Batta geri sayım başladı ( 8 )

4 yada 5 Aralik .Ben 10 gün kala dayanamayıp test yapmıştım ilk defa sonra çok üzülünce kendimi frenledim. Bilmediğim bi yerde yaşıyoruz eczane uzak o yüzden son testi sakliyorum
iyi yapmışsn canm sorma yaa bende geçen ay test aldm bata 2-3 gün vardı ilşkide 7-10 gün önce olmştu yani adete yakın
aldm ilk kez test aldm
hafif silik çıktı sonra burada bi topiğe yükledm herkes hamilesn dedi
adet oldm günümde bende üzüldm ağladm
şimdi 10 lu sipariş ettm netten
tek tek alınca pahalıya geliyor
4 tl ye almştm
şimdi 10 lusuna 10.90 vereceğim çerez gibi kullanırım herhalde bata kadar
ay inşallah gerek kalmaz da veririm birilerine artan testleri

Günaydınn kuzular akşam ne konuşmussunuz ya bensiz oku oku bitmedi ama sabah sabah acayip güldüm
Allah ta sizi güldürsün ..Ha şöyle işte stres yapmadan yapalım şu bebekleri eğlenerek
Herkesin yazdığına tek tek cevap veremeyeceğim ama acayip güldüğüm yerler var ,hakkaten bu iş stresinin üzerine ne iyi geldi minnettarım size Vallahi

Kız sen nerdeydin dün akşama kadar
Gebelik testi falan alma yazık para vermeyin artık karbonat al karbonat hem ucuz hem çok kullanımlı

Bu arada yeni gelenlerde hoşşşşşşş gelmişşş benimde bat 5 ohhhh yaaa ohhhh yaaa fıstık benim olacak
Benim az kaldı siz bekleyin .
Dün ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yav bu bizi öldürene kadar silinmeyecek sanırım

son 5 e indik valla şaka makaa silik çıktıysa bu iyiye işaret

var mı bir belirti tıkırtı sıkıntı bir şeyler gözüm seyirse belirti diyecek duruma gelmiş bulunmaktayım

Silik çıktıysa canı dayak istiyor artık demek.. kız ben regliykende yapsam teki silik çıkıyor
Hahahah benim olan belirtilerde gitti koç gibiyim
Kız bu ayda fos çıkacak sanırsam rüyamda bile görmedim sıcaklık hissetmiyorum böle anne mi olur

bende de tık yok demiştim ama kutumda küçük hissediyorum benn 5 gün kala heralde belirtilerin tavan yapmış olması lazım dipteyiz sondayız depresyondayızz

Ne gezer her an bekliyorum kırmızıyı
Eğer bu ayda olmazsa 1 ay ara vereceğim kilo aldım diyetle spora başlamam lazım ,hamileyim herhalde bebek istiyor diye diye her ay aldım başımı gittim
Bir alternatif bitki uzmanına gittim bana ayda 6 kilo verdirecek bakalım ya bebek ya etler

bende kendimi abur cubura vereceğimm ohhh en azından senin bir meşgalen olacak bende takılırım öyle zararlı alışkanlıklar ediinirim hahah

bu ay olmazsa yok kasık agrısıymış yok ateş basmasıymış hiç bir belirtiyi sallamam ben demek ki beynim saglam seneryo yazıyor o halde

Hahaha Daha yeni başladın e bi dur :)
Eğğğ zavalli daha dur bak senin başına daha nilar gelecah
Pes etmek yok öyle çalışmalara devam daha himile nazı yapıp adamları canından bezdireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…