canım bi test yap yarın adetini 3 gün geçmiş vasa çıkar bencede yerleşme kanaması diye umut ediyorumEvet köyü kahfe renkte inşallah öyledir Sağol canım cevap icin
Benim de bat 31i. Ve az önce test yaptım negatifFolik asit bebeğin zeka gelişimi için önemliymiş. Ben de içiyorum 2 aydır. Bu ay yine hüsran sanırım
31 aynı tarıh benımde erken bence beklemelıyızTez zamanda iyi haberlerimiz gelir insallah canim
söyle canım ne oldu sanaKizlarr bide bana cevap verin bdn çok uzgunum
canım testlerin duruyorsa fotosunu yükle bakalımKızlar dün adet olmam gerekiyordu testinde sonradan beliren cizgi oluştu sma dün yaptım negayif sonradan silik cizgi ağzımda garip tat var ama adet olmadim daha
Bu cnmcanım testlerin duruyorsa fotosunu yükle bakalım
İnş.canım sabah yine yaptım ama maalesef negatifTez zamanda iyi haberlerimiz gelir insallah canim
Benimde adetime 8gun kala test yaptim belirtiler olunca asiri duygusallik tansiyon dusuklugu sik idrara cikma iki gun kasiklarimda dehset bi agri oldu test yaptim baya belirgindi pazartesi yaptim erken gebelik testi bombos ertesi sabah gine yaptim yok yok bugun adet gunum akintim hic yok olucak gibi durmuyorum p.tesi kan testi yaptircam olmazsam şayet ama bi anlam veremedim...söyle canım ne oldu sana
Bbence var :)
inşallah hamilesindir canım kan sonucun inşallah pozitif çıkarBenimde adetime 8gun kala test yaptim belirtiler olunca asiri duygusallik tansiyon dusuklugu sik idrara cikma iki gun kasiklarimda dehset bi agri oldu test yaptim baya belirgindi pazartesi yaptim erken gebelik testi bombos ertesi sabah gine yaptim yok yok bugun adet gunum akintim hic yok olucak gibi durmuyorum p.tesi kan testi yaptircam olmazsam şayet ama bi anlam veremedim...
İnş yaainşallah hamilesindir canım kan sonucun inşallah pozitif çıkar
her zaman belirti olduğunun düşünmüyorum. Geçe ay adetime 1 gün kala löp diye akıntı oldu süt beyazı. ertesi günü kırmızıları gördümArkadaşlar adete iki gün kala vajinada akıntı olmasının hamilelik belirtisi olduğunu biliyoruz peki hafif bir sızlama ve kaşıntı probleminide hamilelik belirtisi olarak yaşayan varmı?
Varmi cnm bişeylerBenimde adetime 8gun kala test yaptim belirtiler olunca asiri duygusallik tansiyon dusuklugu sik idrara cikma iki gun kasiklarimda dehset bi agri oldu test yaptim baya belirgindi pazartesi yaptim erken gebelik testi bombos ertesi sabah gine yaptim yok yok bugun adet gunum akintim hic yok olucak gibi durmuyorum p.tesi kan testi yaptircam olmazsam şayet ama bi anlam veremedim...
Hic bir belirti yok adete dair bugun bir günüm geçmiş oluyo canim ama dogum koltrol haplarida gecikme yapiyomuş 4ay kullandim bir cok kiside gecikme olmuş burdan kizlar paylasmiş bilmiyorum cokta ümidim yok bu ay negatifleri görunce açikcasi akintim bile yok hiç olucaga benzemiyorum sık idrara cikiyorum du bklm neler olcakk...Varmi cnm bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?