Haahahahah cok güldüm şu yazına ya :) canım bende bu ay labaquick ovuslayon testivkullandım incir kürü yaptım ama bakalım nolucak pek ümidim yok. Arkadaş millet tek ilişkiyle hemen hamile kalıyor boy boy doğruyor bende tık yok :)Ben kac gundur adet olacakmisim gibi kasik agrisi yasiyorum aksamlar isten gelince iyice artiyor bu kadarini psikolojik olarak yapabiliyosam kimbilir daha neler yapabilirim
Laboquik cnmkızlar internetten gebelk testi alıcam da
bebetime ve miratech kötü diye okumuştm sizinde aklınızda olsn
ha ben muna lab mı ne almıştm o da hata veriyor aklınızda olsn beni gebe çıkarmıştı
var olan markalar
freely
ovula
laboquik
hangisini alayım kızlar
Hayırlısı olsun canım inş güzel haberini alırızKızlar iyi aksamlar bende aranıza yeni katıldım.benim bat 6 aralık..hayrlısı insallh
Senin de zamanin az kalmis var mi belirtilerin peki kizzlar hic birinizi ates basmiyor mu ya ben bugun kar yagarken ciktim kazakla dolandim sanki nefesim 100 derece geciyor bogazimdanKızlar iyi aksamlar bende aranıza yeni katıldım.benim bat 6 aralık..hayrlısı insallh
Ara ara kasik batmasi gobek cevremde agri oluyo ama baska herhangi bisi yok bi hamileyim diyorum bi degilimdir diyorum pskolojim bozuldu vallahiSenin de zamanin az kalmis var mi belirtilerin peki kizzlar hic birinizi ates basmiyor mu ya ben bugun kar yagarken ciktim kazakla dolandim sanki nefesim 100 derece geciyor bogazimdan
Aynen benim de oyle birgun kesin var diyorim ertesi gun galiba bisey yok diyorumAra ara kasik batmasi gobek cevremde agri oluyo ama baska herhangi bisi yok bi hamileyim diyorum bi degilimdir diyorum pskolojim bozuldu vallahi
Hakkımızda hayrlısı olsun ama olsun artk rabbim duyy sesimiziAynen benim de oyle birgun kesin var diyorim ertesi gun galiba bisey yok diyorum
Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun peki 4 gun kalmis ama cikar mi ne diyosunHakkımızda hayrlısı olsun ama olsun artk rabbim duyy sesimizi
Test yapmaya korkuyorum acikcasi ya negatif cikarsa diye gunumun gelmesini bekliyorum sabirsizliklaNe zaman test yapmayi dusunuyorsun peki 4 gun kalmis ama cikar mi ne diyosun
Herkes korkuyo kimse yapamiyor ya belki mutlu bir haber alicaz korkumuzdan onu da alamiyoruzTest yapmaya korkuyorum acikcasi ya negatif cikarsa diye gunumun gelmesini bekliyorum sabirsizlikla
Herkes korkuyo kimse yapamiyor ya belki mutlu bir haber alicaz korkumuzdan onu da alamiyoruzTest yapmaya korkuyorum acikcasi ya negatif cikarsa diye gunumun gelmesini bekliyorum sabirsizlikla
Dogru diyosun vallaha millet tek seferde nasil basariyo anlamiyorum benden snra evlenenlerin hepsi hamile bi biz tutturamadikHerkes korkuyo kimse yapamiyor ya belki mutlu bir haber alicaz korkumuzdan onu da alamiyoruz
Benim de ilk ayim canim ilk kez bu ay denedik hic sogukkanli davraniyorum vallaDogru diyosun vallaha millet tek seferde nasil basariyo anlamiyorum benden snra evlenenlerin hepsi hamile bi biz tutturamadik
Benim de ilk ayim canim ilk kez bu ay denedik hic sogukkanli davraniyorum valla hep bir zamani olduguna inaniyorum ben o yuzden hayirli vakitte saglikla olsunDogru diyosun vallaha millet tek seferde nasil basariyo anlamiyorum benden snra evlenenlerin hepsi hamile bi biz tutturamadik
1.5 senelik ewliyim bu 3.ay denememiz ins tutar reglden snra gun asırı denedik bakalımBenim de ilk ayim canim ilk kez bu ay denedik hic sogukkanli davraniyorum valla
İnsallah canim test yaparsan burdan da yaz merak ederiz insallah cift cizgilii testlerimiz olsun1.5 senelik ewliyim bu 3.ay denememiz ins tutar reglden snra gun asırı denedik bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?