Ben oyle yaptim, daha bu ay ilkkez bebis deniyoruz ama adetim bittigi gibi dun asiri iliski yasadik adetime 1 hafta kaldi bugunden itibaren gun asiri yapmicam[
Seninde az kaldı hadi inşaallah
Selam kizlar ben daha once bir kimyasal gebelik yasadim fiziksel acidan degil manevi acidan cok zor bir surecti. İki ay bekledik tekrar denemeye basladik ve bu ay daha onceki gebeligimdeki! belirtilerim var, yumurtlama gunum ogretmenler gunuydu ve ogretmenim, hamileysem de evlilik yildonumumuzde dogacak insallah. Allah hepimizin gonlune gore degil, bizim icin hayirlisini versin cunku, insanin gonlundeki bazen hayirsizdir. Herseyin hayirlisi kizlar
Aynen ben de boyle yaptim adetimin son gunu basladim gun asiri gecen pazar biraktim artik olduysa olmustur diye bakalim sonuc ne olacakBen oyle yaptim, daha bu ay ilkkez bebis deniyoruz ama adetim bittigi gibi dun asiri iliski yasadik adetime 1 hafta kaldi bugunden itibaren gun asiri yapmicam
Aynen ben de boyle yaptim adetimin son gunu basladim gun asiri gecen pazar biraktim artik olduysa olmustur diye bakalim sonuc ne olacak
Benimde 13 gun var daha bakalim insallah rabbim tum isteyenlere versin hamileyimmmmm diye yazalim buraya
Bat 6 gecmiyor gunlerr
Benim esim sehir disinda calisiyor canim 10 gunlugune gelmisti ancak o sureyi degerlendirebildik nasibimizde bu ay varsa olmustur yoksaa onumuzdeki gunlere bakacagizDevam edin bırakmayın
inşallahhhhhhYok canım ben bebek istemedim 1 yıl.
En yakın arkadaşımın olunca gaza geldim yapayım dedim ,,öyle yapayım demekle olmuyormuş bu işler anladım
Zaten istemiyorum diyenden korkacaksın
Öyle 5 aydır deniyorum o çift çizgiyi bir göreyim ilk işim kucağıma yatırıp popişine vurmak olacak
bende 2 gn önce batma vardı artık yok kaldm öylece boş boşvalla belirtiler gidip geliyor kuzum hiç anlayamıyorum emin olamıyorum dün ki kramp sonrası şeffaf bir akıntı oldu bol miktarda bugün yine bir şey yok siz de var mı değişiklikler
bende bata bir kaç gün kala yapıcam canmbenim 7 kaldı 8 aralıkta gerçi ben salı günü test yapacağım benim için bat 4
Evet yaa düşünsede ne enteresan birşey içinde bir canlı var
Korkarım ben ya
Benimde 7 aralık inşaALLAH ikimizden biri dolu çıkar ,Vallahi hayat çok yorucu olmaya başladı
yumurtlama gününe bakabldn mi canmBen henüz 4 aylık evliyim 28 yaşındayım bu da ilk denememiz oldu aslında heyecanım biraz da ondan.senin ne kadar süre oldu kaç yaşındasın
hoşgeldn canm yaş kaçtıMerhaba kızlar bende geldim aranıza bata 7 8 gün kaldı ve son izci seninle ayni durumum bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 aydır deniyorum inşallah bu ay aynı anda güzel haberlerimizi aliriz
merhabalarAynen ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım ve o günlere dikkat etmiştik ama olur da bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı ilişkiyi denicem en garantisi galibaolana kadar pes etmeden devam o bebekler bu görüşlere gelene kadar :)
Burda herkes laboquik in ovulasyonunu kullanmis menmunlar bence gebelik testi de iyidir valla ben gitcem eczaciya ver ordan iki tane test dicem zaten yeterince stresliyimkızlar internetten gebelk testi alıcam da
bebetime ve miratech kötü diye okumuştm sizinde aklınızda olsn
ha ben muna lab mı ne almıştm o da hata veriyor aklınızda olsn beni gebe çıkarmıştı
var olan markalar
freely
ovula
laboquik
hangisini alayım kızlar
kaç gün geçti son ilşkiden canmBen kac gundur adet olacakmisim gibi kasik agrisi yasiyorum aksamlar isten gelince iyice artiyor bu kadarini psikolojik olarak yapabiliyosam kimbilir daha neler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?