Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Kızlar bat a 4 gün var acayıp bir göğüs agrım var ve sol bacağıma arada kramp gırdı ıkı kere bugün uyku halı cok yok ...
Belırtı yasayan var mı ?
Erken mıdır anlaşılır mı acaba

Kızlar bat a 4 gün var acayıp bir göğüs agrım var ve sol bacağıma arada kramp gırdı ıkı kere bugün uyku halı cok yok ...
Belırtı yasayan var mı ?
Erken mıdır anlaşılır mı acaba
Bnmde cnm mide bulantım var üstüne olcakmısım gibi hissediyorum gidiyorum ıslaklık var önceki günlerdeki teslerim negatifti sen yaptınmı hiiiiiç

Bnmde cnm mide bulantım var üstüne olcakmısım gibi hissediyorum gidiyorum ıslaklık var önceki günlerdeki teslerim negatifti sen yaptınmı hiiiiiç
Ben altı aydır ıstıyorum ve cok hayalkırıklığı yasadım kan testlerı ıftar testleri vs bu ay hıcbısey yapmayacağım adet olduğumda cok üzülüyorum Umarım her ısteyenın duası kabul olur zor süreç

Bu sabah laboquick erken gebelik testi yaptım sonuç net bir sekilde negatif sat 29haziran.henuz kirmiZilar görünmedi ama sonuç belli anlasilan.bu ay da yuzler düştü

Benimde 3 gün geçti test yapıyorum çıkmıyor hiç düzensiz olmazdı belirti olarak goguslerde sislik uyuşma ağızda eksi bir tat kokulara aşırı hassasiyetim oldu stres Yaptım dan mi acaba böyleyim nie çıkmıyor ki

Aynen bir insanın hormonları nasıl degisiyormus gördüm allah hepimize nasip etsin bu bekleyiş inşallah biter

Slm kizlar batim 31 bugun sabah test yaptim sonuc negatif bugun folik asit aldim arkadasim onerdi kullan dedi ben ole hamile kaldim hemen dedi bilgisi olan varmi bu konuda acaba ??

Slm kizlar batim 31 bugun sabah test yaptim sonuc negatif bugun folik asit aldim arkadasim onerdi kullan dedi ben ole hamile kaldim hemen dedi bilgisi olan varmi bu konuda acaba ??
Benim de bat 31i. Ve az önce test yaptım negatif Folik asit bebeğin zeka gelişimi için önemliymiş. Ben de içiyorum 2 aydır. Bu ay yine hüsran sanırım

Kizlar meraba bu gecen ay ilk denememizdi ve adetime 8gun kala test yaptim hafif vardi sonra iki gun once yaptim bomboş iki gun agladim niye boyle oldu bilmiyorum yarin bat gunum ve hamilelik belirtilerinin hepsini yasadim suan bebis yok diye tum imitlerim suya dustu bklm neler olucakk...

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum renklim 3 gün gecikti ve akşam kahfe renkli akinti gelmeye başladı hastalandım sandım ama hala leke geliyor siz ce hasta mi olucam yerlesmemi cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum renklim 3 gün gecikti ve akşam kahfe renkli akinti gelmeye başladı hastalandım sandım ama hala leke geliyor siz ce hasta mi olucam yerlesmemi cevap verirseniz çok sevinirim
Canim yerlesme ilk hamiligimde bendede oldu ve iki gün akinti seklinde ama koyu kavre rengi olarak geldi sendede oyle oluyo olabilir test yap sabah ilk idrarini ayir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…