Evet bende cok begendim canim :)inşallah canm benm çok doğal bi foto
Aynen canım benimde o günlerdi ve ilişki de oldu seninle resmen günlerde aynı :) hakkımızda hayırlısı inşallah hamişizdir yaaaa erken gebelik testi alicam belki çıkarTelfeondaki programa gore 15aralikti canim 14 15 16 iliski oldu
Canim vajinismusdum yeni yendim ilk iliski 14nde oldu yumurtlamalara denk gelmis hergun iliski olsun demisti doktorcanım sperm kalitesinden dolayı gün aşırı öneriyorlar ama
Ayh canim imsAllah hamileyizdr ayni olsak neguzel olur :)Aynen canım benimde o günlerdi ve ilişki de oldu seninle resmen günlerde aynı :) hakkımızda hayırlısı inşallah hamişizdir yaaaa erken gebelik testi alicam belki çıkar
Canım bende vajinismustum yeni yendim ilk ayimizAyh canim imsAllah hamileyizdr ayni olsak neguzel olur :)
doktor daha iyi bilirCanim vajinismusdum yeni yendim ilk iliski 14nde oldu yumurtlamalara denk gelmis hergun iliski olsun demisti doktor
Oha yani canim nerde tedavi oldunCanım bende vajinismustum yeni yendim ilk ayimiz
canım sen kaç yaşındasın fotodaki sen misin :)Aynen canım benimde o günlerdi ve ilişki de oldu seninle resmen günlerde aynı :) hakkımızda hayırlısı inşallah hamişizdir yaaaa erken gebelik testi alicam belki çıkar
Korunun demisti vajiyi iyce yenmeden olmasn dye ama bn korunmadim canim cok bebis istiyorum ❤❤❤❤❤doktor daha iyi bilir
Ankara'da canım ama ben kasım ayında yendim hasta oldum sonra zaten bitince hemen denemeye başladık :)Oha yani canim nerde tedavi oldun
Yok canım bende 21 yaşındayım ya sencanım sen kaç yaşındasın fotodaki sen misin :)
fotoda küçük duruyor baya ondan sordm ben 28 canımYok canım bende 21 yaşındayım ya sen
?
Heradami canimAnkara'da canım ama ben kasım ayında yendim hasta oldum sonra zaten bitince hemen denemeye başladık :)
Yok canım bende 21 yaşındayım ya sen
?
helenacım 1 gün geçmişti dün test yaptırdım sonuç 0.100 çıktı negatif yani..maalesef olmadı.doktora gidip adet söktürü kullanıcam adet olmadım halabat kaç gün geçti canım
1 gün geçti yazmamışım yukarı.artık önümüzdeki aya bakıcaz napalımhayırlısı...adet söktürücü falan içeyim doktora gidip görüneyim diyorum
Bende 21 yasindayim canim birsuru ortak seylerimiz var neguzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?