Batta geri sayım başladı ( 8 )

yaşn kaç canm nerde çalışıyorsun
ama beklesem 1 sene
e 1 sene de gebelik yaş 30 olacak yani
tadını hamileykende çıkarabilirm yani ben engel olacağını düşünmüyorm ki
bekleyen arkadşlar keşke beklemesek diyor ki ben de beklemek istemiyorm ya bi sorun olsa vs tedavi falan zaman alacak şeyler yani

30 canım yok yok haklısın aman ihmal etme devam
Kendi şirketim var rahatım yani haftada 3 gün yoğunum gerisi boş çalışanlarım falan var sorumluluklu bir iş yani beynim çok yoruluyor stres falan bebeği etkiliyor

evet benmde öyleydi işim
müdür yardımcısıydm senet sepet maliye personel sorumluluğu vs çok stresliydm
haftada bir gün mü tatl yapıyorsn senin yaş nedir canm

evet benmde öyleydi işim
müdür yardımcısıydm senet sepet maliye personel sorumluluğu vs çok stresliydm
haftada bir gün mü tatl yapıyorsn senin yaş nedir canm

Yaş 30 canım.
Ben istediğim zaman cumartesi pazar çalışmıyorum canım.
Şimdi başvuru yaptın bari bebek olana kadar çalış canım en azından vakit geçiyor

Yaş 30 canım.
Ben istediğim zaman cumartesi pazar çalışmıyorum canım.
Şimdi başvuru yaptın bari bebek olana kadar çalış canım en azından vakit geçiyor
hayırlısı aynen iş olsa eve biraz katkı da sağlarm çünkü bebek olursa bi süre çalışmam galiba

benmde geçen ay silik çıkınca topictekiler hamilesin yoksa boş çıkardı dediler
bata 3 gün vardı
ve adette oldm üzüldm ama bak bu ay hemen yine umutluyuz inşallah olur Allah ın izniyle
ne zamandır evliydn unuttm canm ya

Benim bat ımda 6 aralık.Bu ay hayıt suyu,arı sütü-polen-propolis üçlüsünü ve folik asit kullanarak geçirdim.Ve bol bol dua ile.Heyecanla beklemedeyim.Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Benim bat ımda 6 aralık.Bu ay hayıt suyu,arı sütü-polen-propolis üçlüsünü ve folik asit kullanarak geçirdim.Ve bol bol dua ile.Heyecanla beklemedeyim.Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Vayy tam teçhizat ha maşallah, desenize bu ay bereket ayı olacak hadi inşaallah

Hadi inşaallah canımm ben 1,5 yıl oldu.
Bebek çalışması 5 ay aralıklarla sürüyor

sen neden hemen başlamadn canm çalışmalara özel değilse merak ettm

Yok canım ben bebek istemedim 1 yıl.
En yakın arkadaşımın olunca gaza geldim yapayım dedim ,,öyle yapayım demekle olmuyormuş bu işler anladım
Zaten istemiyorum diyenden korkacaksın
Öyle 5 aydır deniyorum o çift çizgiyi bir göreyim ilk işim kucağıma yatırıp popişine vurmak olacak

valla belirtiler gidip geliyor kuzum hiç anlayamıyorum emin olamıyorum dün ki kramp sonrası şeffaf bir akıntı oldu bol miktarda bugün yine bir şey yok siz de var mı değişiklikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…