Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ben hiç sanmıyorum bende böyle kahverengi akıntı gelsin yerleşme kanaması falan sanmıyorum yani milletin dört gün önceden falan gelmiş
ya bende öyle normalde de hiç adet sancısı çeken biri değilim hiç bi değişikliş yok vücumda her zamanki gibi yani. inş sürpriz olurbenim bi arkadaşın tam adet günü leke gelmiiş adet oldu sanmış bir gün adet görmüş sonra kesilmiş dört beş gün sonra test yaptı hamile olduğunu öğrendi yani kişiden kişiye değiştiğine inanıyorum böyle şeylerin bekleyip görcez

İsteyen çoktu canım baba da okutmayinca böyle oldu isteyen çok olunca bu kız niye istemiyor bu kadar adamı konuştuğu mu var oluyor

Vayyy şimdi reklamlar
Bizide isteyen çoktu hatta bir defasında aynı anda iki kişi geldi birini bir odaya birirni bir odaya aldılar ,bi biriyle konuştum bi biriyle eğlenceliydi ama ben yinede 29 da evlendim

helenacım 1 gün geçmişti dün test yaptırdım sonuç 0.100 çıktı negatif yani..maalesef olmadı.doktora gidip adet söktürü kullanıcam adet olmadım hala
doktorlar eğer hamilelik yok ise adetin 10 gün geçtikten sonra söktürücü verir. 1 gün ya da 1 hafta geçince hemen vermiyorlar . kendiliğinden gelmesini bekliyorlar.
o yüzden acele etme. hamile değilsin anladığım kadarıyla bekle . adetin gelir

kızlar selammm .. bugun idrar testi yaptım negatiff artık önümüzdeki aylara bakıcaz. ama ocakta da vucut ısı tabiki yapıcam . baktım birşey olmuyo bırakıcam gayrı düşünmeyi

Benim bat 30 Aralık ama catliyorum meraktan yaaaaaa sende belirti yok muydu
canım aslına bakarsan nerdeyse tüm belirtileri yaşıyordum . 2 gündür midem bulanıyordu. göğüslerim acıyordu , kasıklarımda batma vardı , hatta açık renkli akıntım bile vardı. ama psikolojikmiş anladığım kadarıyla. çok kafaya takmamak lazım. bence sen de adet gününü bekle. rahat ol en güzel bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…