Ya ne canım Çektı Şımdı. Ermeneklıler batırık bızım dıyolar ama ıŞlerıne baksınlar 4 yıl orda kaldım onların yaptıĞı batırıĞı da yedım bızımkının yerını kesınlıkle tutmaz.
ya ben midyatta yaşıyorum yaptım bi kere bi ypmşım koca bi legen kadar arkadaşlara götürdüm ..sonradan ögrendim yememişler keşke geri getirselerdi ...çok seviyom çokkk..ımmmmmcokacimcoookcokacimcoook
bende bi mersinli olarak çok beğeniyorum bu saatte canım çekti bende kocaelide yaşıyorum burda kimse bilmiyo pek fazla yapamıyoum kalabalıkta daha zevkli oluyo batırık yapmak
ya bak öyledir anneannemde trabzonda yasarken yapıp götürmüş akşamda bişi sormak için gitmiş komsuya bakmıs çöpte tadına bile bakmadan dökmüşler görüntüsü hoş deil die
ya inanmıyorum ya gecenin bi vakti canımı çektirdinizben de mersinliyim,eşim ankaralı ve ona çok acayip geliyor,ama sulandırmadan halini seviyor(sıkmasını),o halini kısıra benzetiyor oyüzden yiyor.Ama sulu halinin bi kaşık bile tadına bakmadı hiçç..soğuk çorba mı diyor:)
benim eşimde mersinde okudu orada yemiş 1 kere ama iğrenç diyor çok karısık içinde hersey var yemem diyor görüntüsünden hrhalde afiyet olsun kızlar hepinize
ayy batırıgı görünce atladım hemenaklinialirimsmile biz de mersin anamurluyuz arada bikaç aile toplanır yaparız varsa ank da olanlar buyursun gelsinzemuszemus
ilk yiyişinde seven insan cok nadirdir. Ama sonraları o sevmeyenler mersinlilerden önce atlıyo batırık diyincekaydirigubbakcemile3