Batta geri sayım başladı ( 8 )

T tuba3443 canım , ben de hiç hesaplamadım valla. ama bu ay gebe değilsem önümüzdeki ay vucut ısısı takibi yapıcam . belki daha sağlıklı olur yumurtlama günümü belirlemek için .

Bata kalsı 4 gün, bu sabah çişiyle de bir test ama yok bişi, bazen çok dikkatli bakınca sanki hayalet çizgi varmış gibi geliyo sora yokmuş gibi geliyo, sanırım görmek istediğimden artık her yerde çizgi görüyom

Eklentiler

• IMG_1292.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 54
Ayy canım sen bana umut oluyorsun valla benimde 8 gün kaldı dayanamıyorum pazartesi yapmak istiyorum

gerdek gecesinde hamile kalanlar nasıl kalıyo acaba ilk geceden bizim kadar uğraştıklarını sanmıyorum
evet ya onlar nasıl kalıyo, ya da biz nasıl kalamıyoruz.. ama diyorum ya yok yok ben bu ay ısı takibi yapıcam baktım bişey olmuyo oluruna bırakıcam. bu ne böyle ya bütün gün kendimde belirti arar oldum. gün saymayınca stres de yapmam diye düşünyorum da kendime de pek güvenmiyorum

benim için işin kötü yanı adet olduğumda hiç ağrım sızım olmaz adet ağrısı nedir bilmem yani. sadece çok uyurum bi de terlerim çok ağlarım o kadar. yani öyle karın bel ağrısı falan hiç olmadı. nasıl ayırt edicem belirti fala olursa bılmıyorum valla

Yine çok fazla mişemişssiniz tatlım :
Yaw şuna 3 damla damlatın yeter israf etmeyin kıymetli mişinizi

Daha iyi ya hiç sancın olmuyor normalde hamile kalınca kasıklaın ağrır ve sürekli mişe gidersen anlaki hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…