Batta geri sayım başladı ( 8 )

pek bir şey yok kasıklarım hafiften sızlıyor onu da beyin gücümle yaptığımı düşünüyorum amanin kesin hamileyim diyeceğim hiç bir durumum yok senden ümitliyim ben ama olacak gibi hissediyorum

Ben şu his olayınıda çok merak ediyorum. Bende öyle bir şans var ki hamile kalsam hissetmem, hissediyorum diyorum bu sefer hamile olmadığımı öğreniyorum kafamda deli sorular :)

pek bir şey yok kasıklarım hafiften sızlıyor onu da beyin gücümle yaptığımı düşünüyorum amanin kesin hamileyim diyeceğim hiç bir durumum yok senden ümitliyim ben ama olacak gibi hissediyorum

Zaten hissetmiyorum diyenden korkacaksın bende senden ümitliyim al beni vur sana
Senin eşin niye şehir dışında sen kimle kalıyorsun?

Ben şu his olayınıda çok merak ediyorum. Bende öyle bir şans var ki hamile kalsam hissetmem, hissediyorum diyorum bu sefer hamile olmadığımı öğreniyorum kafamda deli sorular :)

Hahhah ahh canım sanki biz farklıyız ,geçen ay doğuma giden kadın benim kadar hamile değildi sanırım 5 günde günümden geçti kocaman bir sıfır aldım .
regli görüyorum hala diyorum yok canım üstüne oluyorumdur ,düşün yani okadar hamileyim aslındada bebeğin haberi yok

Oyy oyy oyy gaza geldi hadi yap bekliyorum ,,gelip ağlama burda ha güzel haberle gel

erken test zımbırtısı varmış öyle okudum gidip alayım amaan bekle bekle napıyım umudum kesilsin bari zaten sabırsız bir yapım var. eşim başka şehirde yaşıyor canım ben başka bir şehre atandım tayin bekliyorum bakalım ama o da ne zaman olur bilinmez bebek olursa doğum izniyle giderim zaten tek kalıyorum burda

Ah canım yaa ALLAH sabır versin gerçekten üzüldüm
Ben eşimsiz 1 gün bile yapamam onu bırak ben evde saat 11 den sonra hayatta tek kalamam .
Bu tayin işlerinede acayip gıcığım kadın kısmısının tayini olumuymuş koca nereye kafa oraya olmalı bence

bende tek kalamazdım aklım çıkardı insan mecbur kalınca her şeye alışıyor canım çok şükür doğuda sıkıntılı bir yerde değilim diyorum hep. dersim 12 de bitiyor burda erken gebelik testi bulursam alırım küçük bir şehirdeyim var mıdır bilemiyorum. ayy resmen geri sayımı 5 e kadar ancak sayabildim yaa

Bunada şükür Ben yarın yapacağım kırmızıyı görmeden az keyfime bakim...

ooo bi de ard arda çift çizgileri görürmüşüzz

İnşaALLAH canım yaa sen bana dua et ben sana edeyim ,,ama bencillik yapıp kendine daha fazla etme
Ben hergün Yasin Vakıa ve Meryem suresi okuyorum sana dua etcem bu mübarek gün.
Hamile kalda kocana kavuş

İnşaALLAH canım yaa sen bana dua et ben sana edeyim ,,ama bencillik yapıp kendine daha fazla etme
Ben hergün Yasin Vakıa ve Meryem suresi okuyorum sana dua etcem bu mübarek gün.
Hamile kalda kocana kavuş

ayy canım benim ağzından bal damlıyor inşallah nasip olurvRabbim isteyen herkese versin benim daha ilk ayım olmasa da yine olur önce bekleyenlere versin diyorum hep sana kendimden çok dua etmiş oluyorum yani dikkatini çekerim

Kuzuma bak sen ya
Ağlatıyorsun beni inşaALLAH senin bu ay olsunda hayal kırıklığına hiç kapılma hemencecik seni müzeye koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…