Batta geri sayım başladı ( 8 )

nasıl hissediyosun canım ya akıntı oluyo diyolar yumurtlamada. benim günlük akıntım hep var afedersin tek kilot giyemiyorum yani mutlaka günlük ped gibi bişeyler koymam lazım.

Bu çok değişik ben sürekli pamuk kullanıyorum ,namaz kılıyorum çünkü yumurtlama gününde akıntı değil sıvı yapışkan bir şekilde eline geliyor anlıyorsun zaten .Kokusuz ve berrak
Sen ne yaptın T tuba3443 varmı haber?

canım bat a 3 gün var bu ayın 31 inde olmam lazım normal şartlarda. bekliyoruz bakalım. belirti soracak olursan hiç belirtim yok valla her zamanki gibiyim yani

Sancı belde ağrı,ciciklerde şişlik kasıklarda batma yok mu
belde ağrı yok ciciklerde şişlik değilde sızı var o da çok hafif ama adet olmaya yakın bu hep oluyodu yani ayrıca olan bişey değil. kasıkların keyfi yerinde biraz yorgunluk hissi var onu da yeni işe başlamama bağlıyorum he bak tek farrk var normalde geçe çok mişe kalkan bi insan değilim bu aralar her gece kalıyorum bazen üç kez falan. ya bebiş var yada ayaklarımı çok üşütüyorum bu aralar ondan

Son düzenleme:

Neyse fena değil belirtiler var sayılır İnşaALLAH vardır canım.
Ama dua şart ben size söyliim.

Nasıl oluyor ki canım o

Mişini karton veya plastik bardağa yapıyorsun yarıdan biraz fazla,üstüne bir çay kaşığı karbonat atıyorsun ,şöyle tepelemesine ,sonra yukardan bakıyorsun ,köpürük beyaz beyaz topaklar olursa hamişsin. Hiç bir hareket olmazsa değilsin

inanma sakın. yok öyle bi şey

hareket olmadı değilmiyim yani
hiç inanma.
ben de hamile iken yaptım test etmek için olmadı . topak mopak bi şey .
duymuştum. önce hamile miyim diye yaptım.
olmadı.
sonra hamile kaldığımı öğrenince acaba doğru mu . bi daha yapayım dedim. yine olmadı. deli saçması onlar . beni de oyaladı bi zamanlar bu konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…