Batta geri sayım başladı ( 8 )

Benim 4 aralık bat
Erken gebelik testi mi yapmalıyım normal gebelik testi mi kan testi mi yoksa hiçbir şey yapmadan beklemek mi bilemedim fikri olan var mı?

Benim 4 aralık bat
Erken gebelik testi mi yapmalıyım normal gebelik testi mi kan testi mi yoksa hiçbir şey yapmadan beklemek mi bilemedim fikri olan var mı?
sabrın varsa bekle canm
en garanti olanı regl 5 gün ve daha fazla geçince normal idrar testi yapmak
idrar da ilişkiden 15 gün sonra çıkıyor zaten
kanda en erken 7 gün
8-10 gün de normalde kanda çıkıyor
doktorlarda kana bakmak için regl geçsin öyle bakalım diyorlar canm

Sabırla beklemeye karar verdim :)

Sabırla beklemeye karar verdim :)
yoksa üzülürsn canm yanlış manlış çıkar
ben geçen ay beklemedm bata 2-3 kala baktım normal idrar testiydi. silik bir şey çıktı.
değerlerin yükseliyor dediler umutlandm ama günümde regl oldum

bir de şey okumuştm yanlış ifade edebilirim doğruluk payı var mı bilmiyorum
tutunmaya çalışan embriyo oluyormuş bazen idrar testinde o silik çıkıyormuş ama adet olunca gidiyormuş o zaman hüsran diyorlar. kimyasal gebelikte olabilir benm dediğim
bi topicte okudum ama tam aklımda kalmamış

bilen varsa düzeltsin beni

Slmmm kimse var mi arkadaşlar birşey sormak istiyorum

Benim 4 aralık bat
Merhaba ben de 4 aralık. Hangisini yapsam bilemiyorum. Bas ağrın oldu mu bi iki gun kadar . Benim Belim de ağrıyor hiç yorulmamama rağmen .baska da bi belirtim yok. Tabi bunlar reglin habercisi olabilir. )
Benim 4 aralık bat

Merhaba ben de 4 aralık. Hangisini yapsam bilemiyorum. Bas ağrın oldu mu bi iki gun kadar . Benim Belim de ağrıyor hiç yorulmamama rağmen .baska da bi belirtim yok. Tabi bunlar reglin habercisi olabilir. )
Canım ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi her ay adet öncesi olan göğüs ağrım bile yok bazen halsiz hissediyorum dün 1-2 kez basım döndü ama bunlar da belirti sayılmaz ki

Kızlar benimde takvimde 4 aralık gozukuyor ama ben bazen 1 gün sekme oluyo diye 5 i baz alıyorum .eğer geç döllenme yoksa 1 gün öncesinde yada adet gününde normal ucuz testlerden ogrenebilirsiniz

OTE="Zehr-iAsk, post: 49128535, member: 798241"]Kızlar böyle çıktı test mi bozuk ben mi güzel damlatamadim bilmiyorum ama . Negatıfte direk akmisti[/QUOTE]
İnşallah vardır bebiş. Test bozuk değilse benim de bat 4 aralık yapmaktan korkuyorum test .ne gibi belirtilerin oldu. Seni bi kac gundur takip ediyodum. Haberini bekliyorum inşallah .:) bi kan testi yaptıran mı ki.

Canım ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi her ay adet öncesi olan göğüs ağrım bile yok bazen halsiz hissediyorum dün 1-2 kez basım döndü ama bunlar da belirti sayılmaz ki
Benimde yumurtlamadan sonra göğüslerini ağrıdı 10 gün kadar suan normaller hafif bi agri var kasik ve bel ağrısı yokluyor arada özellikle ayaktayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…