nasıl hissediyosun canım ya akıntı oluyo diyolar yumurtlamada. benim günlük akıntım hep var afedersin tek kilot giyemiyorum yani mutlaka günlük ped gibi bişeyler koymam lazım.
Hakikaten kızlar nasıl hissediyorsunuz yumurtlamayıKızlar ayda 3 ilişki idealdir bakmayın öyle ovulaşyona falan,zaten yumurtanın çatladığını hissediyorsunuz.
Ben size bir süpriz yapabilirim eğer olursa benim bu ay size en önemli mucizeyi söyleyeceğim
Hakikaten kızlar nasıl hissediyorsunuz yumurtlamayı[/QUOT
Yukarıya bak tatlım
canım bat a 3 gün var bu ayın 31 inde olmam lazım normal şartlarda. bekliyoruz bakalım. belirti soracak olursan hiç belirtim yok valla her zamanki gibiyim yani
canım bat a 3 gün var bu ayın 31 inde olmam lazım normal şartlarda. bekliyoruz bakalım. belirti soracak olursan hiç belirtim yok valla her zamanki gibiyim yani
belde ağrı yok ciciklerde şişlik değilde sızı var o da çok hafif ama adet olmaya yakın bu hep oluyodu yani ayrıca olan bişey değil. kasıkların keyfi yerindeSancı belde ağrı,ciciklerde şişlik kasıklarda batma yok mu
belde ağrı yok ciciklerde şişlik değilde sızı var o da çok hafif ama adet olmaya yakın bu hep oluyodu yani ayrıca olan bişey değil. kasıkların keyfi yerindebiraz yorgunluk hissi var onu da yeni işe başlamama bağlıyorum he bak tek farrk var normalde geçe çok mişe kalkan bi insan değilim bu aralar her gece kalıyorum bazen üç kez falan. ya bebiş var yada ayaklarımı çok üşütüyorum bu aralar ondan
2 gün geçti reglim ama negatif çıkarsa diye korktuğumdan test yapamıyorum
Nasıl oluyor ki canım oOnu yapmaktan korkuyorsan karbonat yap cınım
Nasıl oluyor ki canım o
kesinlikle öyleNeyse fena değil belirtiler var sayılır İnşaALLAH vardır canım.
Ama dua şart ben size söyliim.
oo hadi bakalım hayırlı haberlerini alırı inşBat bugün canım
Mişini karton veya plastik bardağa yapıyorsun yarıdan biraz fazla,üstüne bir çay kaşığı karbonat atıyorsun ,şöyle tepelemesine ,sonra yukardan bakıyorsun ,köpürük beyaz beyaz topaklar olursa hamişsin. Hiç bir hareket olmazsa değilsin
inanma sakın. yok öyle bi şeyMişini karton veya plastik bardağa yapıyorsun yarıdan biraz fazla,üstüne bir çay kaşığı karbonat atıyorsun ,şöyle tepelemesine ,sonra yukardan bakıyorsun ,köpürük beyaz beyaz topaklar olursa hamişsin. Hiç bir hareket olmazsa değilsin
hiç inanma.hareket olmadı değilmiyim yani
hayırlısı ile gelsin inşallah.Bat bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?