Batta geri sayım başladı ( 8 )

Evet Can'ım bekliyorum . Bi de alt karnım baya Bi sert eşim bile dedi niye böyle sert diye . Adet öncesi böyle oluyor mu onu bile hatırlamıyorum , kafam Allak bullak .
Canim bende öyleyim ufakta olsa acaba adette de oluyo muydum diye düşünüyorum. Bekle bakalım ya belki vardır olmazsa da üzülme emi senin de daha ikinci denemendi dimi yeni sayılır

Canim bende öyleyim ufakta olsa acaba adette de oluyo muydum diye düşünüyorum. Bekle bakalım ya belki vardır olmazsa da üzülme emi senin de daha ikinci denemendi dimi yeni sayılır
Evet tatlım ikinci denemeydi . Ay çok teşekkür ederim Canım ya burası gerçekten Bi umut oluyor insana ve buradaki herkes arkadaşın oluyor . Bazen yakınlarına anlatamadıklarını buraya yazıyor insan ve çok samimi cevaplar geliyor senden ve senin gibi arkadaşlardan . iyi geliyor gerçekten

Inan benim içinde öyle burdan başka anlattığım kimse yok benim de bir haftam kaldı bat a merakla bekliyorum ama pek umidim yok herkeste hemen olmaz diyo zaten üç dört ayı alır diyo bakalım hayırlısı aartk

Canım benim inşallah hamilesindir ya . Allah hepimiz için hayırlısını versin öncelikle . Ama bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda olur . Ben de öyle duymuştum . Hemen olmasa da normalmiş moralimizi bozmaya gerek yok yani . Burdan güzel haberlerimizi veririz inşallah birbirimize

Evet evet moral bozmak yok yıllarca deneyen var şimdiden moral bozarsak ayıp olur yani ama olursa da iyi olur yani herseyden önce hayırlı evlat versin Rabbim de birbirimize güzel haberler verelim

Canim bence bekle..olmasan kan tahlili yaparsin..insalllah bebisin seninledir

Kızlar günaydın . Adet olmadım daha . Kasıklarıma arada hafif kramplar giriyor . Sanırım bugun olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…