Batta geri sayım başladı ( 8 )

Göğüsleri kendi bayrağıyla özerkliğini ilan eden var mı aranızda ?
Benimkiler 1 haftadır itaat kararı almışlar ama bi 10 gün isyan çıkardılar hormonlarım isyanı bastırdı sanırım normalde regl döneminde İsyanda olurlardı suan sessiz sakinler ama şiş

Ben gellddiimmmm amma konuşmuşsunuz ya ben yokken :)
Banlandım da ayıptır söylemesi ,,bazıları beni çıldırtıyor ağzımı tutamıyorum..
Bu arada ben kırmızı bayrağı çektim kızlar Cumartesi ...anladı heyecenla bekliyorum heveslenmeyeyim diye önceden geldi sağ olsun
İnşaALLAH sizinki olur ,kendimden çok size dua edersem olacağı budur
Neyse 1 ay ara verdim ben diyet ve sporla 6 kilo vermem lazım sonra tekrar devam .
Bu arada aramızda gebe olanlar varmış azıcık okudum hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH canımmmmm

Benim test garip çıktığı için bi kaç gün daha beklemeden suan daha gelen giden yok.gözlerimiz seni aradı açıkçası bizde sana dua ediyoruz . Göbisler dolarsa daha çok dua ederiz inşallah kabul olur

Canım seninle durumumuz aynıydı bende kırmızılar gelmedi 3 gün var ama biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı bende bekliyorum artık kirmizilari

ben sabah yine test yaptım yine negatif gördüğüme inanmak istemiyosam demek ki benimde erkenden gelse de ümidim bari kesilse önümüzdeki ay ara vercem diyosun ya kesin o ay olur

ben sabah yine test yaptım yine negatif gördüğüme inanmak istemiyosam demek ki benimde erkenden gelse de ümidim bari kesilse önümüzdeki ay ara vercem diyosun ya kesin o ay olur

Hhahah olması imkansız ki
Kız az sabret günün bi gelsin test yaparsın ,belirtiler ne alemde

Benimkiler 1 haftadır itaat kararı almışlar ama bi 10 gün isyan çıkardılar hormonlarım isyanı bastırdı sanırım normalde regl döneminde İsyanda olurlardı suan sessiz sakinler ama şiş
Göğüslere buz kompresi ve hindistan cevizi yağıyla hint yağını karıştırıp masaj yapınca bi sakinleliyorlar bu arada aklınızda olsun.

Walla bu ay hamile değilsem tövbe bi daha internete bile girmicem ya delirdim iyice :)))

Ne güldüm yaaa

Hahhaha öyle başlıyor ilk dönemler ,geçer canım geçer sıkıntı değil alışıyor insan zamanla
Girmeyeceğim diyenleri çok gördüm ...

Kızlar eğer olduysa eşime nasıl söyliyim ya ondan gizli test yaptım laf arasında test al dedim ama takmadı beni o kadar umutsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…