Batta geri sayım başladı ( 8 )

Sabah idrarin ustune bi miktar seker koyuluyor 10 dk falan bekledikten sonra seker dipde topaklaninca hamile olunuyomuss:)
kızlar birşey daha sorucam kendimi tutayım diyorum ama olmuyor :):) 18 aralık adetimdi ocak 10 yada13 ü sonraki Reglim adetten sonra 3 kere ilişki oldu karnımda kuru ağrı oluyor ara ara iki gündür kasıklarım ağrıyor bacaklarıma hakikaten vuruyor dayak yemiş gibiyim

Benim bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim hicbir belirti yok ne hamilelik nede adet gec yumurtlamis olabilir her ay husran bu sirada eltim korunarak hamile kaldi inamadilar Al ol deyince oluyor istemeyince daha kolay oluyor kizlar
kac aydir deniyonuz kizlar

2 aydır deniyoruz bu ay olmadı adet oldum bugun

uzulme canim daha cok yeni deniyosun saglik sorunun yoksa olur benim bir dusugumden sonra 13 ay olmadi tuplerimde yapisiklik vardi acildi bakalim ne zaman kalicam en yakin zamanda Rabbim hepimize veersin
Amin inşallah canım evet üzülmemek lazım daha çok yeni dediğin gibi . Ama yumurtlama takibi yerine gün aşırı ilişki olsa daha iyi olmaz mı acaba ya ? İlla ki denk gelir

Evet kuzum üzülmüyorum fazla . Daha erken olur illa ki
canım araştırdığım kadarıyla haftada iki ilişki bile yetiyomuş aslında. çünkü bi sperm kadın rahminde beş gün falan canlı kalıyomuş. her gün ilişki sperm kalitesini ve sayısını düşürüyomuş. birazda kısmet işi canım ya benim bi arkadaşın eşi uzaktaydı o ay sadece iki kere ilişki olmuş plansız hemde hamile kalmış. o yüzden çok kafaya takmamak plan yapmamak lazım. benim de bat a 3 gün kaldı ama nedense hamileymişim gibi hiç bi his yok içimde. eğer adet olursam bi doktora görüncem genel bi kontrol olarak istersen sende bi görün bi baktırmakta fayda var sorularını sorar içerde herşey yolunda mı bilgi edinirsin

Kızlar ayda 3 ilişki idealdir bakmayın öyle ovulaşyona falan,zaten yumurtanın çatladığını hissediyorsunuz.
Ben size bir süpriz yapabilirim eğer olursa benim bu ay size en önemli mucizeyi söyleyeceğim
nasıl hissediyosun canım ya akıntı oluyo diyolar yumurtlamada. benim günlük akıntım hep var afedersin tek kilot giyemiyorum yani mutlaka günlük ped gibi bişeyler koymam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…