Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kizlar ben eczanede ultra erken gebelik testi buldum ondan yaptim sonuc negatif amaaann iyi ki yapmisim kendimi dinleyip duruyodum cipse kolaya verdim kendimibirazdan da temizlige vercem pozitif sonuclar sizlere nasip olsun bu ay

Kizlar ben eczanede ultra erken gebelik testi buldum ondan yaptim sonuc negatif amaaann iyi ki yapmisim kendimi dinleyip duruyodum cipse kolaya verdim kendimibirazdan da temizlige vercem pozitif sonuclar sizlere nasip olsun bu ay

En iyisini yaptin kurtuldun o cesaret bizede gelsede bizde kendimizi dinlemeyi biraksak hayrlsii canm bi dahaki aya insallah

Erken testlerin hatalı çıktığı oluyormuş ama yinede o negatifi görünce umutlar tükeniyor ve nasıl olsa yok diye kafa biraz rahatlıyor. İnsallah vardır ve gizleniyordur bebişin yoksa da hayırlısı Allah tez zamanda nasip etsin

Valla test yapınca da kurtulamiyor insan.Bu sefer uzatmalari bekliyor . Yok regl olayım olmasam okey. Olsam yok az oldu bu yerleşme test negatif olsa bu sefer geç dollenmedir takı diğer relg gelince geçen sezon kapaniyor

Hahhah ne güzel bi tesbitti ya insan hasta olduğunda bile kurtulamıyor bu hastalıklı düşüncelerden

Ya sen ne mızıkçı çıktın ya sabahı bekle demedik mi
Kız şimdiki idrarın belki yediğin ve içtiğinle karışmıştır aferin birde kola iç tam olsun
Daha 5 günü var umutsuz konuşmalara bak ,temizlik yaparken yorma kendini dikkat et.
Yine gitti paralar offff offffffffffffffffffff

Eczaci az gunun kalmis sabahi beklemene gerek yok dedi silik milik bisey cikar belki dedim ama erken, ultra erken bu nasil sektor arkadas kapitalizmin kolesi olduk amaan kolami da ictim tabiki birazdan da evi komple kaldirip indirecegim bi rahatlama geldi bana simdilik

O neden oluyormuş ki acaba?
Normal insanlarda gebelik belirtisi olabiliyor bata 6 gün var benim. bu ay belirti bulmamıştım kendimde ya geri kalmim illede birşey bulucam yakında gözümün üstünde kaş var sanki uzamış biraz gebelik belirtisi olabilirmi dersem şaşmayın :))))))

Sesli güldüm yaaaa Allah senin dilediğini versin
Sana okadar para verme dedim veriyorsan bekle dedim sokaktan mı topluyoruz yaw..
Ya yalan hepsi son güne kadar göstermez evet evet göstermez

Ah canım yaaa işte o bazı normal insanlar dedin ya o biz değiliz
Birşey söyleyim mi bende sürekli bir ıslaklık hissediyorum ve çok rahatsız oluyorum ,kaçırıyor muyum yoksa buda mı belirti çıldiriciğimmm
Şaka şaka inşaALLAH şu sayılı günler geçer gider bizim için

Kız sen nerdeydin dün akşama kadar
Gebelik testi falan alma yazık para vermeyin artık karbonat al karbonat hem ucuz hem çok kullanımlı
kız 10 tl nolcak bi sigara parası ay hala sigara diyorm
karbanatla nasıl oluyor bi bakayım
dün iş görüşmesine gittm geldm canm sonra da kociş sarma istedi onunla uğraştm bi de çay sohbet derken akşam anca fırsat buldum
sarmada bilmezdm ama netten öğrendm kociş aç kalıyor zaten

canm ya sen mucizevi şeyler oldu gebe kalırsam anlatırım demiştn ama merak ediyorm neydi onlar bak unutmadm

nasıl bir diyetmiş o
boy kilo kaç canm senin

ay bende geçen ay regl olunca üstüne görüyorm belki dedm ama benm test yüzünden hep silik çıktı diye
kız maaşallah sen eşine pek bağlısın büyük aşkla mı evlendiniz hayırdır hikayeni dinleyelim

İnşaALLAH canım yaa sen bana dua et ben sana edeyim ,,ama bencillik yapıp kendine daha fazla etme
Ben hergün Yasin Vakıa ve Meryem suresi okuyorum sana dua etcem bu mübarek gün.
Hamile kalda kocana kavuş
ohh ohh anca kendinize dua edin

sende sende anca ikiniz birbirinize edin

Bendeki belirtiler gitti kizlar sadece kasigimda ara ara hafif agri oluyo adet olucam galiba
bat ne zamandı canm

Valla test yapınca da kurtulamiyor insan.Bu sefer uzatmalari bekliyor . Yok regl olayım olmasam okey. Olsam yok az oldu bu yerleşme test negatif olsa bu sefer geç dollenmedir takı diğer relg gelince geçen sezon kapaniyor
aynennnn çok güldüm iyi analiz

canım inşallah vardır daha erken diğer ay kalırsın inşallah. bende geçen ay direk temizliğe giriştim. ultra erken gebelk testi markası ne fiyat nedir benm gözler açıldı

evet öyle oluyor insan temizliğe veriyor kendini nedense
silik bir şey de mi çıkmadı foto atsaydn keşke

bendeki belirtiler ayaklarım donuyor ( ama her zaman donar hava da soğuk tabi )
kasık yine hafif ağrıdı ama kendimi dinlersem ağrıyor

kızlar şaka bi yana da belirti yaşamamız şart değil zaten bu kadar erken belirti yaşanmıyor
tamam vücutta bir oluşum söz konusu ama yanlış hatrlamıyorsam 2mm lik bir şey zaten pek hissetmek mümkün de değil açıkcası benm düşüncem
zaten erken gebelik belirtilerine bakıyorm netten en erken 4. haftada falan beliriyor vücutta belirti
e bizde bu sabır yokken 1 haftalıkken bile öğreniriz
ben bu ay nedense olacak gibi hissetmiyorm bilmiyorm ama kendimi hamile gibi hissetmedm yaaa
ama yine de regli görünce yıkılıyorum ve daha 1 kez yaşadm bunu off napcam ben nasıl gitcek böyle
hadi geçen ay yumurtlama günü vs kaçırdık ama bu ay gün aşırı da denedik deniyoruz yani korkular bastı
daha doktora da genel kontrole gitmedm bir sıkıntımız var mı yok mu bilmiyoruz. tek bildiğim düzenli adet oluyor olmam

Erkeni ne kadar erken yapıyorsunuz mesela? Bat kaç gün önce canm?

Bende ne test yaptim ne bise bat 6 aralik fakat hic umudum yok acikcasi olsa hissederim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…