pek bir şey yok kasıklarım hafiften sızlıyor onu da beyin gücümle yaptığımı düşünüyorum amanin kesin hamileyim diyeceğim hiç bir durumum yoksenden ümitliyim ben ama olacak gibi hissediyorum
bugün test yapsam bir şey çıkar mı acaba aman çıkmazsa da napıyım bekle bekle çatladım yapayım bir tane
Ben şu his olayınıda çok merak ediyorum. Bende öyle bir şans var ki hamile kalsam hissetmem, hissediyorum diyorum bu sefer hamile olmadığımı öğreniyorum kafamda deli sorular :)
Oyy oyy oyy gaza geldi hadi yap bekliyorum ,,gelip ağlama burda ha güzel haberle gel
erken test zımbırtısı varmış öyle okudum gidip alayım amaan bekle bekle napıyım umudum kesilsin bari zaten sabırsız bir yapım var.eşim başka şehirde yaşıyor canım ben başka bir şehre atandım tayin bekliyorum bakalım ama o da ne zaman olur bilinmez bebek olursa doğum izniyle giderim zaten tek kalıyorum burda
bende tek kalamazdım aklım çıkardı insan mecbur kalınca her şeye alışıyor canım çok şükür doğuda sıkıntılı bir yerde değilim diyorum hep. dersim 12 de bitiyor burda erken gebelik testi bulursam alırım küçük bir şehirdeyim var mıdır bilemiyorum. ayy resmen geri sayımı 5 e kadar ancak sayabildim yaa
Bunada şükürBen yarın yapacağım kırmızıyı görmeden az keyfime bakim...
ooo bi de ard arda çift çizgileri görürmüşüzz
İnşaALLAH canım yaa sen bana dua et ben sana edeyim ,,ama bencillik yapıp kendine daha fazla etme
Ben hergün Yasin Vakıa ve Meryem suresi okuyorum sana dua etcem bu mübarek gün.
Hamile kalda kocana kavuş
ayy canım benim ağzından bal damlıyor inşallah nasip olurvRabbim isteyen herkese versin benim daha ilk ayım olmasa da yine olur önce bekleyenlere versin diyorum hepsana kendimden çok dua etmiş oluyorum yani dikkatini çekerim
koy koy yerimi yadırgamam inşallahsaat 12 olaydı bi çıksaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?