Benim 6 gun kaldi gunun buyuk kisminda kasigimda sizlamalar oluyor regl gibi ama bazen artiyor bazen hissetmeyecek kadar azaliyor senin kac gunun varSizin kaç gün kaldı ?
benm bat 16 aralıkSizin kaç gün kaldı ?
iyi yapmışsn canm sorma yaa bende geçen ay test aldm bata 2-3 gün vardı ilşkide 7-10 gün önce olmştu yani adete yakın4 yada 5 Aralik .Ben 10 gün kala dayanamayıp test yapmıştım ilk defa sonra çok üzülünce kendimi frenledim. Bilmediğim bi yerde yaşıyoruz eczane uzak o yüzden son testi sakliyorum
canm bu bebekler kimin4 yada 5 Aralik .Ben 10 gün kala dayanamayıp test yapmıştım ilk defa sonra çok üzülünce kendimi frenledim. Bilmediğim bi yerde yaşıyoruz eczane uzak o yüzden son testi sakliyorum
neden eşin için canm anlamadmHadi inşallah
Allah dileyen herkese nasip etsin .Bende kendimden çok eşim için olsun istiyorum ama ben ondan daha çok sabirsizlanip üzülüyorum
Herkes korkuyo kimse yapamiyor ya belki mutlu bir haber alicaz korkumuzdan onu da alamiyoruz
kızlar internetten gebelk testi alıcam da
bebetime ve miratech kötü diye okumuştm sizinde aklınızda olsn
ha ben muna lab mı ne almıştm o da hata veriyor aklınızda olsn beni gebe çıkarmıştı
var olan markalar
freely
ovula
laboquik
hangisini alayım kızlar
Bu arada yeni gelenlerde hoşşşşşşş gelmişşş benimde bat 5 ohhhh yaaa ohhhh yaaa fıstık benim olacak
Benim az kaldı siz bekleyin .
Dün ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yav bu bizi öldürene kadar silinmeyecek sanırım
var mı bir belirti tıkırtı sıkıntı bir şeyler gözüm seyirse belirti diyecek duruma gelmiş bulunmaktayım
bende de tık yok demiştim ama kutumda küçük hissediyorum benn 5 gün kala heralde belirtilerin tavan yapmış olması lazım dipteyiz sondayız depresyondayızz
Ne gezer her an bekliyorum kırmızıyı
Eğer bu ayda olmazsa 1 ay ara vereceğim kilo aldım diyetle spora başlamam lazım ,hamileyim herhalde bebek istiyor diye diye her ay aldım başımı gittim
Bir alternatif bitki uzmanına gittim bana ayda 6 kilo verdirecek bakalım ya bebek ya etler
bu ay olmazsa yok kasık agrısıymış yok ateş basmasıymış hiç bir belirtiyi sallamam ben demek ki beynim saglam seneryo yazıyor o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?