Batta geri sayım başladı ( 8 )

Korkuyorum tatlım ya 23 ünde sabah yapmıştım ya hani negatif çıkmıştı . Gene negatif çıkar diye korkuyorum
kuzucum korkma yaa negatif çıkarsa bi daha denicez ne dedik yılmak yok . allah hayırlı evlat versın yeter kı . ama üç gün geçmiş benim daha beş günüm var şimdiden yapsam mı dıyorum bi daha dene bence

Tamam kuzum haklısın yılmak yok bugun akşama kadar gelmezse Bi test alıp yarın sabah yapayım . Sonucu yazarım

Tamam kuzum haklısın yılmak yok bugun akşama kadar gelmezse Bi test alıp yarın sabah yapayım . Sonucu yazarım
bence de benim de az zamanın kaldı ama belirtim yok hiç yani göğüslerde hassaslık var sadece ama bat a yakın o hep oluyodu. ruhsal değişiklikler var ama genelde dengesiz biriyim bu konuda zaten kasıklarda batma denen bişey yok yani öyle çok çok nadir bi sızı gibi bişey düşüyo hemen geçiyo o da onun da ayaklarımı üşütmeme bağlıyorum. anlican bu ay hiç umudum yok

Slm kızlar.benim regl günüme bir hafta var.alt karın bölgesinde garip bir ağrı sağ kasığımda da batma nasıl desem içeriden ateş basar gibi kasılma var.oturup kalkarken içimden biyerler acıyor.göğüslerim çok şiş patlayacak sanki.bebek çooook istiyoruz.bunlar belirti olabilir mi acaba.2.5 yıllık evliyim hiç korunmadık.hiç bir sebep yok diyor dr.lar.2 ay hapla yumurta takibi yapıldı tutmadı.aşılama ardından tüp bebek derken hep hüsran oldu eşimle çok üzülüyoruz.bu ay kendimde bu kadar erken belirtiler olunca acaba diyorum.hani regl belirtisiylede aynı aslında.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum.allah tüm isteyen anne adaylarına sağlıklı ve hayırlı bir doğum ve evlat nasip etsin.

Tatlım ben de geçen ay olmadı diye bu ay gecikmesine rağmen çok kaptırmadım . Hatta eşime diyorum heralde psikolojik olarak gecikti diye .o Da geçen ay herşeyi gebeliğe yoruyordun bu ay noldu diyor göğüslerime dokunamıyorum bile Ani hareketlerde sol kasığım batıyor. 3 gün önce de negatif çıkınca yok dedim bu ay da olmadı . Ama senin dediğin gibi yılmak yok tatlım . Bu ay olmazsa ocakta deneriz ikimiz de

aynen aynen denemeye devam hayal kırıklığı yok. benim de iki gündür sadece sol göğsümde sanki bi yer var oraya iğne batırıyolar gibi oluyo o sızı olunca bişey mi çıktı acaba diye dokunma ihtiyacı hissediyorum. bekleyip görcez

İnşallah hamilesindir Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…