inanmazdım ama görene kadar lekenmeler oldu nokta nokta geldi ilk sonra ince uzun çok şaşırdım acaba mı dedim . Ama kendimi de ümitlendirmek falan istemiyorum ama bu kasık agrısı baş agrısı uyku hali olan var olan şeyler ama içim içimi yiyor ne yapıcam ya ben sizce acaba mı ? kafam çok karışık
kaçıncı günündesin bir test yapsan için rahatlar var mı yok mu öğrenirsin.
Bebek iyi çok şükür canım. Kalp atışını duydum. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.01duygu01 canım naptın bebişin nasıl doktora gittinmi ☺
Oyy minnak ses verdi demek annesiBebek iyi çok şükür canım. Kalp atışını duydum. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
Çok sağol canım benimOyy minnak ses verdi demek annesiAllah ım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah canım çok sevindim senin adına
hayırlısı olsun canım üzülme belki çok erken diye çıkmamıştır belki bebeğin başka bir ay gelecektir.5 gün var adete yaptım ama bişey çıkmadı
Erken yapmissin cnm5 gün var adete yaptım ama bişey çıkmadı
İnşallah bebiştir canım günün gecti mi bence test yapKızlar galiba bu ay bişeler oluyor bana akıntı geldi demiştim dün gece en az 10 kere uyumdan uayndım tuvalete git gel ne uyku ne bişey sabah kalktm bi mide yanması bulantı hafif tam geçti derken bu sefrde inanmazdım ama görene kadar lekenmeler oldu nokta nokta geldi ilk sonra ince uzun çok şaşırdım acaba mı dedim . Ama kendimi de ümitlendirmek falan istemiyorum ama bu kasık agrısı baş agrısı uyku hali olan var olan şeyler ama içim içimi yiyor ne yapıcam ya ben sizce acaba mı ? kafam çok karışık
İnşallah bebiştir canım günün gecti mi bence test yapKızlar galiba bu ay bişeler oluyor bana akıntı geldi demiştim dün gece en az 10 kere uyumdan uayndım tuvalete git gel ne uyku ne bişey sabah kalktm bi mide yanması bulantı hafif tam geçti derken bu sefrde inanmazdım ama görene kadar lekenmeler oldu nokta nokta geldi ilk sonra ince uzun çok şaşırdım acaba mı dedim . Ama kendimi de ümitlendirmek falan istemiyorum ama bu kasık agrısı baş agrısı uyku hali olan var olan şeyler ama içim içimi yiyor ne yapıcam ya ben sizce acaba mı ? kafam çok karışık
Meyracim sen naptin tatlım. Durumlar nedir :)Kızlar ne durumdasınızzz
Meyracim sen naptin tatlım. Durumlar nedir :)
İşte böyle dersen hemen hamile kalirsin bak :) tabiki bebisinin kısmeti nezamansa ozaman gelsin. En hayırlı günde gelsin annesine inşallah. En doğrusunu uyguluyorsunuz canım. Gör bak daha mutlu bi bekleyiş olacak, daha huzurlu olacaksın. Bende böyle dedim en sonki ay. Hiç beklemiyordum o ay hamile kaldım. Hicbise yapmadim hemde. Ondan önceki aylar çok uğraşmıştım. Keşke baştan hiç ugrasmasaydim. :) Kendi kendine oluyor nasıl olsa. Olacagi varsa inanki oluyor. Eğer kısmet degilse popomuzuda yirtsak olmuyor vallahi.Ben ara verdim bi süre bebek düşünmüyoruz canım zaten çok erkendi heves ettik ama cidden erken 2 yıl uğraşmıcaz bebek içim şu gün yapalım şöle yapalım falan demeden normal kafamıza göre yaşıcaz sadece korunmadan kendiliğinden olursa olabilir yoksa planlı bişi yapmıcaz bebek konusu 2 yıl uzak bize artık o zamana kadar anca toparlanır rahmim sperme falan alışır az az
Canım bu belirti insandan insana vucüttan vücuda degişiyor..ne desek boş olur çünkü karışık bi olay bu adet ve hamilelik ilişkisi.benim düzeni bozulmayan adetim bebek istediğimiz iki aydır aşırı gecikiyor adet belirtilerim bile karıştı gitti bişi anlamıyorum.ama benim bi 5 gün kala falan başlıyor adet agrım gögüs hassasiyetim sivilcem.senin bu adet agrısı sandığın ve beyaz şeffaf akıntın yumurtlama dönemin galiba çünkü 15 önce adet belirtisi başlamaz bence..umarım yardımcı olabilmişimdirBiri cevap versin lütfen adetine 15 gün kala gögüslerde hassasiyeti olan adet belirtisi 15 gün önce baslayan kimse varmi acaba? Gecen ay 17 gün önce gögüs hassasiyeti baslamisti normal adet oldum su an 11-12 gün var ama hicbir belirti yok gögüslerimde dün 2-3 kez ic camasirimi islatan beyaz ve seffaf akintim oldu hatta akarken hissettim gecen ay böyle birseyde yasamamistim, iki hafta kalasiya buyuk sivilcem cikardi cenede yada yanagimda bu ay cenemde bitane cikti normalde iki uc hafta gecmezdi ve 3 gün oldu kaybolmaya basladi :S of beklemek cok zorrrr
Bakalım kuzum kendiliğinden gelmesinide istemiyorum şu 2 sene çünkü bayağı erken bizim için.ama vucüt anca alışıyormuş sperme falan o yüzden korunmaya korkuyoruz 2 yıl sonunda bebek istediğimiz zamana denk gelir İnşallah ☺İşte böyle dersen hemen hamile kalirsin bak :) tabiki bebisinin kısmeti nezamansa ozaman gelsin. En hayırlı günde gelsin annesine inşallah. En doğrusunu uyguluyorsunuz canım. Gör bak daha mutlu bi bekleyiş olacak, daha huzurlu olacaksın. Bende böyle dedim en sonki ay. Hiç beklemiyordum o ay hamile kaldım. Hicbise yapmadim hemde. Ondan önceki aylar çok uğraşmıştım. Keşke baştan hiç ugrasmasaydim. :) Kendi kendine oluyor nasıl olsa. Olacagi varsa inanki oluyor. Eğer kısmet degilse popomuzuda yirtsak olmuyor vallahi.
Yumurtlama akintisi diye birsey var o önceden oluyo bende gögüslerim sonradan sisiyo ve o sekilde sisince biliyorumki iki hafta sonrasinda adet olucam.. Yumurtlama akintisi oldu adetime 11-12 gun var dedigim gibi ne sis gogus ne herhabgi bisey dun gelen beyazdi yumurta aki gibi degil.. Gogusler yumurtlamayi gosteriyosa e benim 12 var hala sismediler of karisik karisik benim adetim bir gun sasmadi 1-2 senedir farkinda oldugum kadar ki öncede düzenliydim.. Aman neyse rabbimde hayirlisi gelirse hosgeldin deriz minige gelmezse bidahaki aya insallah :))Canım bu belirti insandan insana vucüttan vücuda degişiyor..ne desek boş olur çünkü karışık bi olay bu adet ve hamilelik ilişkisi.benim düzeni bozulmayan adetim bebek istediğimiz iki aydır aşırı gecikiyor adet belirtilerim bile karıştı gitti bişi anlamıyorum.ama benim bi 5 gün kala falan başlıyor adet agrım gögüs hassasiyetim sivilcem.senin bu adet agrısı sandığın ve beyaz şeffaf akıntın yumurtlama dönemin galiba çünkü 15 önce adet belirtisi başlamaz bence..umarım yardımcı olabilmişimdir
Bence çok irdeleme hormonlara çok etki ediyor bu kafa karışıklığı ☺ en ufak şeyde bi sebeb arama akışına bak canım☺Yumurtlama akintisi diye birsey var o önceden oluyo bende gögüslerim sonradan sisiyo ve o sekilde sisince biliyorumki iki hafta sonrasinda adet olucam.. Yumurtlama akintisi oldu adetime 11-12 gun var dedigim gibi ne sis gogus ne herhabgi bisey dun gelen beyazdi yumurta aki gibi degil.. Gogusler yumurtlamayi gosteriyosa e benim 12 var hala sismediler of karisik karisik benim adetim bir gun sasmadi 1-2 senedir farkinda oldugum kadar ki öncede düzenliydim.. Aman neyse rabbimde hayirlisi gelirse hosgeldin deriz minige gelmezse bidahaki aya insallah :))
İnşallah bebiştir canım günün gecti mi bence test yap
hayırlısı olsun canım üzülme belki çok erken diye çıkmamıştır belki bebeğin başka bir ay gelecektir.
Erken yapmissin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?