- 22 Nisan 2016
- 92
- 43
- 3
Sat kaç pekiBenim BAT: 25 Temmuz beklemedeyim
SAT : 27 HaziranSat kaç peki
Hadi inş bnmde 4 gün varEvett kaldı 2 gün heycanla merakla bekliyorum 2 gün önce yaptım bişey çıkmadı test şuan beklmedeyim
Bnmde cnm mide bulantım var üstüne olcakmısım gibi hissediyorum gidiyorum ıslaklık var önceki günlerdeki teslerim negatifti sen yaptınmı hiiiiiçKızlar bat a 4 gün var acayıp bir göğüs agrım var ve sol bacağıma arada kramp gırdı ıkı kere bugün uyku halı cok yok ...
Belırtı yasayan var mı ?
Erken mıdır anlaşılır mı acaba
Ben altı aydır ıstıyorum ve cok hayalkırıklığı yasadım kan testlerı ıftar testleri vs bu ay hıcbısey yapmayacağım adet olduğumda cok üzülüyorum Umarım her ısteyenın duası kabul olur zor süreçBnmde cnm mide bulantım var üstüne olcakmısım gibi hissediyorum gidiyorum ıslaklık var önceki günlerdeki teslerim negatifti sen yaptınmı hiiiiiç
Benim de bat 31i. Ve az önce test yaptım negatifSlm kizlar batim 31 bugun sabah test yaptim sonuc negatifbugun folik asit aldim arkadasim onerdi kullan dedi ben ole hamile kaldim hemen dedi bilgisi olan varmi bu konuda acaba ??
Canim yerlesme ilk hamiligimde bendede oldu ve iki gün akinti seklinde ama koyu kavre rengi olarak geldi sendede oyle oluyo olabilir test yap sabah ilk idrarini ayir..Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum renklim 3 gün gecikti ve akşam kahfe renkli akinti gelmeye başladı hastalandım sandım ama hala leke geliyor siz ce hasta mi olucam yerlesmemi cevap verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?