- 10 Ağustos 2011
- 326
- 4
- 66
Şimdi yazıyorum. Ama pek de güzel değil..![]()
Yapma ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yazıyorum. Ama pek de güzel değil..![]()
Yazdım şimdi canım. http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html Burada konunun ilk mesajında canım. İlk mesajda tarih tarih düzenleme yapıyorum oradan bakabilirsin.Yapma yamerakla bekliyorum
İçimden bir ses bu sene çok idealime yakın insanlarla tanışacağımı söylüyorbatman'ı il olan Batman sandım ya
keşke mutlu sonla bitseymiş, ama bundan sonra doğru kişiyle karşılaşırsın umarımm
İçimden bir ses bu sene çok idealime yakın insanlarla tanışacağımı söylüyor![]()
Öyle bir dedin ki içim burkuldu.. Neyse zaman gösterecek hayırlı olanı canım. Teşekkür ederimİnşallah canım her şeyde vardır bi hayır.. yine de güzel bir hikayeydi :)
Öyle bir dedin ki içim burkuldu.. Neyse zaman gösterecek hayırlı olanı canım. Teşekkür ederim
Haklısın canım belki aylar sonra son bir kez görürüm onu. Şimdilik düşünmeyeceğim.İçin burkulmasın hiç.. İnan daha güzel bir hikaye yazacaksın, yaşayacaksın. Zaten isteseydin devam ederdin değil mi? içine sinmeyen bir şeyler olmuş ve konuşmayı kesmişsin. Boşveer düşünme artık. :)
Sonunu okusaymışsınız bari :) Biz görüştük zaten, fakat farklı şeyler oldu. Yine de yorum için teşekkürler.gereksiz detay ve uzun olduğu için hepsini elbette ki okuyamadım ama kompleks yapacak bir durum yok
resimlerinizi görmüş zaten
biraz daha kilolu olabilirsiniz bişey olmaz
arayı bu kadar soğutmayın