Nerde kuzum? Ayy Çok sevindim ttlim yaa Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin hayırlısıyla :) . Darısı başımA :) dua et benim için
Kiiizzz senin de miii ay ne guzel haberlerle bunlar böyleee :) sağlıklı gebeligin sağlıklı dogumun olur inşallah cannim hayırlısıyla inşallah :) bana da dua edinnnnUrmicca Can'ım hayırlı olsun benimde çıktı pembe çizgi ama çok koyu değil 3 günüm kaldı hadi bakalım soğan işe yaradımı ne
Amin kuzuuumm Allah razı olsun dualerim seninle İnşallah en senide olcak Rabbim büyükNerde kuzum? Ayy Çok sevindim ttlim yaa Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin hayırlısıyla :) . Darısı başımA :) dua et benim için
İnşallah canım Allah razı olsun. Dün regl günümdu ama gelen giden yok. Pco lu olduğum için normal böyle şeyler artık benim için :)Amin kuzuuumm Allah razı olsun dualerim seninle İnşallah en senide olcak Rabbim büyük
Hiç pkoluyum olmaz falan die düşünme Rabbimin mucizelerini biliyoruz inanıyoruz.pkonu falan kafandan sil at bak hayatını yaşa sadece resmen bıraktım ya 3 gğn sora 4 gün sonra falan keyfi ilişki yaşadık ve oldu.İçini ferah tut pko için gerekli tedavini yap gerisini Allah a bırak moral stres cidden etkilio canım ben buna inandımİnşallah canım Allah razı olsun. Dün regl günümdu ama gelen giden yok. Pco lu olduğum için normal böyle şeyler artık benim için :)
Yok yok Canım sıfır stres var bende . Gelmeyisini pco ya bağlıyorum ben sadece. Olursa olur olmazsa Rabbim en guzel zamanda verecektir.ben rahatım :) hayırlısı olsun kuzucum.Hiç pkoluyum olmaz falan die düşünme Rabbimin mucizelerini biliyoruz inanıyoruz.pkonu falan kafandan sil at bak hayatını yaşa sadece resmen bıraktım ya 3 gğn sora 4 gün sonra falan keyfi ilişki yaşadık ve oldu.İçini ferah tut pko için gerekli tedavini yap gerisini Allah a bırak moral stres cidden etkilio canım ben buna inandım
Yok yok Canım sıfır stres var bende . Gelmeyisini pco ya bağlıyorum ben sadece. Olursa olur olmazsa Rabbim en guzel zamanda verecektir.ben rahatım :) hayırlısı olsun kuzucum.
Bende soğan suyu içtim sanırım bendede var test yaptım pembe çizgi çıktı amaKiiizzz senin de miii ay ne guzel haberlerle bunlar böyleee :) sağlıklı gebeligin sağlıklı dogumun olur inşallah cannim hayırlısıyla inşallah :) bana da dua edinnnn
fotosu varsa yükle bi bakalım canım ben erken yumurtladığım için böle çıktı galiba belki ondan pembedir seninki çünkü ben baya bi erken yumurtluodum hissediodum.38 günde böle çıktı benimkiBende soğan suyu içtim sanırım bendede var test yaptım pembe çizgi çıktı amaUrmicca gibi değil beklemedeyim 3 gün kaldı
Can'ım benim 23 günüm yarın erken gebelik testi yapıcam netleşir güvenmiyorum silik çıkanlara yarın haber veririm BebişA
fotosu varsa yükle bi bakalım canım ben erken yumurtladığım için böle çıktı galiba belki ondan pembedir seninki çünkü ben baya bi erken yumurtluodum hissediodum.38 günde böle çıktı benimki
Aminnn İnşallah canım darısı başınıza İnşallahCANIMMM Sonunda çok güzel bir haber aldık çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin rabbimmm
Erken daha canım ondandır silik çıkması hadi İnşallahCan'ım benim 23 günüm yarın erken gebelik testi yapıcam netleşir güvenmiyorum silik çıkanlara yarın haber veririm Bebiş
Tatlimmm hayırlı olsun cokkkk sevindimmm. Çok şükür oldu bakkkEki Görüntüle 1874368 geçikmemin 8. Günü kızlarrr idrarım C ye ulaşmadan T belirdi 1-2 saniye içinde yanimiratect marka test
Çok teşekkür ederim canımm yaa çok mutluyum valla Allah razı olsun Amin İnşallah canım Allah yavrularımızı sag saglim bize hepimize bagışlasın hayırlısıyla İnşallahTatlimmm hayırlı olsun cokkkk sevindimmm. Çok şükür oldu bakkkbundan sonrası daha güzel olur inşallah canım benim. Sağ salim dogsun ve hayırlı bi bebis olsun annesine
Canım bildiğim trk birşey gün sayma içini ferah tut akılına bırakk negatif görmekten 3 ayda pes ettim bu ay kafamıza takıldık tek tük ilişki yaşadık ve oldu.adetin gecikmeye başladıysa vücudun yerini hazırlıyor demektir benim 3 aydır çok 10 gün falan hep gecikirdi dengesi gitmişti yani 4 ay olduçok şükür☺günaydın arkadaşlar:) forumu okudukça sanki bat tarihimi de şaşırdım artık.bekledikçe ileriye gidiyo ama yine de olacak psikolojisi oldu.tüm adet belirtilerim var ha bu gece gelcek diye diye zaman geçicek sanırım
Amin inşallah tatlım benimmmmÇok teşekkür ederim canımm yaa çok mutluyum valla Allah razı olsun Amin İnşallah canım Allah yavrularımızı sag saglim bize hepimize bagışlasın hayırlısıyla İnşallah
Canım bildiğim trk birşey gün sayma içini ferah tut akılına bırakk negatif görmekten 3 ayda pes ettim bu ay kafamıza takıldık tek tük ilişki yaşadık ve oldu.adetin gecikmeye başladıysa vücudun yerini hazırlıyor demektir benim 3 aydır çok 10 gün falan hep gecikirdi dengesi gitmişti yani 4 ay olduçok şükür☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?