Batta geri sayım başladı ( 8 )

A.s canım. Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatsın inşaallah.
Canını sıkma fazla yine olur kalbini karartma hatta şuan hamile bile olabilirsin

inşallahhhhhh
evliliğin otursn diye mi çocuk sevmediğinden mi erteledn

valla belirtiler gidip geliyor kuzum hiç anlayamıyorum emin olamıyorum dün ki kramp sonrası şeffaf bir akıntı oldu bol miktarda bugün yine bir şey yok siz de var mı değişiklikler
bende 2 gn önce batma vardı artık yok kaldm öylece boş boş
ha birde dün başım çok döndü ama ani hareket ettm diye mi anlamadm yattm başım dönüyor
çok yatmaktanda olablr

kızlar internetten gebelk testi alıcam da
bebetime ve miratech kötü diye okumuştm sizinde aklınızda olsn
ha ben muna lab mı ne almıştm o da hata veriyor aklınızda olsn beni gebe çıkarmıştı
var olan markalar
freely
ovula
laboquik
hangisini alayım kızlar

Ben henüz 4 aylık evliyim 28 yaşındayım bu da ilk denememiz oldu aslında heyecanım biraz da ondan. senin ne kadar süre oldu kaç yaşındasın
yumurtlama gününe bakabldn mi canm

Merhaba kızlar bende geldim aranıza bata 7 8 gün kaldı ve son izci seninle ayni durumum bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 aydır deniyorum inşallah bu ay aynı anda güzel haberlerimizi aliriz
hoşgeldn canm yaş kaçtı

merhabalar
ben ovulasyn yapmıyorm karışık geliyor daha yeni başladm zaten çalışmalara
inşallah olurda bebek
gerek kalmaz ovulasyona
en iyisi gün aşırı

Burda herkes laboquik in ovulasyonunu kullanmis menmunlar bence gebelik testi de iyidir valla ben gitcem eczaciya ver ordan iki tane test dicem zaten yeterince stresliyim arkadas omrum testle gecti kpss den sonra tovbe etmistim ama

Ben kac gundur adet olacakmisim gibi kasik agrisi yasiyorum aksamlar isten gelince iyice artiyor bu kadarini psikolojik olarak yapabiliyosam kimbilir daha neler yapabilirim

Ben kac gundur adet olacakmisim gibi kasik agrisi yasiyorum aksamlar isten gelince iyice artiyor bu kadarini psikolojik olarak yapabiliyosam kimbilir daha neler yapabilirim
kaç gün geçti son ilşkiden canm
bence miratech alma bide muna lab
gebe çıkarıyor bak insan seviniyor boş yere
gerçi ben sevnmedm korktum ahahha napcam diye o an
silikti ama gebe olablrsn dedi herkes adete de vardı daha ama adet olunca ağladm test yüzünden hep günmde adet olmuştm erken davranp test aldm
bi de gebe kalmam pek mümkn değildi Allah ın işi tabi kaladabilrdm ama adete az vardı ilşki olduğunda
bir de insan hisseder yani herhalde. ben hiç gebe gibi hissetmedm ama bu ay belrti oldu belki üşüttm bilmiyorm da bakalım

ya kızlar bi de psikolijimizi düzgün tutalım diyorsunuz ya ben bebek için stres yapmıyorm ama genel anlamda stresli bi insanm o da mı etki eder yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…