neye göre anladın canım yumurtlamadığını yumurtlama testi diyolar ondan mı yaptınKızlar ben bu ay hiç yumurtlamadımbata 6 kaldı
neye göre anladın canım yumurtlamadığını yumurtlama testi diyolar ondan mı yaptın
tatlım belki de bu ay iç çamaşırını ıslatacak kadar belirgin akıntın olmamıştır. o da olabilir :)Hissettmedim hiç sıvılaşma olmadı bu ay
Artık yumurtlamıyorum bile düşünün artık
tatlım belki de bu ay iç çamaşırını ıslatacak kadar belirgin akıntın olmamıştır. o da olabilir :)
ahahah alemsin kız vallaYok yok eminim yumurtlamadım ,bu ay saldım çayıra zatende ,bari yumurtlasaydım :)
Tavuklar bile günde 1 defa yumurtluyor
ahahah alemsin kız vallabu aydan sonra bi de ısı takibi yapıcam o da olmazsa ben de salıcam artık napim
Ayy canım sen bana umut oluyorsun valla benimde 8 gün kaldı dayanamıyorum pazartesi yapmak istiyorumBata kalsı 4 gün, bu sabah çişiyle de bir test ama yok bişi, bazen çok dikkatli bakınca sanki hayalet çizgi varmış gibi geliyo sora yokmuş gibi geliyo, sanırım görmek istediğimden artık her yerde çizgi görüyom
o da olabilir tatlım.. ayy ne zor işmiş canım buu,, hamile kalana kadar hep böyle kafaya takıcaz heralde. bileydim hiç korunmazdık. ben sandım ki hemen hamile kalınıyo .Ne ısısı ya donuyorum soğuktan
Tükürürkle yapılan ovilasyon al daha garanti
evet ya onlar nasıl kalıyo, ya da biz nasıl kalamıyoruz.. ama diyorum ya yok yok ben bu ay ısı takibi yapıcam baktım bişey olmuyo oluruna bırakıcam. bu ne böyle ya bütün gün kendimde belirti arar oldum. gün saymayınca stres de yapmam diye düşünyorum da kendime de pek güvenmiyorumgerdek gecesinde hamile kalanlar nasıl kalıyo acaba ilk geceden bizim kadar uğraştıklarını sanmıyorum
benim için işin kötü yanı adet olduğumda hiç ağrım sızım olmaz adet ağrısı nedir bilmem yani. sadece çok uyurum bi de terlerim çok ağlarım o kadar. yani öyle karın bel ağrısı falan hiç olmadı. nasıl ayırt edicem belirti fala olursa bılmıyorum vallaevet ya onlar nasıl kalıyo, ya da biz nasıl kalamıyoruz.. ama diyorum ya yok yok ben bu ay ısı takibi yapıcam baktım bişey olmuyo oluruna bırakıcam. bu ne böyle ya bütün gün kendimde belirti arar oldum. gün saymayınca stres de yapmam diye düşünyorum da kendime de pek güvenmiyorum
Bata kalsı 4 gün, bu sabah çişiyle de bir test ama yok bişi, bazen çok dikkatli bakınca sanki hayalet çizgi varmış gibi geliyo sora yokmuş gibi geliyo, sanırım görmek istediğimden artık her yerde çizgi görüyom
Yine çok fazla mişemişssiniz tatlım :
Yaw şuna 3 damla damlatın yeter israf etmeyin kıymetli mişinizi
benim için işin kötü yanı adet olduğumda hiç ağrım sızım olmaz adet ağrısı nedir bilmem yani. sadece çok uyurum bi de terlerim çok ağlarım o kadar. yani öyle karın bel ağrısı falan hiç olmadı. nasıl ayırt edicem belirti fala olursa bılmıyorum valla
son 9 gün ağrı sızı hiç bişey yok şimdilikDaha iyi ya hiç sancın olmuyor normalde hamile kalınca kasıklaın ağrır ve sürekli mişe gidersen anlaki hamişsin
ben daha olmadım bakalım kızlarr 1 gün geçtii:)Kızlar ben bu ay hiç yumurtlamadımbata 6 kaldı
4 damla diyodu yaaa, 4 damla damlattım ben deYine çok fazla mişemişssiniz tatlım :
Yaw şuna 3 damla damlatın yeter israf etmeyin kıymetli mişinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?