evet:)) ben ozel hastanede yapicam buyuk ihtimal devlet hastanesinde refakatci almiyolarmis
evet:)) ben ozel hastanede yapicam buyuk ihtimal devlet hastanesinde refakatci almiyolarmis
Tabiki özelde yap ya ilk bebeğin keyfini çıkart canım
merhaba kızlar ben ve Bebek iyiyiz doğumumu anlatacağım. Ben başhekim hastası olduğum için özel odam oldu refakatçi alındı hatta eşim bile geldi bi yarım gün kaldı bizimle Ama Allah refakatçisiz olana yardım etsin dikişlerim çok acıdı refakatçi olmasa olmazmış. Başhekim hastası olmasam çok zor olurdu. Bebeğimiz 38+0 da geldi. Doktor 36 dan sonraki doğumlar normal demişti ama ben beklemiyordum ayrıntılı anlatacağım Bebek uyumuşken az kestireyim dualarınız için Allah razı olsunson izci Canım @Helenadan haber varmı..dogum yaptını?
merhaba kızlar ben ve Bebek iyiyiz doğumumu anlatacağım. Ben başhekim hastası olduğum için özel odam oldu refakatçi alındı hatta eşim bile geldi bi yarım gün kaldı bizimle Ama Allah refakatçisiz olana yardım etsin dikişlerim çok acıdı refakatçi olmasa olmazmış. Başhekim hastası olmasam çok zor olurdu. Bebeğimiz 38+0 da geldi. Doktor 36 dan sonraki doğumlar normal demişti ama ben beklemiyordum ayrıntılı anlatacağım Bebek uyumuşken az kestireyim dualarınız için Allah razı olsun
son izci inşallah sağlıklı bir bebişin olur Wynonna sağlıkla al bebişini kucağına
Doktor normal mi diyor sezeryan mı
Canım normal oldum alttan dikiş varKuzum sen sezeryen mı oldun
İyi bari çok şükür bebeğini kucağına aldın,Allah sağlıkla yürüdüğünü görmeni nasip etsin.
Bir kusuru bir sakatı yok ya gece gündüz dua et
Benim için ettiğin dilekler için teşekkür ederim kuzum amin..
Bebeğin adı ne merak ettim
Canım normal oldum alttan dikiş var
Amin canm
Allah razı olsun
gozun aydin canim cok sevindim iyi gecmesine..merhaba kızlar ben ve Bebek iyiyiz doğumumu anlatacağım. Ben başhekim hastası olduğum için özel odam oldu refakatçi alındı hatta eşim bile geldi bi yarım gün kaldı bizimle Ama Allah refakatçisiz olana yardım etsin dikişlerim çok acıdı refakatçi olmasa olmazmış. Başhekim hastası olmasam çok zor olurdu. Bebeğimiz 38+0 da geldi. Doktor 36 dan sonraki doğumlar normal demişti ama ben beklemiyordum ayrıntılı anlatacağım Bebek uyumuşken az kestireyim dualarınız için Allah razı olsun
son izci inşallah sağlıklı bir bebişin olur Wynonna sağlıkla al bebişini kucağına
Doktor normal mi diyor sezeryan mı
Bende normal Doğumda çok zorlandım canm Suni sancı olduğu için bir daha bebeğim olsa sezeryana sıcak bakabilirim o derecegozun aydin canim cok sevindim iyi gecmesine..
benim buyuk ihtimal sezeryan sigil gecmisi var bende doktor normal dogum.onermem dedi bebege gecme ihtimali olur diye risk almaya da korktum bende oyle boyle iyilesiriz sezeryan bile olsa sikinti yok:)
senin bebis nasil yaramazmi bakaliim:)
Ben Doğum yaptım canm 6 günlükne kadar uzun yazılan bir konu olmuş, maşallah. ilk sayfalarda yazan bir sürü kişi var, o gruptan hamile kalan oldu mu acaba çok merak ettim?
dogum sancısını tahmin edebiliyorum canım ya bende bobrek tası dusururum ara ara dogum sancısı gibi derler onada cok fena:) olsun atlattın cok sukur gecti bitti:) kackilo dogdu yavrucuk..Bende normal Doğumda çok zorlandım canm Suni sancı olduğu için bir daha bebeğim olsa sezeryana sıcak bakabilirim o dereceyoksa Bebek falan yapmam diyorum şu an bebiş meme hastası oldu işi gücü emme. Bak canm ilk gün emmiyordu bulamıyordu çok azdı ama şakın pes etme kavramayı öğretene kadar ter döktük resmen şimdi çok güzel emiyor . Bebeği zorla emsin tamam mı biraz sarılık var dedi doktor bende emziriyorum ha bire tek çözümü. Sakın mama ve emzik verme kararlı ol öğreniyor
2670 bugün 2800 küsür olmuş canmdogum sancısını tahmin edebiliyorum canım ya bende bobrek tası dusururum ara ara dogum sancısı gibi derler onada cok fena:) olsun atlattın cok sukur gecti bitti:) kackilo dogdu yavrucuk..
zaten bende biberon vermem alısmasın diye emziricez artık alısana kdr bizde:)
iyi maasallah benimki de sanırım o civarda dogacak:) ne guzel bir haftada guzelde kilo almıs emdikce yarıyor iste2670 bugün 2800 küsür olmuş canm
Bana en son ultrasonda 3200 demişlerdi çok şaşırdıkiyi maasallah benimki de sanırım o civarda dogacak:) ne guzel bir haftada guzelde kilo almıs emdikce yarıyor iste
yanılma oluyormus ya 400-500 gr kdr son donemde benim doktor da odemini cıkartıp hesaplıyor kilosunu her defasında belkide bu yuzdendirBana en son ultrasonda 3200 demişlerdi çok şaşırdık
Evet canm artı eksi 300 diye biliyordum bende en son 3330 demişlerdi hatta bi sonraki hafta 3200 sağlıklı olsun da canm bütün bebişleryanılma oluyormus ya 400-500 gr kdr son donemde benim doktor da odemini cıkartıp hesaplıyor kilosunu her defasında belkide bu yuzdendir
Kiz sen nerelerdesin ne haldesinTabiki özelde yap ya ilk bebeğin keyfini çıkart canım
Kiz sen nerelerdesin ne haldesinortadan kayboldun bi ara naptin bebis durumlari oldu mu?
Valla bende en son ocak ayinda bi kimyasal oldu sonra tık yok hsg cektirdim bu ay kasima kadar durcam olmazsa aşilama diyoruz bakalim. Senin ikinci dusuk ne zaman oldu kuzum baktilar mi genetik testineKuzummm 2 defa hüsran yaşadım şimdi denemeler devam ama içim dışıma çıktı yinede yok
sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?