Batta geri sayım başladı ( 8 )

benim de tam tersi işte tatlım . adet olmadan önce de göğüslerim sızlar. al işte şimdi de sızlıyo . sulu gözlü oluyorum . gene öyleyim bi kasık ağrısı olmazdı . o var işte . ha bi de canım hiç mi hiç tatlı istemiyo.

Kizlar bat 30 aralikk asiri gaz ishal seyrek mide bulantisi var Kasiklarda batma olmuyor ama karnim geceleri bi degisik gihi oluyor sag sola donup duryorum rahatlasamiyorum gogsumde pek bisey yok gecenlerde solda agri vardi suanda yok antep fistigi cok yiyorum canim cekyor cok su icyorum
Sizde hangi belirtiler varr

Kizlar bat 30 aralikk asiri gaz ishal seyrek mide bulantisi var Kasiklarda batma olmuyor ama karnim geceleri bi degisik gihi oluyor sag sola donup duryorum rahatlasamiyorum gogsumde pek bisey yok gecenlerde solda agri vardi suanda yok antep fistigi cok yiyorum canim cekyor cok su icyorum geceleri cok terliyorum
Sizde hangi belirtiler varr

Canım benimde bat 30 Aralık pazar test yapıcam ben belirti olarak sadece göğüslerim elleyince aciyor öyle akıntı falan yok Birgün yoğun sarı akıntı oldu dün sonra geçti öyle kasıkta ağrı falan yok ama sabahları uyanınca sanki hasta olacakmisim gibi bir his var ya onu yaşıyorum yoksa sancı falan yok

Pazar gunu cikarmiki canim

Valla denicem Burda çok gördüm 4 5 gün önce çıkan iki tane alicam pazar denicem çıkar inşallah bir dahakine gerek kalmaz yumurtlama gününü biliyor musun kaç aralikti kaç gün oldu
Telfeondaki programa gore 15aralikti canim 14 15 16 iliski oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…