Herkese merhabalar!:79:
Öncelikle kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.
Bana kısaca Venüs diyebilirsiniz, İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul'un köklü devlet üniversitelerinden birinde okuyorum. Aynı zamanda çalışıyorum. :114:
Şuan hayatımın bir dönüm noktasında olduğunu söyleyebilirim; daha zayıf, daha güzel, daha kültürlü, daha başarılı ve daha beğenilen bir insan olma yoluna girdim. :109: Bu uzun ve meşakkatli yolda adım adım ilerlediğimi düşünüyorum. :101: Zayıflamak istiyorum çünkü aşık olduğum adamın (Batman) bana hayran kalmasını arzuluyorum. :26:
Batman de benden birkaç yaş büyük, aynı şekilde üniversite öğrencisi. Hayatım boyunca tanıdığım en zeki (iletişim zekası açısından), en cool, en karizmatik, en çekici erkek!
Onunla yaklaşık bir senedir internet veya telefon üzerinden konuşuyoruz, daha hiç görüşmedik. Daha hiç görüşmemiş olmamıza rağmen ruhen bağlandık. Ben ona aşık oldum ve o da beni en azından seviyor. :78: Çok ilginç bir durum, daha hiç görüşmeden nasıl böyle tutkulu olabiliyoruz bilmiyorum. Hele ki o İstanbul'un altını üstüne getirmiş birisi, arkadaş çevresinden bildiğim kadarıyla. O bile kendisine çok şaşırıyor.:103:
İlk başlarda ikimiz de öylesine sohbet ediyorduk, zamanla neredeyse her gün konuşmaya başladık. Birbirimizle konuşmaktan inanılmaz keyif alıyorduk. Ben ondan etkilendiğimi anladığım ilk andan itibaren ondan kaçmaya çalıştım (Çünkü benimle görüşmek istemesinden korkuyordum, karşısına asla çıkamazdım.:96:) fakat o hiç karizmasını bozmadan paçamdan tutuğu gibi yine beni kendine çekti.
Defalarca "seninle konuşmak istemiyorum, bana yazma, senden etkileniyorum bu yüzden konuşmayalım vs" dedim ama yine konuştuk. Ondan etkilendiğimi fark ettiği ilk zamanlarda hiç istifini bozmuyordu ama bu durum hoşuna gidiyordu.
Koskoca bir yıl geçti ve o karizmatik adam bir türlü elinden kurtulamadığım, peşimi bırakmayan, sevgi ve tutku dolu bir erkeğe dönüştü.
O hayatımın erkeği, geleceğim olabilir.
Fakat ben karşına çıkamadığım için ondan kaçıyorum. Beni beğenmese bile ilişkisini devam ettireceğini biliyorum. (Ki zaten Facebook, Twitter vb yerlerde fotoğraflarımı gördü.) Ancak ben onun tam olarak hayallerinin kızı olmak istiyorum. Beni gördüğünde gözleri kamaşsın istiyorum.:119:
Komplekslerim yüzünden Batman ile ilişkimizde yaşadığımız gelgitlerden dolayı benden soğumasından çok korkuyorum.:85: O sürekli ilişki istiyor, ben ise kaçıyorum. Bu defalarca oldu, artık tadı kaçtı.
Bir iki ay daha sabredip, diyetimi ve sporumu yapıp karşısına çıkacağım.
Belki o süre içerisinde sevgili edinir, ancak o kadar zor bir adam ki o kadar süre içerisinde asla aşık olamaz. Bu benim için iyi bir şey, o kimseye aşık olmadan dönmüş olurum diye düşünüyorum.
Çok rezil bir durumdayım, aşık olduğum adamdan utanıyorum.
"Ya onu kaybedersem? Ya bu sefer gerçekten bıktıysa?" diye düşünüyorum sonra da "Ne olursa olsun onu geri alırım" deyip kendimi avutuyorum.:18:
Bu durumu arkadaşlarıma açamıyorum. Yüz yüze görüştüğüm hiçbir arkadaşım bilmiyor.
Sizlerden bana akıl vermenizi rica ediyorum. :122: Harika bir ilişkiyi, alev alev bir aşkı kaybetmek istemiyorum. :105:
Sizce doğru yolda mıyım? Sizce ne yapmalıyım?:97:
Öncelikle kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.

Şuan hayatımın bir dönüm noktasında olduğunu söyleyebilirim; daha zayıf, daha güzel, daha kültürlü, daha başarılı ve daha beğenilen bir insan olma yoluna girdim. :109: Bu uzun ve meşakkatli yolda adım adım ilerlediğimi düşünüyorum. :101: Zayıflamak istiyorum çünkü aşık olduğum adamın (Batman) bana hayran kalmasını arzuluyorum. :26:
Batman de benden birkaç yaş büyük, aynı şekilde üniversite öğrencisi. Hayatım boyunca tanıdığım en zeki (iletişim zekası açısından), en cool, en karizmatik, en çekici erkek!

İlk başlarda ikimiz de öylesine sohbet ediyorduk, zamanla neredeyse her gün konuşmaya başladık. Birbirimizle konuşmaktan inanılmaz keyif alıyorduk. Ben ondan etkilendiğimi anladığım ilk andan itibaren ondan kaçmaya çalıştım (Çünkü benimle görüşmek istemesinden korkuyordum, karşısına asla çıkamazdım.:96:) fakat o hiç karizmasını bozmadan paçamdan tutuğu gibi yine beni kendine çekti.

O hayatımın erkeği, geleceğim olabilir.

Komplekslerim yüzünden Batman ile ilişkimizde yaşadığımız gelgitlerden dolayı benden soğumasından çok korkuyorum.:85: O sürekli ilişki istiyor, ben ise kaçıyorum. Bu defalarca oldu, artık tadı kaçtı.

Bir iki ay daha sabredip, diyetimi ve sporumu yapıp karşısına çıkacağım.

Çok rezil bir durumdayım, aşık olduğum adamdan utanıyorum.

Bu durumu arkadaşlarıma açamıyorum. Yüz yüze görüştüğüm hiçbir arkadaşım bilmiyor.
Sizlerden bana akıl vermenizi rica ediyorum. :122: Harika bir ilişkiyi, alev alev bir aşkı kaybetmek istemiyorum. :105:
Sizce doğru yolda mıyım? Sizce ne yapmalıyım?:97: