Gözün aydım kuzum testin güzel görünüyor kan testıyle kesinleşir İnşallah ☺ darısı tüm isteyenlerin başına İnşallahevet canım pazartesi kandan sonra , değeri şöyle 100 lerin üzerinde görmek istiyorum.
inşallah canım bir saat sonra belli olacak çok teşekkür ederimHayırlı bi kan sonucu alırsın İnşallah canım Hayırlı olsun☺
inşallah canım bir saat sonra belli olacak çok teşekkür ederim
umarım kan değerin yüksek çıkar sağlıkla alırsın kucağına
3 gün varken şimdi geldi benim adetimbu ay da boşa umutlanmışım
benim 24 ü olacaktı bu ay aslında normalde daha geç de ben geçen ay kürtaj oldum (hamile değildim) o yüzden düzenim bozulduamin canım inşallah , seninde sanırım çok yeni , rabbim kucağına almayı nasip etsin. aynı dönemlermi acaba sat ? benim 30 haziran
ikiz olabilir mi :)Kızlar beta hcg 289 hamileliğin 12. günündeyim fazla olması normal mi? Biz eşimle 17 filan çıkar diye düşünmüştük
inşallah :) doktoru aradım çok yüksek dedi o da pazartesi tekrar bakılacak. Çok isterim ikiz :)ikiz olabilir mi :)
benim 24 ü olacaktı bu ay aslında normalde daha geç de ben geçen ay kürtaj oldum (hamile değildim) o yüzden düzenim bozuldu
inşallah :) doktoru aradım çok yüksek dedi o da pazartesi tekrar bakılacak. Çok isterim ikiz :)
çok teşekkür ederim canım inşallah amin. Umarım senin de istediğin gibi oluroooo süper inşallah düzenli artar :) ikiz bende çok isterim :)
Ayy bizimde eşimle tek hayalimiz ikiz bebekler Rabbim gönlümüze göre hayırlısı ile versin canımoooo süper inşallah düzenli artar :) ikiz bende çok isterim :)
Gözün aydın canım saglıkla al kucagına bakalım tek mi ikizmi ☺Kızlar beta hcg 289 hamileliğin 12. günündeyim fazla olması normal mi? Biz eşimle 17 filan çıkar diye düşünmüştük
çok teşekkür ederim canım bizim de öyle inşallah ikizdir ama daha kesinleşmesine bir kaç hafta var . Umarım hayaliniz gerçek olur :)Ayy bizimde eşimle tek hayalimiz ikiz bebekler Rabbim gönlümüze göre hayırlısı ile versin canım
çok teşekkür ederim canım daha belli değilGözün aydın canım saglıkla al kucagına bakalım tek mi ikizmi ☺
İnşallah canım :) ama ben bi hamile kalabilsem tekiz ikiz beşiz farketmez razıyım hepsine :))çok teşekkür ederim canım bizim de öyle inşallah ikizdir ama daha kesinleşmesine bir kaç hafta var . Umarım hayaliniz gerçek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?