- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
benim de tam tersi işte tatlım . adet olmadan önce de göğüslerim sızlar. al işte şimdi de sızlıyo . sulu gözlü oluyorum . gene öyleyimbenim için işin kötü yanı adet olduğumda hiç ağrım sızım olmaz adet ağrısı nedir bilmem yani. sadece çok uyurum bi de terlerim çok ağlarım o kadar. yani öyle karın bel ağrısı falan hiç olmadı. nasıl ayırt edicem belirti fala olursa bılmıyorum valla
Dayanıyormuşsun işte:) ben her gün yapıyom:) yarın doktora gitçem bakalım, hormonlarım mormonlarım herbişeylerim nasılmış:)Ayy canım sen bana umut oluyorsun valla benimde 8 gün kaldı dayanamıyorum pazartesi yapmak istiyorum
anaaa kız senin bata 6 mı kaldı zaman ne çabuk geçiyor yahu topik adına baksanaKızlar ben bu ay hiç yumurtlamadımbata 6 kaldı
bat kaç gün geçti canımbu arada bende adet olmadım 33.günüm bugün :)
tükürük derkenNe ısısı ya donuyorum soğuktan
Tükürürkle yapılan ovilasyon al daha garanti
genel kontrol mü canım?Dayanıyormuşsun işte:) ben her gün yapıyom:) yarın doktora gitçem bakalım, hormonlarım mormonlarım herbişeylerim nasılmış:)
Evet, geçen ay da gitmiştim, birazcık östrojenim az gibiydi, bakalım bu ay nasılmış diye, genel bi kontrol iştegenel kontrol mü canım?
geçmiş olsun canmEvet, geçen ay da gitmiştim, birazcık östrojenim az gibiydi, bakalım bu ay nasılmış diye, genel bi kontrol işte
Teşekkürler, hem kan testi de yapılır yine , varsa erken çıkabilir, bakalımm kısmetgeçmiş olsun canm
inşallah vardır canm ama o zaman adetten önce bakıldığı için kimyasal olma rski oluyorTeşekkürler, hem kan testi de yapılır yine , varsa erken çıkabilir, bakalımm kısmet
Canım benimde bat 30 Aralık pazar test yapıcam ben belirti olarak sadece göğüslerim elleyince aciyor öyle akıntı falan yok Birgün yoğun sarı akıntı oldu dün sonra geçti öyle kasıkta ağrı falan yok ama sabahları uyanınca sanki hasta olacakmisim gibi bir his var ya onu yaşıyorum yoksa sancı falan yokKizlar bat 30 aralikk asiri gaz ishal seyrek mide bulantisi var Kasiklarda batma olmuyor ama karnim geceleri bi degisik gihi oluyor sag sola donup duryorum rahatlasamiyorum gogsumde pek bisey yok gecenlerde solda agri vardi suanda yok antep fistigi cok yiyorum canim cekyor cok su icyorum geceleri cok terliyorum
Sizde hangi belirtiler varr
Pazar gunu cikarmiki canimCanım benimde bat 30 Aralık pazar test yapıcam ben belirti olarak sadece göğüslerim elleyince aciyor öyle akıntı falan yok Birgün yoğun sarı akıntı oldu dün sonra geçti öyle kasıkta ağrı falan yok ama sabahları uyanınca sanki hasta olacakmisim gibi bir his var ya onu yaşıyorum yoksa sancı falan yok
Valla denicem Burda çok gördüm 4 5 gün önce çıkan iki tane alicam pazar denicem çıkar inşallah bir dahakine gerek kalmaz yumurtlama gününü biliyor musun kaç aralikti kaç gün olduPazar gunu cikarmiki canim
ayy bu bebek kim senin mi ne tatlıPazar gunu cikarmiki canim
Yok canim buldum netten koydu, oyle insAllah bizimde olur bebisimiz :)ayy bu bebek kim senin mi ne tatlı
Telfeondaki programa gore 15aralikti canim 14 15 16 iliski olduValla denicem Burda çok gördüm 4 5 gün önce çıkan iki tane alicam pazar denicem çıkar inşallah bir dahakine gerek kalmaz yumurtlama gününü biliyor musun kaç aralikti kaç gün oldu
inşallah canm benm çok doğal bi fotoYok canim buldum netten koydu, oyle insAllah bizimde olur bebisimiz :)
canım sperm kalitesinden dolayı gün aşırı öneriyorlar amaTelfeondaki programa gore 15aralikti canim 14 15 16 iliski oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?