Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kız sen nerdeydin dün akşama kadar
Gebelik testi falan alma yazık para vermeyin artık karbonat al karbonat hem ucuz hem çok kullanımlı
kız Allah seni evde karbonat vardı yaptm belki önceki ilşkilerim tuttuysa diye dibe çöktü ahaha hamile değilim en erken ilşkim 24 ünde olmuştu belki o tuttuysa bi bakayım dedm
psikopat ettn

Bende ne test yaptim ne bise bat 6 aralik fakat hic umudum yok acikcasi olsa hissederim diye dusunuyorum
bencede his önemli sanki bende geçen ay boş hisettm boş çıktı
testim silik çıkmıştı yine de hamile hissedememiştim kendimi
dur bakalım daha erken

kızlar karbonatı araştırdm karbonat ve çamaşır suyuyla öğrenen doğru çıkanda var çıkmayanda
ama 15 günde idrara karışıyormuş bir de sabah ilk idrarla yapmak gerekiyormuş

Ben adetim gecikmeden yapmıyorum 3 gun gecti 1 gun daha bekleyim dedim olmustum bi keresinde oyuzden 4 5 gun gecmeden yapmiyorum emin olmak icin

Valla ben ultra ultra erken yaptim cikmadi ultra hamile degilim yani 5 gun kala mutlaka cikar demisti eczaci aman yaptim kurtuldum hic olmaZsa gozumun ustunde kasim var kesin hamileyim modundan ciktim sizden guzel haberler bekliyorum

Şimdi ben kendimi bildim bileli uykuya düşkünüm kafamı koyduktan sonra anında giderim ayrıca şu iştahımın hiç kapandığını görmedim herdaim açık sağolsun geçen aylarda da akıntım vardı reglye yakın suanda da var kısacası ben hamile olmadığım halde bütün hamilelik belirtileriyle doğmuşum bunu anladım kızlar :))

Hahahha cok guldum buna valla bende ultra hamile olmadigim halde kasik agrimdan evi supuremedim nasil beynimi yikadimsa gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…