Bilmem hic bakmadim markasina ztn bir tane kalmis dedi eczaci onu verdi bekledim bekledim bisey cikmayinca attim cope bende canimcanm sen hangi testi almıştım sordm alıntı yaptm ama görmedn galiba
ne kadar canm bu erken gebelk testi,hayır erken olunca pahalı mı oluyor merak ettmBilmem hic bakmadim markasina ztn bir tane kalmis dedi eczaci onu verdi bekledim bekledim bisey cikmayinca attim cope bende canim
sabrın varsa bekle canmBenim 4 aralık bat
Erken gebelik testi mi yapmalıyım normal gebelik testi mi kan testi mi yoksa hiçbir şey yapmadan beklemek mi bilemedim fikri olan var mı?
Sabırla beklemeye karar verdim :)sabrın varsa bekle canm
en garanti olanı regl 5 gün ve daha fazla geçince normal idrar testi yapmak
idrar da ilişkiden 15 gün sonra çıkıyor zaten
kanda en erken 7 gün
8-10 gün de normalde kanda çıkıyor
doktorlarda kana bakmak için regl geçsin öyle bakalım diyorlar canm
bekle canm garanti olsun1 tane var yakinda eczane de yok
yoksa üzülürsn canm yanlış manlış çıkarSabırla beklemeye karar verdim :)
karbonat testi yapsana canm ben yaptm bugn hamile çıkmadmSabırla beklemeye karar verdim :)
Evet o karbonat testi duydum ama güvenilir değil bence sekreterim hamileydi 5 aylıkken ona yaptırdım hiç kabarmadıkarbonat testi yapsana canm ben yaptm bugn hamile çıkmadm
ama yumurtlama bugündü benm
TekrR yap bence canım çünkü dağılmış net değil inş hamilesindirKızlar böyle çıktı test mi bozuk ben mi güzel damlatamadim bilmiyorum ama . Negatıfte direk akmisti
Merhaba ben de 4 aralık. Hangisini yapsam bilemiyorum. Bas ağrın oldu mu bi iki gun kadar . Benim Belim de ağrıyor hiç yorulmamama rağmen .baska da bi belirtim yok. Tabi bunlar reglin habercisi olabilir.Benim 4 aralık bat
Erken gebelik testi mi yapmalıyım normal gebelik testi mi kan testi mi yoksa hiçbir şey yapmadan beklemek mi bilemedim fikri olan var mı?
Benim 4 aralık bat
Canım ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi her ay adet öncesi olan göğüs ağrım bile yok bazen halsiz hissediyorum dün 1-2 kez basım döndü ama bunlar da belirti sayılmaz kiMerhaba ben de 4 aralık. Hangisini yapsam bilemiyorum. Bas ağrın oldu mu bi iki gun kadar . Benim Belim de ağrıyor hiç yorulmamama rağmen .baska da bi belirtim yok. Tabi bunlar reglin habercisi olabilir.)
Benimde yumurtlamadan sonra göğüslerini ağrıdı 10 gün kadar suan normaller hafif bi agri var kasik ve bel ağrısı yokluyor arada özellikle ayaktaykenCanım ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi her ay adet öncesi olan göğüs ağrım bile yok bazen halsiz hissediyorum dün 1-2 kez basım döndü ama bunlar da belirti sayılmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?