- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
İşallahhhhhKızlar ben bugun de regl olmadım . Nolur psikolojik olmasın da bebişim benimle olsun
Canim bence yapar..Kizlar devletin acili kanda test yapiyormu
Canim sen kesin hamilesin.Testin bekledikten soraki hali de bu
öylesine sordm kız aklıma geldi3,5 yıl kuzu
Niye sordun kız
Yok tatlım olmadım daha . Olmayayım diye de dua ediyorum Da bakalım ne çıkacak altındanpamukkksekerrr sen adet oldun mu
ay bi daha yapsana testYok tatlım olmadım daha . Olmayayım diye de dua ediyorum Da bakalım ne çıkacak altından
Korkuyorum tatlım ya 23 ünde sabah yapmıştım ya hani negatif çıkmıştı . Gene negatif çıkar diye korkuyorumay bi daha yapsana test
kuzucum korkma yaa negatif çıkarsa bi daha denicez ne dedik yılmak yok . allah hayırlı evlat versın yeter kı . ama üç gün geçmiş benim daha beş günüm var şimdiden yapsam mı dıyorumKorkuyorum tatlım ya 23 ünde sabah yapmıştım ya hani negatif çıkmıştı . Gene negatif çıkar diye korkuyorum
Tamam kuzum haklısın yılmak yokkuzucum korkma yaa negatif çıkarsa bi daha denicez ne dedik yılmak yok . allah hayırlı evlat versın yeter kı . ama üç gün geçmiş benim daha beş günüm var şimdiden yapsam mı dıyorumbi daha dene bence
bence deTamam kuzum haklısın yılmak yokbugun akşama kadar gelmezse Bi test alıp yarın sabah yapayım . Sonucu yazarım
Tatlım ben de geçen ay olmadı diye bu ay gecikmesine rağmen çok kaptırmadım . Hatta eşime diyorum heralde psikolojik olarak gecikti diye .o Da geçen ay herşeyi gebeliğe yoruyordun bu ay noldu diyorbence debenim de az zamanın kaldı ama belirtim yok hiç yani göğüslerde hassaslık var sadece ama bat a yakın o hep oluyodu. ruhsal değişiklikler var ama genelde dengesiz biriyim bu konuda zaten kasıklarda batma denen bişey yok yani öyle çok çok nadir bi sızı gibi bişey düşüyo hemen geçiyo o da onun da ayaklarımı üşütmeme bağlıyorum. anlican bu ay hiç umudum yok
aynen aynen denemeye devam hayal kırıklığı yok. benim de iki gündür sadece sol göğsümde sanki bi yer var oraya iğne batırıyolar gibi oluyo o sızı olunca bişey mi çıktı acaba diye dokunma ihtiyacı hissediyorum. bekleyip görcezTatlım ben de geçen ay olmadı diye bu ay gecikmesine rağmen çok kaptırmadım . Hatta eşime diyorum heralde psikolojik olarak gecikti diye .o Da geçen ay herşeyi gebeliğe yoruyordun bu ay noldu diyorgöğüslerime dokunamıyorum bile Ani hareketlerde sol kasığım batıyor. 3 gün önce de negatif çıkınca yok dedim bu ay da olmadı . Ama senin dediğin gibi yılmak yok tatlım . Bu ay olmazsa ocakta deneriz ikimiz de
İnşallah hamilesindir Can'ımaynen aynen denemeye devam hayal kırıklığı yok. benim de iki gündür sadece sol göğsümde sanki bi yer var oraya iğne batırıyolar gibi oluyo o sızı olunca bişey mi çıktı acaba diye dokunma ihtiyacı hissediyorum. bekleyip görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?