Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ben kac gundur adet olacakmisim gibi kasik agrisi yasiyorum aksamlar isten gelince iyice artiyor bu kadarini psikolojik olarak yapabiliyosam kimbilir daha neler yapabilirim
Haahahahah cok güldüm şu yazına ya :) canım bende bu ay labaquick ovuslayon testivkullandım incir kürü yaptım ama bakalım nolucak pek ümidim yok. Arkadaş millet tek ilişkiyle hemen hamile kalıyor boy boy doğruyor bende tık yok :)

Stres yapmadigin ay hamile kalirsin diyor tecrubeli arkadaslar ben bu ay oldukca stresli bi sekilde buralarda dolaniyorum sizde oyle bakalim sonuc olumlu cikarsa stresliykende oluyormus deriz

Laboquik cnm

Bende su stres muhabbetn hiç anlamıyorum ya cocuk olmayınca tabiki stres yapıcam göbek atıcak halim yok ya. Benim yengem stresin kralınk yaptı aylarca benden bin beterdi ağlıyodu eve kapanıyodu falan sonuç 7 atlık hamile

Senin de zamanin az kalmis var mi belirtilerin peki kizzlar hic birinizi ates basmiyor mu ya ben bugun kar yagarken ciktim kazakla dolandim sanki nefesim 100 derece geciyor bogazimdan
Ara ara kasik batmasi gobek cevremde agri oluyo ama baska herhangi bisi yok bi hamileyim diyorum bi degilimdir diyorum pskolojim bozuldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…