Batta geri sayım başladı ( 8 )

Sende çiçeği burnundasın ya :)
Bende 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 5 aylık denemedeyim
İlk denemeyle hamile kalırsan seni müzeye saklayacağım neslin tükenmesin diye söz

Merhaba kızlar bende geldim aranıza bata 7 8 gün kaldı ve son izci seninle ayni durumum bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 aydır deniyorum inşallah bu ay aynı anda güzel haberlerimizi aliriz

Merhaba kızlar bende geldim aranıza bata 7 8 gün kaldı ve son izci seninle ayni durumum bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 aydır deniyorum inşallah bu ay aynı anda güzel haberlerimizi aliriz

Ayy canım benim belki uğur olur bize. hepimizden 1 tanesi bari güzel haber versin İnşaALLAH
Haber ver tamam mı

İnşallah canım ya çok istiyoruz hepimiz ve inşallah bu konu hepimize bebislerimizi getirir beraber devam ederiz ilerdeki hamilelik donemlerimizi ay düşünmesi bile çok keyifli

Aynen ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım ve o günlere dikkat etmiştik ama olur da bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı ilişkiyi denicem en garantisi galiba olana kadar pes etmeden devam o bebekler bu görüşlere gelene kadar :)

Çatlayana kadar dene ..
Ah bizim halımız nicola

Ben oyle yaptim, daha bu ay ilkkez bebis deniyoruz ama adetim bittigi gibi dun asiri iliski yasadik adetime 1 hafta kaldi bugunden itibaren gun asiri yapmicam

Selam kizlar ben daha once bir kimyasal gebelik yasadim fiziksel acidan degil manevi acidan cok zor bir surecti. İki ay bekledik tekrar denemeye basladik ve bu ay daha onceki gebeligimdeki! belirtilerim var, yumurtlama gunum ogretmenler gunuydu ve ogretmenim, hamileysem de evlilik yildonumumuzde dogacak insallah. Allah hepimizin gonlune gore degil, bizim icin hayirlisini versin cunku, insanin gonlundeki bazen hayirsizdir. Herseyin hayirlisi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…