kız Allah seni evde karbonat vardı yaptm belki önceki ilşkilerim tuttuysa diye dibe çöktü ahaha hamile değilim en erken ilşkim 24 ünde olmuştu belki o tuttuysa bi bakayım dedmKız sen nerdeydin dün akşama kadar
Gebelik testi falan alma yazık para vermeyin artık karbonat al karbonat hem ucuz hem çok kullanımlı
bencede his önemli sanki bende geçen ay boş hisettm boş çıktıBende ne test yaptim ne bise bat 6 aralik fakat hic umudum yok acikcasi olsa hissederim diye dusunuyorum
canım merhaba seninle tanışmadık bizCanıııııııımçabuk dönersin inşallah el sallıyorum sana
2-3 gün öncesinde yapıyorlar canm ama sağlıklı değil açıkcasıErkeni ne kadar erken yapıyorsunuz mesela? Bat kaç gün önce canm?
kırmızılar derken iki kırmızıysa daha iyi ya işte canmBenim başım ve belim ağrımaya başladı korkuyorum kırmızılar mi gelecek acaba
canım merhaba seninle tanışmadık biz
amin canm benmm inşallahMerhabalar , ben de arada uğrayıp yazdıklarınızı okuyup beğeni yapıp kaçıyorum
Benim çocuklarım var elhamdülillah çok şükür Rabbime ,inşallah sizlerin de olurhayırlısıyla en kısa zamanda
Hayrlısi diyorum artikbencede his önemli sanki bende geçen ay boş hisettm boş çıktı
testim silik çıkmıştı yine de hamile hissedememiştim kendimi
dur bakalım daha erken
Yarın test yapsam mi beklesem mi bat 5 aralikkırmızılar derken iki kırmızıysa daha iyi ya işte canm
Insallah cift cizgiyi gorursun cnm rabbim gonlune gore versinBen adetim gecikmeden yapmıyorum 3 gun gecti 1 gun daha bekleyim dedim olmustum bi keresinde oyuzden 4 5 gun gecmeden yapmiyorum emin olmak icin
Insallah cift cizgiyi gorursun cnm rabbim gonlune gore versin
Hahahha cok guldum bunaŞimdi ben kendimi bildim bileli uykuya düşkünüm kafamı koyduktan sonra anında giderim ayrıca şu iştahımın hiç kapandığını görmedim herdaim açık sağolsun geçen aylarda da akıntım vardı reglye yakın suanda da var kısacası ben hamile olmadığım halde bütün hamilelik belirtileriyle doğmuşum bunu anladım kızlar :))
kaç test var elindeYarın test yapsam mi beklesem mi bat 5 aralik
canm sen hangi testi almıştım sordm alıntı yaptm ama görmedn galibaHahahha cok guldum bunavalla bende ultra hamile olmadigim halde kasik agrimdan evi supuremedim nasil beynimi yikadimsa gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?