Cevabınız için çok teşekkür ederim. 4 günden sonra adet oldunuzmu siz allahım isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallahMerhaba benim bu ay 4 gün geçikti idrarda çıkmadı sizin gibi test yapmıştım biraz bekleyin derim geç döllenme olabilir inş öyledir ve hamilesindir bende çok ümitlenmiştim ama hayırlısı
Kızlrr benim de bat im 21 haziran yaklaşık 3- 5 gund ur kasıklarına ve belime batma şeklinde sanci giriyo akintim da var sarı .göğsümde de inceden sizi var inşallah adet olmam
Benim bu 7. Deneme canım inşallah bizim kadar uzun olmaz senin de güzel haberler verirsin bizlereGünaydın arkadaşlar. İlk deneme başarısız sonuçlandı, sabah kalktığımda adet olmuştum. Demek ki kısmet değilmiş.ilk defa denemiştik ve hemen olacak sanmıştık. Planlar yapmış hayaller kurmuştuk. Demek ki bu sitede yazılanlar çok doğruymuş :)
Gelecek sefere inşallah hamile kalırım. Artık olana kadar taktik maktik Yok bam bam bam :))))
Canım benimde 22 haziran ve akıntı varKızlrr benim de bat im 21 haziran yaklaşık 3- 5 gund ur kasıklarına ve belime batma şeklinde sanci giriyo akintim da var sarı .göğsümde de inceden sizi var inşallah adet olmam
EVET canım oldum malesef bu ay çalışmalara son gaz devam inş :)Cevabınız için çok teşekkür ederim. 4 günden sonra adet oldunuzmu siz allahım isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah
Bende silik goruyorum canim hadi insallahKızlar bi bakarmısınız ben galiba öyle görmek istediğim için ikinci çizgiyi silik görüyorum. BAT 24 Haziran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?