- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
İsteyen çoktu canım baba da okutmayinca böyle oldu isteyen çok olunca bu kız niye istemiyor bu kadar adamı konuştuğu mu var oluyorÇocuk yaşta niye evlendiniz kız
Ah o yaşlar bende olacaktı ahhh
sen kaç yaşındasın canım ayıptır sormasıÇocuk yaşta niye evlendiniz kız
benim de bat 31 aralık canım tarihlerimiz aynı sayılır ve bende de hiç belirti yokBence söktürücü kullanma baya bekle 15 gün olmayıp öğrenenler bekleyenler var bu arada bat 7 kızlar meraktan catliyorum belirtide yokkkkk
Ben hiç sanmıyorum bende böyle kahverengi akıntı gelsin yerleşme kanaması falan sanmıyorum yani milletin dört gün önceden falan gelmişbenim de bat 31 aralık canım tarihlerimiz aynı sayılır ve bende de hiç belirti yok
ya bende öyle normalde de hiç adet sancısı çeken biri değilim hiç bi değişikliş yok vücumda her zamanki gibi yani. inş sürpriz olurBen hiç sanmıyorum bende böyle kahverengi akıntı gelsin yerleşme kanaması falan sanmıyorum yani milletin dört gün önceden falan gelmiş
İsteyen çoktu canım baba da okutmayinca böyle oldu isteyen çok olunca bu kız niye istemiyor bu kadar adamı konuştuğu mu var oluyor
sen kaç yaşındasın canım ayıptır sorması
Vayyy şimdi reklamlar
Bizide isteyen çoktu hatta bir defasında aynı anda iki kişi geldi birini bir odaya birirni bir odaya aldılar ,bi biriyle konuştum bi biriyle eğlenceliydi ama ben yinede 29 da evlendim
alemsin valla. benim de isteyenlerim fena değildi ama ben sevdiğime vardım
doktorlar eğer hamilelik yok ise adetin 10 gün geçtikten sonra söktürücü verir. 1 gün ya da 1 hafta geçince hemen vermiyorlar . kendiliğinden gelmesini bekliyorlar.helenacım 1 gün geçmişti dün test yaptırdım sonuç 0.100 çıktı negatif yani..maalesef olmadı.doktora gidip adet söktürü kullanıcam adet olmadım hala
Bat kaçtı canımkızlar selammm .. bugun idrar testi yaptım negatiffartık önümüzdeki aylara bakıcaz. ama ocakta da vucut ısı tabiki yapıcam . baktım birşey olmuyo bırakıcam gayrı düşünmeyi
24 aralık tatlımBat kaçtı canım
Benim bat 30 Aralık ama catliyorum meraktan yaaaaaa sende belirti yok muydu24 aralık tatlım
canım aslına bakarsan nerdeyse tüm belirtileri yaşıyordum . 2 gündür midem bulanıyordu. göğüslerim acıyordu , kasıklarımda batma vardı , hatta açık renkli akıntım bile vardı. ama psikolojikmiş anladığım kadarıyla. çok kafaya takmamak lazım. bence sen de adet gününü bekle. rahat ol en güzel buBenim bat 30 Aralık ama catliyorum meraktan yaaaaaa sende belirti yok muydu
puahhahahahhahÇocuk yaşta niye evlendiniz kız
kız ciddi mi öfff inanıyom hemenVayyy şimdi reklamlar
Bizide isteyen çoktu hatta bir defasında aynı anda iki kişi geldi birini bir odaya birirni bir odaya aldılar ,bi biriyle konuştum bi biriyle eğlenceliydi ama ben yinede 29 da evlendim
sen ne zaman evlendin canımİnşallah ya pazar günü adetten 5 gün önce oluyor çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?