• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batman; Bir Aşk Hikayesi!

batman'ı il olan Batman sandım ya :1:

keşke mutlu sonla bitseymiş, ama bundan sonra doğru kişiyle karşılaşırsın umarımm

Öyle bir dedin ki içim burkuldu.. Neyse zaman gösterecek hayırlı olanı canım. Teşekkür ederim

İçin burkulmasın hiç.. İnan daha güzel bir hikaye yazacaksın, yaşayacaksın. Zaten isteseydin devam ederdin değil mi? içine sinmeyen bir şeyler olmuş ve konuşmayı kesmişsin. Boşveer düşünme artık. :)

İçin burkulmasın hiç.. İnan daha güzel bir hikaye yazacaksın, yaşayacaksın. Zaten isteseydin devam ederdin değil mi? içine sinmeyen bir şeyler olmuş ve konuşmayı kesmişsin. Boşveer düşünme artık. :)
Haklısın canım belki aylar sonra son bir kez görürüm onu. Şimdilik düşünmeyeceğim.
:31:

Yine Batman'i hayal etmeye başladım. Ellerimdeyken nasıl kaydı da gitti. Ama pişman değilim ya. Hislerimin beni sürüklediği yönde ilerledim. Belki Ocak'ta falan bir görüşürüm onunla. Şuan doğru zaman değil, anlık duygusal patlamalar olabilir. Bu özlem giderek artarsa artık bir yol bulurum. O sırada da diyete devam tabi..

Geçtiğimiz günlerde en yakın dostumun doğum günü vardı. Batman, Facebook'tan mutlu yıllar dilemiş arkadaşıma. Geçen günlerde yine gösteriler, mitingler oluyordu. Ben de kesin katılacaktır diye düşünerek "huysuz dikkali ol" yazmıştım, mesajıma cevap bile vermemişti. Arkadaşımın doğum gününü kutlamasına şaşırdım açıkcası, ayrıca bu arkadaşım erkek.

gereksiz detay ve uzun olduğu için hepsini elbette ki okuyamadım ama kompleks yapacak bir durum yok
resimlerinizi görmüş zaten
biraz daha kilolu olabilirsiniz bişey olmaz
arayı bu kadar soğutmayın

gereksiz detay ve uzun olduğu için hepsini elbette ki okuyamadım ama kompleks yapacak bir durum yok
resimlerinizi görmüş zaten
biraz daha kilolu olabilirsiniz bişey olmaz
arayı bu kadar soğutmayın
Sonunu okusaymışsınız bari :) Biz görüştük zaten, fakat farklı şeyler oldu. Yine de yorum için teşekkürler.
:12:

İki gündür aşk, yalnızlık vb. konularda yazılar yazıyor. Hiç kaybetmek istemeyip de kaybettiğini birinden bahsetmiş. Acaba ben miyim? Yoksa çoktaan aştı mı beni? Eski biri mi o acaba?

Yeni ve oldukça kötü haberlerim var. Yakında bu topiğin ilk mesajını güncelleyeceğim, oradan okursunuz. Şuan düşünmek bile istemiyorum. Bir türlü çıkmadı şu adam hayatımdan...:26:

Dün gece Batman'i rüyamda gördüm. Sevgili olmuştuk fakat o yeterince ilgili değildi. Daha sonra onu aldatırken yakalıyordum, kızıyordum falan.. Olaylar bitince de aldatırken yakaladığım görüntülerin aslında similayson gibi bir şey olduğunu görüyorum, Batman de bana masum masum bakıyor ve rüya orada bitiyor. Çok ilginçti.. Acaba ne demek..:31:

Bu sabah son kez Twitter profiline baktım. Bu hikaye de burada bitti. Hafiflemeyi hissetmeye başladım bile..:10::8:

Zayıflayanlarrr fotomodel olmak isteyen var mııı :))

Back
X