Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim bu ay 4 gün geçikti idrarda çıkmadı sizin gibi test yapmıştım biraz bekleyin derim geç döllenme olabilir inş öyledir ve hamilesindir bende çok ümitlenmiştim ama hayırlısı
Cevabınız için çok teşekkür ederim. 4 günden sonra adet oldunuzmu siz allahım isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah

Kızlrr benim de bat im 21 haziran yaklaşık 3- 5 gund ur kasıklarına ve belime batma şeklinde sanci giriyo akintim da var sarı .göğsümde de inceden sizi var inşallah adet olmam

Kızlrr benim de bat im 21 haziran yaklaşık 3- 5 gund ur kasıklarına ve belime batma şeklinde sanci giriyo akintim da var sarı .göğsümde de inceden sizi var inşallah adet olmam

İnsallah olmazsin bende bugun catlatma ignesi oldum bende insallah adet olamam.

Günaydın arkadaşlar. İlk deneme başarısız sonuçlandı, sabah kalktığımda adet olmuştum. Demek ki kısmet değilmiş.ilk defa denemiştik ve hemen olacak sanmıştık. Planlar yapmış hayaller kurmuştuk. Demek ki bu sitede yazılanlar çok doğruymuş :)

Gelecek sefere inşallah hamile kalırım. Artık olana kadar taktik maktik Yok bam bam bam :))))

Bend
Benim bu 7. Deneme canım inşallah bizim kadar uzun olmaz senin de güzel haberler verirsin bizlere

Bugün de kasiklarimda iğne batmaları oluyo ama alttan da batmalar hissediyorum ama genelde adet olacağım zaman alttan batma hisii olması bni umutsuzlandiriyo

Kizlar halen adet olmadim üc gün gecikmeye kan vermistim negatifdi simdi 7gün oldu halen yok sizce gec döllenme olmus olabilirmi cünkü gec yumurtladigimi biliyorum akintim gec geldi ama ne zamandi hatirlamiyorum

Gebelik olunca adet gecikirse testte de görünür mutlaka. 3 gün gecikmede kanda çıkmaması imkansız döllenme olur olmaz kana geçmeye başlar.

Kızlar rüyamda bebek emziriyordum çok gerçekti erkek bebekti ya ay Allah neye kısmet acaba adetime 4 gün kaldı :/

Iyi geceler kizlar yaa benim bat 17 hazirandi ama ilk denememizi yaptik bu ay ve ilk defa 6 gun onceden regl oldum ama baya dolu dolu 6 gun surdu benim 3 gundur surekli migdem bulaniyor tiksiniyorum hersyden psikolojikmi acaba yada hamile olabilirmiyim ya birde sol kasigimda ara ara bir batma tatli tatli bir aci oluyor test yapip psikolojik oldugunu ogrenmekten korkuyorm

Bnm Ben de yüzüm acayip sivilcelendi normalde de adete yakın olurdu da bu sefer abartti belime hala sancılar giriyo bakalım ne olacak bat 21

Eğer hiç olmayan bır durumsa bence test yap çünkü benim ilk gebeliğimde adet oldum diye umursmadim sonra sol kasigimda çok ağrı olunca test yaptım çift çizgi ve diş gebelik oldu inşallah öyle değildir fakat tehlikeli bır durum yaparsın çıkar zaten varsa

Ben kırmızı kartı yedim an itibarıyle hayırlısı olsun beklemekten sıkıldım zsren en azından durumum belli oldu herkese hayırlısini versin allah

Kızlar mrb dün gebelik testinde negatif çıktı kanda bakıldı bugün adet günümdu ama olmadım acaba gebelik olabilir mi sonradan pozitif çıkabilir mi böyle bişey başına gelen var mi

Gunler geçm iyi sanki bnm bir günün kaldı sık sik bel ağrım var göğüsler.sis ara.ara karnım agriyo sivilcelerim coook ve akintim yok

Kizlar bizde bat temmuza kaldik ama regl biteli 3 4 gun oluyo hic calisasim yok sogudum ya ben

Kızlar bi bakarmısınız ben galiba öyle görmek istediğim için ikinci çizgiyi silik görüyorum. BAT 24 Haziran...

Eklentiler

• IMG_3482.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…