hoşgeldn canm yaşlarınız nedir?Kızlar iyi aksamlar bende aranıza yeni katıldım.benim bat 6 aralık..hayrlısı insallh
Insallah canim yazarim tabiİnsallah canim test yaparsan burdan da yaz merak ederiz insallah cift cizgilii testlerimiz olsun
canm senin eşin şehir dışındaydı dimiİnsallah canim test yaparsan burdan da yaz merak ederiz insallah cift cizgilii testlerimiz olsun
24 yasndayim cnmhoşgeldn canm yaşlarınız nedir?
Bankaci canim ben farkli bi sehirde ogretmenim tayin bekliyoruzcanm senin eşin şehir dışındaydı dimi
o ne işle meşgul
hadi inşallah canm ya ne zamandır ayrısınızBankaci canim ben farkli bi sehirde ogretmenim tayin bekliyoruz
Haha aynen ya, maşallah millete benden sonra da evlenen hepsi hamile, ayy..Dogru diyosun vallaha millet tek seferde nasil basariyo anlamiyorum benden snra evlenenlerin hepsi hamile bi biz tutturamadik
Bata 9 günBu ayda bekleyenlerden biri olarak geri sayımı başlattım .
Bebek için tüm şartları hazırladım gerisini ALLAH'a bıraktım.
Ama var ya bu ay gebe kalırsam size yaşadığım mucizeyi anlatacağım.
Tüm belirtileri yaşıyor test yapmamakta kararlıyım günümü bekleyeceğim.
Bata 8 gün kaldı hadi hayırlısı İnşaALLAH .
Dua edin lütfenn....
inşallah canm hiç bir şey belli olmazTemmuzda evlendik o zamandan beri ayriyiz toplasan 1 ay gorusmemisizdir aramizda 9 saatlik yol var bu sartlarda hamile kalabilirsem mucize olabilir
Otomatik hesaplayicidan baktim canim 10 gun izni vardi esimin o araya denk getirdik izni degerlendirdik ama hesaplayiciyla tutmussa tabi sen ovulasyon testi mi kullanmistininşallah canm hiç bir şey belli olmaz
yumurtlama gününe baktn mı hiç
yok canm bende hesaplayıcıOtomatik hesaplayicidan baktim canim 10 gun izni vardi esimin o araya denk getirdik izni degerlendirdik ama hesaplayiciyla tutmussa tabi sen ovulasyon testi mi kullanmistin
Benim kasik agrim cok degisken bi var bi yok bazen. Yogun bazen hic bisey hissetmiyorum anlayamiyorumMerhaba Sevgili Anne Adayları
Tahmini ovulasyon döneminde göğüs hassasiyetini ciddi oranda hissettim o zamandan bata 5-6 gün kalana kadar yaklaşık 10 gun kadar .Bat 5 Aralık bazen 1 gün erken geliyo suan sadece yanlarda dokununca ağrı var .Bide bugun ilk defa limon sarısı gibi bi akıntı oldu. Kasık ağrısı da mevcut.Suan duruldu Sizde de yaşayan var mı
Bu ay olmazsa bende ocak ayinda ovu testlerini deneyecegim artikyok canm bende hesaplayıcı
daha başlamadm ovulasyon testine
bende yeni çalışmalara başladığım için
ovulasyon kafamı karıştırır gibi geldi
gün aşırı deniyorum
bi de kafayı ovulasyona takamam dedim
evet ama bir de ona kafayı takıcam her gün elim de test çok düşünmek istemiyorumBu ay olmazsa bende ocak ayinda ovu testlerini deneyecegim artikne karisik isleri cozduk ovu testi mi cozemicez biz cozerizz
benm 2 gün önce sol kasık ağrıdı ve rahim de 2-3 defalığa mahsus bi batma oldu. tabi belkide üşüttüm belkide psikolojk bilmiyormMerhaba Sevgili Anne Adayları
Tahmini ovulasyon döneminde göğüs hassasiyetini ciddi oranda hissettim o zamandan bata 5-6 gün kalana kadar yaklaşık 10 gun kadar .Bat 5 Aralık bazen 1 gün erken geliyo suan sadece yanlarda dokununca ağrı var .Bide bugun ilk defa limon sarısı gibi bi akıntı oldu. Kasık ağrısı da mevcut.Suan duruldu Sizde de yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?