Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kızlar benimde takvimde 4 aralık gozukuyor ama ben bazen 1 gün sekme oluyo diye 5 i baz alıyorum .eğer geç döllenme yoksa 1 gün öncesinde yada adet gününde normal ucuz testlerden ogrenebilirsiniz
Evet ama o teste elim gitmiyor bi türlü korkuyorum oysa yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek biliyorum

Benimde yumurtlamadan sonra göğüslerini ağrıdı 10 gün kadar suan normaller hafif bi agri var kasik ve bel ağrısı yokluyor arada özellikle ayaktayken
Benimde yumurtlamadan sonra oldu göğüs ağrım sonra geçti bitti sanki adetim Yeni bitmiş gibi hiç ağrı Yok şu anda

Ne gibi belirtiler olmadı desek daha iyi
önceden De beliEtiler oluyordu hatta 2. Ayımda tahminimce kimyasal gebelik geçirdim onuda burdan okudukca tahmin ettim.göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti uçlarına kadar ağrı vardı heralde bi 5 gündür normal bi ağrıya döndü .iştahıM çok açıldı ve hiç icmedigim kadar su içiyorum boğazm sürekli kuru 2 3 gün kadar sol kasigim çok kötü ağrıdı hatta bacağıma vurdu hala beklemedeyim tabi bu belirtiler olmadan da hamile kalan oluyo hatta bu belirtilerden sonra boş da çıkabilir kesemiz

Merhaba arkadaslar.yumurtlamam geceli 10 gun oldu adete 4 gun var gakat koltuk altından goguse kadar bi yanma yasiyorum.bugünde sabah cok da kahberengi olmayan ama normal akintidan cok farkli bi lekelenme yaşadım.kasik agrisini arada bir yasiyorum sonra geciyo.durum hakkında yorum alabilirmiy

Eger yarına kadar regl olmazsan yerleşme kanaması olabilir yinede bi test yapsan iyi olur

Leke cok kahverengi degil ama ilk kez oluo o yuzden acabami dedim.testte bu kadar erken sonuc alabilirmiyim peki.bu arada cok tesekkurler canim

Bazı yazılara gözüm çarptı da bosuna para veriyorsunuz erken gebelik testlerine kızlar ben 1 hafta önce ögrendim en ucuz testlerden di benim ki. senin kpnuna gelince aynı durumu bende yasadım canım gögüs ağrılarım ve adete 10 gün kalası hafif kahve lekeler oldu yerleşme kanaması oldugunu anladım ve daha dikkat ettim çok şüküt gebeliğim devam ediyor test yap erken olmasına gerek yok kanaman olduysa zaten illaki çıkıypr

Arkadaslar bata 4 gunum var ve cok acik ve suku pembe az bi lekelenmem geldi eger cogalmassa ustune gormemidir anlayamadım

Arkadaslar bata 4 gunum var ve cok acik ve suku pembe az bi lekelenmem geldi eger cogalmassa ustune gormemidir anlayamadım
Devam etmese üstüne görme veya ilişki yasadiysan zorlanma olabilir .gebeliğin de habercisidir test ile tescillemek gerekir

canm naptın test işini
sen ne kadardır evlydn ne zamandır deniyordun
kimyasal gebelk nasıl oldu

Ya ne tedirgini mutlu ol beklemekte çok güzel değil mi
Sen biraz daha bekle en ucuzu karbonat al hergün dene yavv testlere parada dayanmıyor
Ben sağlamına 5 ayda bin tl vermişimdir Yok ovulasyon yok gebelik
ovulasyon işe yarıyor mu canm geçmişi okuyormda seni özlemekten

Ya benim de an itibariyle 8 gün kaldı.. İlk defa deniyorum sanırım o yüzden fazla taktım. Bir sürü belirti yaşıyorum ki muhtemelen beynim okuduğu tüm belirtileri kendi kendine yaratıyor. Umarım bu ay olmazsa bir daha böyle şeyler yaşamam..

Kzlar bat 6 aralik fakat goguslerm ilk defa bu kadar siddetli agriyo agrisindan duramiyorum resmen her regl oncesi olurdu ama bu farkli sanki

Kzlar bat 6 aralik fakat goguslerm ilk defa bu kadar siddetli agriyo agrisindan duramiyorum resmen her regl oncesi olurdu ama bu farkli sanki
Ya benim de göğüslerim ağrımaya bugün başladı, uçları bugüne kadar hiç yoktu işk defan cıktılar, kasıklarım batıyor, çok fazla tuvalete çıkıyorum, gün içinde midem yanıyor ve bulanıyor vs vs vs falan falan delirdim artık galiba 8 gün var daha...

canm naptın test işini
sen ne kadardır evlydn ne zamandır deniyordun
kimyasal gebelk nasıl oldu
Ben 4 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz 2. Ayımda bi çok gebelik belirtisi yaşadim sanırım tutunamadı regl günüm acayip sancılı geçti ben üşüttüm sandım kimyasal gebelik nedir bilmiyordum 1. Günden sonra kanamam ciddi oranda azaldı .3. Ayımda da yok denecek kadar az di ama kırmızıya dönmüştü .bu ay henüz günüm geçmedi test de dağıldı biraz ama çizgi çıktı sonradan o dağılma da yok oldu testi attım buraya.daha kimseye söylemedim reglimin geçmesini bekliyorum

Benmde ara ara kasik agrim oluyo bi sag bi sol ara ara bazen midem eksiyo agzima acı su geliyo gibi oluyo bide bu ay cok gaz sancisi cektim bilmiyorum belkide pskoljik hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…