Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Kızlar dün adet olmam gerekiyordu testinde sonradan beliren cizgi oluştu sma dün yaptım negayif sonradan silik cizgi ağzımda garip tat var ama adet olmadim daha

Bu

Eklentiler

• 20160728_112033.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 72
söyle canım ne oldu sana
Benimde adetime 8gun kala test yaptim belirtiler olunca asiri duygusallik tansiyon dusuklugu sik idrara cikma iki gun kasiklarimda dehset bi agri oldu test yaptim baya belirgindi pazartesi yaptim erken gebelik testi bombos ertesi sabah gine yaptim yok yok bugun adet gunum akintim hic yok olucak gibi durmuyorum p.tesi kan testi yaptircam olmazsam şayet ama bi anlam veremedim...

Arkadaşlar adete iki gün kala vajinada akıntı olmasının hamilelik belirtisi olduğunu biliyoruz peki hafif bir sızlama ve kaşıntı probleminide hamilelik belirtisi olarak yaşayan varmı?

O genelde mantar prebleminde oluyo ben ilk defa duyuyorum senden oyle bi belirti..

inşallah hamilesindir canım kan sonucun inşallah pozitif çıkar

Arkadaşlar adete iki gün kala vajinada akıntı olmasının hamilelik belirtisi olduğunu biliyoruz peki hafif bir sızlama ve kaşıntı probleminide hamilelik belirtisi olarak yaşayan varmı?
her zaman belirti olduğunun düşünmüyorum. Geçe ay adetime 1 gün kala löp diye akıntı oldu süt beyazı. ertesi günü kırmızıları gördüm

Varmi cnm bişeyler

Varmi cnm bişeyler
Hic bir belirti yok adete dair bugun bir günüm geçmiş oluyo canim ama dogum koltrol haplarida gecikme yapiyomuş 4ay kullandim bir cok kiside gecikme olmuş burdan kizlar paylasmiş bilmiyorum cokta ümidim yok bu ay negatifleri görunce açikcasi akintim bile yok hiç olucaga benzemiyorum sık idrara cikiyorum du bklm neler olcakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…