aynen şimdilik onlarla idare ediyoruz bakalım az kaldı azz
Sen anlat bakalım kaç yıllık evlisin kaç aydır uğraşıyorsun?
Sende çiçeği burnundasın ya :)
Bende 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 5 aylık denemedeyim
İlk denemeyle hamile kalırsan seni müzeye saklayacağım neslin tükenmesin diye söz
hahhah valla ben de o kadarını yapabilmişsem kendime helal olsun diyeceğim
Merhaba kızlar bende geldim aranıza bata 7 8 gün kaldı ve son izci seninle ayni durumum bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 aydır deniyorum inşallah bu ay aynı anda güzel haberlerimizi aliriz
belirtin filan oluyor mu ya da ne hissediyorsun diyeyimMerhaba kızlar bende geldim aranıza bata 7 8 gün kaldı ve son izci seninle ayni durumum bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 aydır deniyorum inşallah bu ay aynı anda güzel haberlerimizi aliriz
İnşallah canım ya çok istiyoruz hepimiz ve inşallah bu konu hepimize bebislerimizi getirir beraber devam ederiz ilerdeki hamilelik donemlerimizi ay düşünmesi bile çok keyifli
belirtin filan oluyor mu ya da ne hissediyorsun diyeyim
Büyük hissediyor
Benimki gibiyse acillik
Aynen ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım ve o günlere dikkat etmiştik ama olur da bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı ilişkiyi denicem en garantisi galibaolana kadar pes etmeden devam o bebekler bu görüşlere gelene kadar :)
aman diyim senin belirtiler hamilelik testi yaptırmalık değil check-up lık zaten
Senide göreceğim senide sen hele bu ay hamiş ol ben olmayayımbak gör sana neler edeceğim
Aynen ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım ve o günlere dikkat etmiştik ama olur da bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı ilişkiyi denicem en garantisi galibaolana kadar pes etmeden devam o bebekler bu görüşlere gelene kadar :)
ayy inşallah hep birlikte olalım da burdan yeni konu açalım AGUSTOS 2017 ANNELERİ diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?