Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Bence çok irdeleme hormonlara çok etki ediyor bu kafa karışıklığı ☺ en ufak şeyde bi sebeb arama akışına bak canım☺
Malesef insan cok isteyince en ufak birseye dikkat ediyo ben yumurtlama gunumu bile saymadim bu ay icimden olursa olur olmazsa bidahaki aya diyorum hep ama kafami karistiriyor hersey :) kismet artik rabbim duyar insallah

Pff kasıklarım batıyor gerilmeler başladı a
Malesef insan cok isteyince en ufak birseye dikkat ediyo ben yumurtlama gunumu bile saymadim bu ay icimden olursa olur olmazsa bidahaki aya diyorum hep ama kafami karistiriyor hersey :) kismet artik rabbim duyar insallah
Amin canım İnşallah Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi yapar seni

canım lekelenmen ne durumda şuan inşllah adete dönmemiştir

Canım düşündüğün için çok teşekkür ederim canm ya aslında devam ediyor test yaptım negatif ama gögüs uçlarım gögüslerim hala şiş dokunamıyorum ıslaklık var sürekli iç çamaşırdegiştryrm biraz üzüldfüm sabah agladım hatta çok karışıgım yani

canım lekelenmen akıntı gibimi kahverengi mi yoksa kırmızıya yakın bi renk mi normalde adetin başlayacağı zamn böyle olmuyorsan bir umut olabilir canım

Cnm pembe oluyor çok ince jkahverengi oluyor ama beyaz akıntı geldi sonra herhalde çok sıkınca oluyor bende galiba yok olmuycak zaten test yalanmı söliycek herkes paylaşıyor belli oluyor herkeste bn atacaktım ama yapamadım

Kızlaaar benm bat yarın :) hep gogusum sıserdı adet olacagım zaman bu ay sısmedı ya :) heyecanlıyım brde mıde sorunlarım oldu herkes hamılelıktendır dedı bende umutlanmak ıstemedım ama balalım durum ne olacaka ıkı bıcuk yıl oldu olmyor sebebsız ınfertılıte ıkı de negatıf asılamam var

canım regline 4 gün var yanlış hatırlamıyorsam ALLAHTAN umit keslmez inşallah adete dönmez lekelenmen inşallah bebiş keseye felan yerleşiyordur onun lekesidir

canım regline 4 gün var yanlış hatırlamıyorsam ALLAHTAN umit keslmez inşallah adete dönmez lekelenmen inşallah bebiş keseye felan yerleşiyordur onun lekesidir

Ne biliyeyim ya hiç olmamıştım diğer aylar böyle ama test öyle çıkınca şuan bile içimde bişeyler hissediyor gibi oluyorum

Merhaba arkadaşlar size birsey danışmak istiyorum bugün renkli günüm olacakmışim gibiyim ama henüz birsey yok sabah test yaptim bu şekilde ince cizgi var gibi çok belirsiz bana yardımcı olurmusunuz tesekurler

T bölgesinde kırmızılık var diyemi ozaman bozuk mu oluyor bu arada çok teşekkurederim kuzum aşk cevap verdiğin için
rica ederim canım evet t bölgesi bulanık kırmızıyla kaplanmış test bozuk olbiir idrarını testin üzerine fazla koyma canım 3 4 damla yeterli t bölgesinde silik çizgi çıksa yeterli bence testini tekrarla inşallah bebişin seninledir

Evet resimde net değil ama ben ışıkta t bölgesindeki kadar kalın ama net olmayan bir çizgi gorebiliyorum belkide hastalanicam ondan olmuş olabilir inşallah bebektir Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet resimde net değil ama ben ışıkta t bölgesindeki kadar kalın ama net olmayan bir çizgi gorebiliyorum belkide hastalanicam ondan olmuş olabilir inşallah bebektir Rabbim isteyen herkese nasip etsin
akşam üzeri yada yarın tekrar yap canım bazen bende günümde yapıyorum testi hiç böle çıkmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…