En iyisini yaptin kurtuldun o cesaret bizede gelsede bizde kendimizi dinlemeyi biraksak hayrlsii canm bi dahaki aya insallahKizlar ben eczanede ultra erken gebelik testi buldum ondan yaptim sonuc negatif amaaann iyi ki yapmisim kendimi dinleyip duruyodum cipse kolaya verdim kendimibirazdan da temizlige vercem pozitif sonuclar sizlere nasip olsun bu ay
Erken testlerin hatalı çıktığı oluyormuş ama yinede o negatifi görünce umutlar tükeniyor ve nasıl olsa yok diye kafa biraz rahatlıyor. İnsallah vardır ve gizleniyordur bebişin yoksa da hayırlısı Allah tez zamanda nasip etsinKizlar ben eczanede ultra erken gebelik testi buldum ondan yaptim sonuc negatif amaaann iyi ki yapmisim kendimi dinleyip duruyodum cipse kolaya verdim kendimibirazdan da temizlige vercem pozitif sonuclar sizlere nasip olsun bu ay
Valla test yapınca da kurtulamiyor insan.Bu sefer uzatmalari bekliyor . Yok regl olayım olmasam okey. Olsam yok az oldu bu yerleşme test negatif olsa bu sefer geç dollenmedir takı diğer relg gelince geçen sezon kapaniyor
Kizlar ben eczanede ultra erken gebelik testi buldum ondan yaptim sonuc negatif amaaann iyi ki yapmisim kendimi dinleyip duruyodum cipse kolaya verdim kendimibirazdan da temizlige vercem pozitif sonuclar sizlere nasip olsun bu ay
Benimde bugün sarımsı akıntım başladıııı kızlar
Normal insanlarda gebelik belirtisi olabiliyor bata 6 gün var benim. bu ay belirti bulmamıştım kendimde ya geri kalmim illede birşey bulucam yakında gözümün üstünde kaş var sanki uzamış biraz gebelik belirtisi olabilirmi dersem şaşmayın :))))))O neden oluyormuş ki acaba?
Eczaci az gunun kalmis sabahi beklemene gerek yok dedi silik milik bisey cikar belki dedim ama erken, ultra erken bu nasil sektor arkadas kapitalizmin kolesi oldukamaan kolami da ictim tabiki birazdan da evi komple kaldirip indirecegim bi rahatlama geldi bana simdilik
Normal insanlarda gebelik belirtisi olabiliyor bata 6 gün var benim. bu ay belirti bulmamıştım kendimde ya geri kalmim illede birşey bulucam yakında gözümün üstünde kaş var sanki uzamış biraz gebelik belirtisi olabilirmi dersem şaşmayın :))))))
kız 10 tl nolcak bi sigara parası ay hala sigara diyormKız sen nerdeydin dün akşama kadar
Gebelik testi falan alma yazık para vermeyin artık karbonat al karbonat hem ucuz hem çok kullanımlı
canm ya sen mucizevi şeyler oldu gebe kalırsam anlatırım demiştn ama merak ediyorm neydi onlar bak unutmadmSilik çıktıysa canı dayak istiyor artık demek.. kız ben regliykende yapsam teki silik çıkıyor
Hahahah benim olan belirtilerde gitti koç gibiyim
Kız bu ayda fos çıkacak sanırsam rüyamda bile görmedim sıcaklık hissetmiyorum böle anne mi olur
nasıl bir diyetmiş oNe gezer her an bekliyorum kırmızıyı
Eğer bu ayda olmazsa 1 ay ara vereceğim kilo aldım diyetle spora başlamam lazım ,hamileyim herhalde bebek istiyor diye diye her ay aldım başımı gittim
Bir alternatif bitki uzmanına gittim bana ayda 6 kilo verdirecek bakalım ya bebek ya etler
ay bende geçen ay regl olunca üstüne görüyorm belki dedm ama benm test yüzünden hep silik çıktı diyeHahhah ahh canım sanki biz farklıyız ,geçen ay doğuma giden kadın benim kadar hamile değildi sanırım 5 günde günümden geçti kocaman bir sıfır aldım .
regli görüyorum hala diyorum yok canım üstüne oluyorumdur ,düşün yani okadar hamileyim aslındada bebeğin haberi yok
kız maaşallah sen eşine pek bağlısın büyük aşkla mı evlendiniz hayırdırAh canım yaa ALLAH sabır versin gerçekten üzüldüm
Ben eşimsiz 1 gün bile yapamam onu bırak ben evde saat 11 den sonra hayatta tek kalamam .
Bu tayin işlerinede acayip gıcığım kadın kısmısının tayini olumuymuş koca nereye kafa oraya olmalı bence
ohh ohh anca kendinize dua edinİnşaALLAH canım yaa sen bana dua et ben sana edeyim ,,ama bencillik yapıp kendine daha fazla etme
Ben hergün Yasin Vakıa ve Meryem suresi okuyorum sana dua etcem bu mübarek gün.
Hamile kalda kocana kavuş
sende sende anca ikiniz birbirinize edinayy canım benim ağzından bal damlıyor inşallah nasip olurvRabbim isteyen herkese versin benim daha ilk ayım olmasa da yine olur önce bekleyenlere versin diyorum hepsana kendimden çok dua etmiş oluyorum yani dikkatini çekerim
bat ne zamandı canmBendeki belirtiler gitti kizlar sadece kasigimda ara ara hafif agri oluyo adet olucam galiba
aynennnn çok güldüm iyi analizValla test yapınca da kurtulamiyor insan.Bu sefer uzatmalari bekliyor . Yok regl olayım olmasam okey. Olsam yok az oldu bu yerleşme test negatif olsa bu sefer geç dollenmedir takı diğer relg gelince geçen sezon kapaniyor
canım inşallah vardır daha erken diğer ay kalırsın inşallah. bende geçen ay direk temizliğe giriştim. ultra erken gebelk testi markası ne fiyat nedir benm gözler açıldıKizlar ben eczanede ultra erken gebelik testi buldum ondan yaptim sonuc negatif amaaann iyi ki yapmisim kendimi dinleyip duruyodum cipse kolaya verdim kendimibirazdan da temizlige vercem pozitif sonuclar sizlere nasip olsun bu ay
evet öyle oluyor insan temizliğe veriyor kendini nedenseEczaci az gunun kalmis sabahi beklemene gerek yok dedi silik milik bisey cikar belki dedim ama erken, ultra erken bu nasil sektor arkadas kapitalizmin kolesi oldukamaan kolami da ictim tabiki birazdan da evi komple kaldirip indirecegim bi rahatlama geldi bana simdilik
Kizlar ben eczanede ultra erken gebelik testi buldum ondan yaptim sonuc negatif amaaann iyi ki yapmisim kendimi dinleyip duruyodum cipse kolaya verdim kendimibirazdan da temizlige vercem pozitif sonuclar sizlere nasip olsun bu ay
Aynı his hepimizde var malesefffBat 5 ama icime adet olucam hissi girdi hamile degilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?