Yöresel Tarif Batırık mersin

Yöresel Yemekler
frapan ben de anamurluyum,kesin tanıyoruzdur birbirimizi.özelden msj atsana kimsin,kimlerdensin:)tabi sakıncası yoksa.

ben mersinliyim ama anamuruda severim evet burası mersinliler topiği oldu size mersinlisiniz sonucta

hemşerilerim bi içim açıldı burda boyle çoğunluğu görüncezemuszemus canım dA batırık çekmedi değil haniiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 oluuur anlaştık Ank ya yolun düşerse de haberimiz olsun yinede

frapan ben özelden msj atamıyorum, msj sayısı yüzünden ben kılıçlıyım.daha doğrusu annemin kökeni kılıçlı.

slm bacılarım siz bunun içine bide haşhaşı döünde katın nasıl tatlı oluyor biz çok yerussssssssssssss

hashasmı hiç öle denemedim uyutmasın bizi eyvahedigeldismile

hashasmı hiç öle denemedim uyutmasın bizi eyvahedigeldismile

slm canım bizim burda türkmenler çok yaparlar içine haşhaşı kavurup havanda veya dibekte dövüp katarlar hımmmmmmm olsada yesek çok severim ben ama haşhaşı az olup birazda tahin olursa daha gösel olurrrrrrrrrrrrrrrcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hashas biz fıstıkta kavurup koyarız sanırım onlar fıstık yerine hashas ekliyorlar

bende anamurda oturuyorum..bu yaz taşındım..komşum bi güne giderken benide götürdü..batırık yicez ama yabancılar sevmez dedi..bizde çıldırmış gibi tabak tabak yeriz dedi..
ben sulusundan çok sıkmasını beğendim..sulusu soğuk garip geldi.zor bitirmiştim.

Hele de günlerde aynen deli gibi yenir. Eskiden o kadar aramıyordum ama insan gurbette özlüyo tadını gelince hemen yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…