Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Benimde birgün geçti hiçbişey uok

Merhaba arkadaşlar testim bu şekilde ama benim kafama takılan gebelik varmı bu testi sabah yaptım dün kahfe lekelenmem oldu bu testten sonrada sancılı yogun kanamam siz ce ne olabilir

Eklentiler

• 20160729_013527.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 73
Canim evet kesinlikle var baya koyu çikmiş yogun kanaman varsa acile git hiç bekleme agrin cok varsa düşük yapiyorsundur bende düşuk yaptim..

Gündüz yogun kasik ağrım oldu kanama yoğunlaşinca şimdi ikiside kesildi kanamam da azaldı ağrimda yerlesme kanamasının bir oranı varmı illa leke şeklindemi olması gerekiyor inanin çok korkuyorum doktora gitmekten negatif görmekten her ay etkisinde kalmışım

İyide sende gebelik var sen ozamn saglik ocagina git anlat durumu

Hiç düşük yaptın mi benim çarşamba günü lekelenmem oldu yazmıştım daha önce dün sabah ta bu testi yaptım sonra kanama oldu sancim oldu tuvalete çıkınca yogun oldu ama adet gibi olmuyorum söylemesi ayıp Ped dolmuyor ama azalsada azar azar hala var yerlesme kanamasi nasıl olur yerlesme kanamasi nasıl olur

canım kesin hamilesin teste göre ama kanama varsa kesin git ne olur ne olmaz düşük yapıyorsan doktorlar ilaç verir kesin git canım çokkkkkk önemmliii
düşük değilde yerleşme kanamasıysada doktorlar söyler canım

cnım sen hemen git nasıl beklıyorsun ben yerleşme kanamasının nasıl oldugunu bilmiyorum ama ablamda senin gibi öğrendi ertesi gün kanamayla düşürdü ben de öyle oldum canım bence hiç bekle iyiliğin için istiyorum canım hemen acilede gidebilirsin

Ca
CanCanim Ben dusuk yaptim o bebek dusune kadar cok fazla agrin oluyo iki gun hastanede yatmistim ve dustu yerlesme kanamasi yogun olmaz akinti gibi açik penbe yada koyu kahve rengi olur sen dusuk yapiyorsun benim anlamadigim niye gitmiyosun hastaneye bi git..

Benimde kirmizilar görüldü bklm birdahaki aya nasip olur inş...

Bugun çok dalginim çok uzuldum yaa senin kaç zamndir çocuk olmuyo ne zamndir deniyosun bu benim ilk denememdi..
Ilk derken kaç senelik evlisin
Benim 3 yıl oldu canım 4 ay önce bir de düşüğüm oldu 2ay istemedim 2 aydır da istiyoruz bakalım bekliyorum bat 6 agustos canım hayirlisi

Ilk derken kaç senelik evlisin
Benim 3 yıl oldu canım 4 ay önce bir de düşüğüm oldu 2ay istemedim 2 aydır da istiyoruz bakalım bekliyorum bat 6 agustos canım hayirlisi
Benim ikinci evliligim ondan daha 5ay oldu evleneli ilk evlilugimden bir oglum var 7yasinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…