• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batman; Bir Aşk Hikayesi!

_Diva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.411
1
71
İstanbul
Herkese merhabalar!:79:
Öncelikle kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.
:42: Bana kısaca Venüs diyebilirsiniz, İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul'un köklü devlet üniversitelerinden birinde okuyorum. Aynı zamanda çalışıyorum. :114:
Şuan hayatımın bir dönüm noktasında olduğunu söyleyebilirim; daha zayıf, daha güzel, daha kültürlü, daha başarılı ve daha beğenilen bir insan olma yoluna girdim. :109: Bu uzun ve meşakkatli yolda adım adım ilerlediğimi düşünüyorum. :101: Zayıflamak istiyorum çünkü aşık olduğum adamın (Batman) bana hayran kalmasını arzuluyorum. :26:
Batman de benden birkaç yaş büyük, aynı şekilde üniversite öğrencisi. Hayatım boyunca tanıdığım en zeki (iletişim zekası açısından), en cool, en karizmatik, en çekici erkek! :17: Onunla yaklaşık bir senedir internet veya telefon üzerinden konuşuyoruz, daha hiç görüşmedik. Daha hiç görüşmemiş olmamıza rağmen ruhen bağlandık. Ben ona aşık oldum ve o da beni en azından seviyor.
:78: Çok ilginç bir durum, daha hiç görüşmeden nasıl böyle tutkulu olabiliyoruz bilmiyorum. Hele ki o İstanbul'un altını üstüne getirmiş birisi, arkadaş çevresinden bildiğim kadarıyla. O bile kendisine çok şaşırıyor.:103:
İlk başlarda ikimiz de öylesine sohbet ediyorduk, zamanla neredeyse her gün konuşmaya başladık. Birbirimizle konuşmaktan inanılmaz keyif alıyorduk. Ben ondan etkilendiğimi anladığım ilk andan itibaren ondan kaçmaya çalıştım (Çünkü benimle görüşmek istemesinden korkuyordum, karşısına asla çıkamazdım.
:96:) fakat o hiç karizmasını bozmadan paçamdan tutuğu gibi yine beni kendine çekti. :4: Defalarca "seninle konuşmak istemiyorum, bana yazma, senden etkileniyorum bu yüzden konuşmayalım vs" dedim ama yine konuştuk. Ondan etkilendiğimi fark ettiği ilk zamanlarda hiç istifini bozmuyordu ama bu durum hoşuna gidiyordu.:51: Koskoca bir yıl geçti ve o karizmatik adam bir türlü elinden kurtulamadığım, peşimi bırakmayan, sevgi ve tutku dolu bir erkeğe dönüştü.:73:
O hayatımın erkeği, geleceğim olabilir.
:69: Fakat ben karşına çıkamadığım için ondan kaçıyorum. Beni beğenmese bile ilişkisini devam ettireceğini biliyorum. (Ki zaten Facebook, Twitter vb yerlerde fotoğraflarımı gördü.) Ancak ben onun tam olarak hayallerinin kızı olmak istiyorum. Beni gördüğünde gözleri kamaşsın istiyorum.:119:
Komplekslerim yüzünden Batman ile ilişkimizde yaşadığımız gelgitlerden dolayı benden soğumasından çok korkuyorum.
:85: O sürekli ilişki istiyor, ben ise kaçıyorum. Bu defalarca oldu, artık tadı kaçtı.:50:
Bir iki ay daha sabredip, diyetimi ve sporumu yapıp karşısına çıkacağım.
:15: Belki o süre içerisinde sevgili edinir, ancak o kadar zor bir adam ki o kadar süre içerisinde asla aşık olamaz. Bu benim için iyi bir şey, o kimseye aşık olmadan dönmüş olurum diye düşünüyorum.:110:
Çok rezil bir durumdayım, aşık olduğum adamdan utanıyorum.
:14: "Ya onu kaybedersem? Ya bu sefer gerçekten bıktıysa?" diye düşünüyorum sonra da "Ne olursa olsun onu geri alırım" deyip kendimi avutuyorum.:18:
Bu durumu arkadaşlarıma açamıyorum. Yüz yüze görüştüğüm hiçbir arkadaşım bilmiyor.
Sizlerden bana akıl vermenizi rica ediyorum.
:122: Harika bir ilişkiyi, alev alev bir aşkı kaybetmek istemiyorum. :105:
Sizce doğru yolda mıyım? Sizce ne yapmalıyım?
:97:

canim cok güzel ifade etmissin kendini.
klasik olacak ama hani netten tanidigin birine 1 yilda güvenmek tehlikeli olabilir.
asil sorun bu olmadigi icin o konuya girmiyorum.
zaten resimlerini görmüs seni öyle kabul etmis ve sen cok güzel zayifliyorsun bence kilolar aranizda engel olmamali.
görüsmenize sirf sen kilolusun diye ara vermeni dogru bulmuyorum
neden kendini ve sevdicegini cezalandiriyorsun ki canim :29:

canim cok güzel ifade etmissin kendini.
klasik olacak ama hani netten tanidigin birine 1 yilda güvenmek tehlikeli olabilir.
asil sorun bu olmadigi icin o konuya girmiyorum.
zaten resimlerini görmüs seni öyle kabul etmis ve sen cok güzel zayifliyorsun bence kilolar aranizda engel olmamali.
görüsmenize sirf sen kilolusun diye ara vermeni dogru bulmuyorum
neden kendini ve sevdicegini cezalandiriyorsun ki canim :29:
Evet aslında tehlikeli olabilecek bir durum ama aynı zamanda ortak arkadaşlara sahibiz. Tanıdığımdan bambaşka biri çıkamaz herhalde diye düşünüyorum.
:97: Ama tabi ki bir insanı tanımak yüz yüze geçecek yıllara tabii... Bu bir şey değil.
Diğer konuya gelecek olursak; bilmiyorum tatlım ya ben her şey mükemmel olsun istiyorum. Takıntılı mıyım neyim yahu!
:14:

Venüs'cüm, öyle bir yazmışsın ki, o heyecanı ben de hissettim..
benim de internette tanıştığım, böyle heyecanlandığım zamanlar olmuştu ama üzerinden çok zaman geçti.. ama yine de anlıyorum seni..

umarım her şey planladığından, hayal ettiğinden de güzel gelişir cnm, sen bunu hakediyorsun, ve eminim kısa zamanda bu olay gerçekleşecek...

insanları tanıma meselesine gelince, bunun aslında hiç bir zaman tam anlamıyla olamayacağını düşünüyorum.. kimse kimseyi %100 tanıyamaz, ki bence kendimizi bile %100 tanıyamayız..birini tanımak davranışlarına alışmak, yapacaklarını tahmin etmekse , yapacakların tamamen senin kimyana bağlı şeyler... yani seninle bir ömür paylaşmış bir kişinin, çok zor bir durumda, bir afet mesela, ne yapacağını bilemezsin, belki de o durum içerisinde kendini kurtarma çabasıyla, seni düşünemeyebilir, bu sana sadık olmadığı anşamına mı geliyor... hayır.. yani anlatabildim mi bilmiyorum ama tabii ki günlük hayat içerisinde düzgün insanlarla birlikte olmak, sığ kişileri hayatımıza sokmamak önemli.. ama zaten bu kararı kısa zamanda verebilirsin.. ki vermiş görünüyorsun.. onun dışında eğer gözün kör olmazsa, aşkına rağmen hayata realistik bakabilirsen, karşındaki adamı tanıman için yıllara gerek olmaz.. yıllar sonra bir şey farkettiğinde , insanlar hep şunu der, ben bunu nasıl 10 sene göremedim?? bence muhtemelen 10 senedir yoktu, yeni oluştu :52::52:
çünkü hayat değişimden ibaret..

amaaannn, nerelere girdim ben kız...

neyse, sen zayıfla biran önce, çık karşısına, aşkınızı doya doya yaşayın :)

Venüs'cüm, öyle bir yazmışsın ki, o heyecanı ben de hissettim..
benim de internette tanıştığım, böyle heyecanlandığım zamanlar olmuştu ama üzerinden çok zaman geçti.. ama yine de anlıyorum seni..

umarım her şey planladığından, hayal ettiğinden de güzel gelişir cnm, sen bunu hakediyorsun, ve eminim kısa zamanda bu olay gerçekleşecek...

insanları tanıma meselesine gelince, bunun aslında hiç bir zaman tam anlamıyla olamayacağını düşünüyorum.. kimse kimseyi %100 tanıyamaz, ki bence kendimizi bile %100 tanıyamayız..birini tanımak davranışlarına alışmak, yapacaklarını tahmin etmekse , yapacakların tamamen senin kimyana bağlı şeyler... yani seninle bir ömür paylaşmış bir kişinin, çok zor bir durumda, bir afet mesela, ne yapacağını bilemezsin, belki de o durum içerisinde kendini kurtarma çabasıyla, seni düşünemeyebilir, bu sana sadık olmadığı anşamına mı geliyor... hayır.. yani anlatabildim mi bilmiyorum ama tabii ki günlük hayat içerisinde düzgün insanlarla birlikte olmak, sığ kişileri hayatımıza sokmamak önemli.. ama zaten bu kararı kısa zamanda verebilirsin.. ki vermiş görünüyorsun.. onun dışında eğer gözün kör olmazsa, aşkına rağmen hayata realistik bakabilirsen, karşındaki adamı tanıman için yıllara gerek olmaz.. yıllar sonra bir şey farkettiğinde , insanlar hep şunu der, ben bunu nasıl 10 sene göremedim?? bence muhtemelen 10 senedir yoktu, yeni oluştu :52::52:
çünkü hayat değişimden ibaret..

amaaannn, nerelere girdim ben kız...

neyse, sen zayıfla biran önce, çık karşısına, aşkınızı doya doya yaşayın :)
Ben zaten aşırı realist bir insanım, arkadaşlarımın bu özelliğimi uyuz olurlar. Elimden geleni yapıyorum tekrar kırılmamak için...
:114:
Zayıf ve huzurlu bir şekilde gideyim değil mi? Hem ne kadar kaçabilir ki benden? 2 - 3 ayda ne kadar unutabilir ki beni değil mi?
:44:

Öncelikle kendinden utanma begenmemesinden korkma seni seven senin görüntün için zaten sevmesin kendi kendine komplexe girme ve dahada kötüsü bunu o na yansıtma yani adamın aklında yokken aklına sokma tatlım :)

Öncelikle kendinden utanma begenmemesinden korkma seni seven senin görüntün için zaten sevmesin kendi kendine komplexe girme ve dahada kötüsü bunu o na yansıtma yani adamın aklında yokken aklına sokma tatlım :)
Canım ben onu görüntüsünden dolayı sevmiyorum ancak hiçbir erkeğin de iç güzelliğe baktığına da inanmıyorum, inandıramıyorum kendimi buna...:26:

venüsüm kalemine hayran kaldım :16: bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi :16:

benim fikrim çok bekleme bekletilmek erkeklere göre değil :) ben sevgilime 6 ay açılamadım aramızda bişeyler vardı ama hiç sıcak davranmadım hep kaçtım. öldüm öldüm dirildim o zmanlar. bir gün arkadaşlarımın haberiyle kafama dank etti bi barda kızın biriyle samimi bi şekilde dans ederken görmüşler. hayatımda hiç o an kadar acı çektiğimi hatırlamam gece 1 de hazırlanıp çıktım tuttum kolundan aldım :) 3 yıldır aşkımız doruklarda :)

diyeceğim o ki sen çok özgüvenli bi kızsın sen değil o korksun senden :) en fazla 1 ay sonra görüş artık daha fazla kaçma. bu kadar bekledikten sonra olmayacak diye başka aşklara yelken açmaya başlayabilir. bu kararlılıkla sen zaten taş gibi olacaksın :) onunlayken mutluyken daha güzel götürebilirsin bence :) artık itme çocuğu tersleme sakın güzel güzel devam edin :) 1 ay sonra zaten inanılmaz kilo vermiş olacaksın kalanları da verirsin zaten :)

nacizane tavsiyem budur :) mutlu ol hep :16:

Canım ben onu görüntüsünden dolayı sevmiyorum ancak hiçbir erkeğin de iç güzelliğe baktığına da inanmıyorum, inandıramıyorum kendimi buna...:26:
yok yok öyledeğil o seni görüntünden dolayı sevmicekse dedim , sen onu değil kız

venüscüm,duygularını çok şeker bir şekilde ifade etmişsin ama takıntılarından dolayı bazı şeyleri erteleme
bir yıldır internetten görüşüyorsunuz ve ikinizde aynı şehirdesiniz,nasıl görüşmeden durabildiniz hayret,
hadi sen çekiniyorsun da ben o çocuğun yerinde olsam senin okuluna gelip süpriz yapardım :54:
ikinizden birisinin bir çılgınlık yapıp bu ilişkiyi başlatması lazım,
bence sen kendini stresli bir döneme sokuyorsun,rahat bırak kendini görüşün,
ilişkiniz başlarsa eğer diyetine ve sporuna devam etmene engel değil,hem sosyal bir insan
olduğunu,belirli bir yaşam şeklin olduğunu ona göstermiş olursun

venüsüm kalemine hayran kaldım :16: bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi :16:

benim fikrim çok bekleme bekletilmek erkeklere göre değil :) ben sevgilime 6 ay açılamadım aramızda bişeyler vardı ama hiç sıcak davranmadım hep kaçtım. öldüm öldüm dirildim o zmanlar. bir gün arkadaşlarımın haberiyle kafama dank etti bi barda kızın biriyle samimi bi şekilde dans ederken görmüşler. hayatımda hiç o an kadar acı çektiğimi hatırlamam gece 1 de hazırlanıp çıktım tuttum kolundan aldım :) 3 yıldır aşkımız doruklarda :)

diyeceğim o ki sen çok özgüvenli bi kızsın sen değil o korksun senden :) en fazla 1 ay sonra görüş artık daha fazla kaçma. bu kadar bekledikten sonra olmayacak diye başka aşklara yelken açmaya başlayabilir. bu kararlılıkla sen zaten taş gibi olacaksın :) onunlayken mutluyken daha güzel götürebilirsin bence :) artık itme çocuğu tersleme sakın güzel güzel devam edin :) 1 ay sonra zaten inanılmaz kilo vermiş olacaksın kalanları da verirsin zaten :)

nacizane tavsiyem budur :) mutlu ol hep :16:
Çok teşekkür ederim canım yorumladığın için. Bir de yazı yazmayı seviyorum hihih :)
Ben de beklemekten bıkmasından çok korkuyorum. 1 en fazla 2 ay daha bekleyeceğim ve görüşeceğim. Ay resmen görüşeceğimi düşününce bile çok heyecanlanıyorum resmen takılmışım bu konuya...
:96:
Başkasıyla çıksa hiç üzülmem, onu tekrar elde edebileceğimden eminim. Önemli olan bana olan duygularının zarar görmemesi... Aslında bakarsan onunla arkadaş olmaya bile razıyım ama işte...
:85:

yok yok öyledeğil o seni görüntünden dolayı sevmicekse dedim , sen onu değil kız
Yok anladım canım ne demek istediğini... Biz bayanlar olarak dış görünüşü 3. plana alabiliyoruz ama erkekler almaz bence ya.
:105:

venüscüm,duygularını çok şeker bir şekilde ifade etmişsin ama takıntılarından dolayı bazı şeyleri erteleme
bir yıldır internetten görüşüyorsunuz ve ikinizde aynı şehirdesiniz,nasıl görüşmeden durabildiniz hayret,
hadi sen çekiniyorsun da ben o çocuğun yerinde olsam senin okuluna gelip süpriz yapardım :54:
ikinizden birisinin bir çılgınlık yapıp bu ilişkiyi başlatması lazım,
bence sen kendini stresli bir döneme sokuyorsun,rahat bırak kendini görüşün,
ilişkiniz başlarsa eğer diyetine ve sporuna devam etmene engel değil,hem sosyal bir insan
olduğunu,belirli bir yaşam şeklin olduğunu ona göstermiş olursun
Hihhi teşekkürler. İnan ben de şaşırıyorum nasıl görüşmediğimize ama zaten o bir kadının peşinden koşup hadi görüşelim diyecek bir adam değil çok maskülen bir tip. Aylar sonra görüşmeyi teklif etmişti...:97:
Bilmiyorum canım ya, kapkalın bacaklarım ve kocaman bir popom var. Beni böyle görmesini istemiyorum resmen.
:96: Çok kötü bir durumdayım ya... :14:Çok haklısın, sağlıklı bir birey böyle yapmalı aslında ama ben yapamıyorum işte.:14:

Her boş anımda onunla hayaller kuruyorum, düşünmek bile çok hoşuma gidiyor. Sırf onu kaybetmemek, istediğimden daha tatsız, daha ışıltısız bir ilişkimiz olmasın diye ondan uzak duruyorum. Bunu nasıl başarıyorum ben bile anlamıyorum...:14:

$Batman-Catwoman.webp
Bu fotoğrafı çok beğeniyorum, neden böyle küçük görünüyor?

Bugün ona karşı herzamankinden farklı hissediyorum. Yepyeni ayda, sabah uyandığımdan şu saate kadar beni nasıl üzdüğünü ve onu neden istemeyeceğimi düşündüm. İçimde buruk, kızgın ve hüzünlü bir kız var. Geçer herhalde...:44:

Bugün bir şey olacağı varmış; az önce başka bir numaradan aradı. İlk başta tanımadım sonra tanıdım ama tanımamış gibi yaptım. Bana kızgındı, sesinden anlayabiliyordum. Ama yine de hasta olduğum için azarlamak istemedi. Konuşmayı kısa kesip kapattı. Sesini öyle özlemişim ki...:14:

Venüs'cüm senden daha açık, uçuk, kaçık, daha anlaşılır bir şekilde yazmanı istesem aşkını? Bence sende daha anlatacak çok şey var. Kimseye anlatamadığın o içindeki fırtınaları buraya yazsan ne güzel olur senin içinde :34:Seni çok iyi anlayabildiğimi söyleyeceğim ama nedenini şimdi burda anlatmam olmaz. Çünkü gerçek hayatta tanıdığım insanlar var burda. Ama bi gün anlatırım. Öncelikle sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman görüş onunla. Kendine güvenin gelsin ki, sonuç ne olursa olsun kırılma karşısında, küsme hiç kimseye. Bu kadar sabretmişsin. Bir iki ay daha sabredebilirsin bence. Zaten 13 kilon gitmiş maşallah :nazar: Eminim en kısa zamanda da kalanı gidecek. :16:Düşüncelerimi daha uzun yazmak isterdim ama vereceğim örnekleri burda yazmam uygun olmayacaktı. Ama emin ol benimde hayallerim vardı senin gibi ve hepsi gerçek olduuuuuuuuuuuuuu :17::39::38::34:

Venüs'cüm senden daha açık, uçuk, kaçık, daha anlaşılır bir şekilde yazmanı istesem aşkını? Bence sende daha anlatacak çok şey var. Kimseye anlatamadığın o içindeki fırtınaları buraya yazsan ne güzel olur senin içinde :34:Seni çok iyi anlayabildiğimi söyleyeceğim ama nedenini şimdi burda anlatmam olmaz. Çünkü gerçek hayatta tanıdığım insanlar var burda. Ama bi gün anlatırım. Öncelikle sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman görüş onunla. Kendine güvenin gelsin ki, sonuç ne olursa olsun kırılma karşısında, küsme hiç kimseye. Bu kadar sabretmişsin. Bir iki ay daha sabredebilirsin bence. Zaten 13 kilon gitmiş maşallah :nazar: Eminim en kısa zamanda da kalanı gidecek. :16:Düşüncelerimi daha uzun yazmak isterdim ama vereceğim örnekleri burda yazmam uygun olmayacaktı. Ama emin ol benimde hayallerim vardı senin gibi ve hepsi gerçek olduuuuuuuuuuuuuu :17::39::38::34:
Ay kaptanım beni öyle heyecanlandırdı ki yazdıkların... Bin bir fikir zıplıyor kafamda. Aslında haklısın, kendimi açamıyorum tam anlamıyla çekiniyorum. Ama artık bu topiği açtım bile, o sadece konunun ismini okusa benim olduğumu anlar. Pek umursamıyorum, içimi dökmek istiyorum. Kendi kendime bir dünya kurdum ve bu dünyanın içinden çıkmam gerek. Bol bol yazacağım buraya. Senden de dinlemeyi inan çok istiyorum.:16:

Ay kaptanım beni öyle heyecanlandırdı ki yazdıkların... Bin bir fikir zıplıyor kafamda. Aslında haklısın, kendimi açamıyorum tam anlamıyla çekiniyorum. Ama artık bu topiği açtım bile, o sadece konunun ismini okusa benim olduğumu anlar. Pek umursamıyorum, içimi dökmek istiyorum. Kendi kendime bir dünya kurdum ve bu dünyanın içinden çıkmam gerek. Bol bol yazacağım buraya. Senden de dinlemeyi inan çok istiyorum.:16:
Anlasa daha iyi olmaz mı Venüs'cüm :16:Ben kim olduğunu bilsem direkt söylerim ama kim olduğunu bilmiyorum :9: Ben bir ara sana özelden anlatırım canım. Aslında burda yazmamda da çok bir sıkıntı yok ama gereksiz insanların hayatımı bilmelerini istemiyorum. Çünkü biliyorsun üye olan olmayan herkes bu yazdıklarımızı okuyabiliyor. :34: Ama senin adın bile belli değil burda yaz gitsin emin ol kimse anlamaz senin olduğunu :40:

Anlasa daha iyi olmaz mı Venüs'cüm :16:Ben kim olduğunu bilsem direkt söylerim ama kim olduğunu bilmiyorum :9: Ben bir ara sana özelden anlatırım canım. Aslında burda yazmamda da çok bir sıkıntı yok ama gereksiz insanların hayatımı bilmelerini istemiyorum. Çünkü biliyorsun üye olan olmayan herkes bu yazdıklarımızı okuyabiliyor. :34: Ama senin adın bile belli değil burda yaz gitsin emin ol kimse anlamaz senin olduğunu :40:

Hihihi umarım öyle olur. Rahat rahat yazabilmek adına gizlilik önemli :) O zaman senden dinleyeceğim bu hikayeyi. Umarım ben de senin gibi hayallerime kavuşurum.:16:

Back
X