yaşn kaç canm nerde çalışıyorsunYok ya hayal kırıklıkları elbet olur ama umutsuzluk bana göre değil.
Ben tevafuklara ve kadere inananlardanım. sıkıntı yok
Okadar erken belirti olmaz daha yumurtlaman bile gerçekleşmedi gün aşırı değerlendir gününü.
Ama az bekle bence hayatını yaşa kız
Ben 1,5 yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz çalışıyorum canım bende bebeğe kadar devam
yaşn kaç canm nerde çalışıyorsun
ama beklesem 1 sene
e 1 sene de gebelik yaş 30 olacak yani
tadını hamileykende çıkarabilirm yani ben engel olacağını düşünmüyorm ki
bekleyen arkadşlar keşke beklemesek diyor ki ben de beklemek istemiyorm ya bi sorun olsa vs tedavi falan zaman alacak şeyler yani
evet benmde öyleydi işim30 canım yok yok haklısın aman ihmal etme devam
Kendi şirketim var rahatım yani haftada 3 gün yoğunum gerisi boş çalışanlarım falan var sorumluluklu bir iş yani beynim çok yoruluyor stres falan bebeği etkiliyor
evet benmde öyleydi işim
müdür yardımcısıydm senet sepet maliye personel sorumluluğu vs çok stresliydm
haftada bir gün mü tatl yapıyorsn senin yaş nedir canm
hayırlısı aynen iş olsa eve biraz katkı da sağlarm çünkü bebek olursa bi süre çalışmam galibaYaş 30 canım.
Ben istediğim zaman cumartesi pazar çalışmıyorum canım.
Şimdi başvuru yaptın bari bebek olana kadar çalış canım en azından vakit geçiyor
benmde geçen ay silik çıkınca topictekiler hamilesin yoksa boş çıkardı dedilerDün bekleseydin bugün yapsaydın ..
Tam zamanında yumurtlamışsın demek ki .
Gayet sağlıklısın bence herşeyin zamanı var sonuçta bu bebeklerinde kaderi belli doğum ve ölüm tarihleri çok kasmayın eğleniyorum ben hoşuma gidiyor beklemek .
Üüzülüyorum ama çabuk geçiyor Allaha küsecek halim yok ya haşa vardır bir bildiği
Benim bat ımda 6 aralık.Bu ay hayıt suyu,arı sütü-polen-propolis üçlüsünü ve folik asit kullanarak geçirdim.Ve bol bol dua ile.Heyecanla beklemedeyim.Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
benmde geçen ay silik çıkınca topictekiler hamilesin yoksa boş çıkardı dediler
bata 3 gün vardı
ve adette oldm üzüldm ama bak bu ay hemen yine umutluyuz inşallah olur Allah ın izniyle
ne zamandır evliydn unuttm canm ya
Kizlar kasıklarıma kramplar girmeye basladi gaz sıkısmasi sandim tuvalete filan gidiyorum ama hala gecmedi ayaga bile kalkamadim bukuldum kaldim
Allah allah kalkma sende belkide tutunma oluyordur geçmiş olsun canımm.
Biraz dinlen ve ağır hiç kaldırma
Ayy hamilelik mi acaba yaa ben de heyecanlandim simdi kanda cikabilir
Bat a 8 gün var.. Az önce ovulasyon testiyaptim sonuç böyle çıktı.. sizce ne demek
sen neden hemen başlamadn canm çalışmalara özel değilse merak ettmHadi inşaallah canımm ben 1,5 yıl oldu.
Bebek çalışması 5 ay aralıklarla sürüyor
Dikkat ediyorum canım inşallah evham yapmıyorumdur sonunda benimde bi şikayetim oldu hahah[/QUOT
hahah
Çok tatlısın ya nasıl oldun şimdi ?
Ohyaaa ohyaaa sende hasta oldun yaaaa
Ayy hamilelik mi acaba yaa ben de heyecanlandim simdi kanda cikabilir
sen neden hemen başlamadn canm çalışmalara özel değilse merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?