Benimkiler 1 haftadır itaat kararı almışlar ama bi 10 gün isyan çıkardılar hormonlarım isyanı bastırdı sanırımGöğüsleri kendi bayrağıyla özerkliğini ilan eden var mı aranızda ?
Benim test garip çıktığı için bi kaç gün daha beklemeden suan daha gelen giden yok.gözlerimiz seni aradı açıkçası bizde sana dua ediyoruz . Göbisler dolarsa daha çok dua ederiz inşallah kabul olurBen gellddiimmmm amma konuşmuşsunuz ya ben yokken :)
Banlandım da ayıptır söylemesi ,,bazıları beni çıldırtıyor ağzımı tutamıyorum..
Bu arada ben kırmızı bayrağı çektim kızlarCumartesi ...anladı heyecenla bekliyorum heveslenmeyeyim diye önceden geldi sağ olsun
İnşaALLAH sizinki olur ,kendimden çok size dua edersem olacağı budur
Neyse 1 ay ara verdim ben diyet ve sporla 6 kilo vermem lazım sonra tekrar devam .
Bu arada aramızda gebe olanlar varmış azıcık okudum hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH canımmmmm
Canım seninle durumumuz aynıydı bende kırmızılar gelmedi 3 gün var ama biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı bende bekliyorum artık kirmizilariBen gellddiimmmm amma konuşmuşsunuz ya ben yokken :)
Bu arada ben kırmızı bayrağı çektim kızlarCumartesi ...anladı heyecenla bekliyorum heveslenmeyeyim diye önceden geldi sağ olsun
Neyse 1 ay ara verdim ben diyet ve sporla 6 kilo vermem lazım sonra tekrar devam .
Bu arada aramızda gebe olanlar varmış azıcık okudum hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH canımmmmm
Ben gellddiimmmm amma konuşmuşsunuz ya ben yokken :)
ben sabah yine test yaptım yine negatif gördüğüme inanmak istemiyosam demek kibenimde erkenden gelse de ümidim bari kesilse önümüzdeki ay ara vercem diyosun ya kesin o ay olur
Göğüslere buz kompresi ve hindistan cevizi yağıyla hint yağını karıştırıp masaj yapınca bi sakinleliyorlar bu arada aklınızda olsun.Benimkiler 1 haftadır itaat kararı almışlar ama bi 10 gün isyan çıkardılar hormonlarım isyanı bastırdı sanırımnormalde regl döneminde İsyanda olurlardı suan sessiz sakinler ama şiş
amaniiin
ya benm anlamadığım aynı kabartma tozu bi gün önce kabarmadı
ama ertesi gün tek fark sabah idrara çıktığımda yaptım e haliyle sabah daha koyuya ondan kabarmıştır kimyasalı fazla diye
2. wc çıkmamda yine yaptm yine köpürdü
sonra da çamaşır suyu denedm onda da dediğin gibi oldu yani köpürmedi
bi limon kaldı ama o da nimet tövbe Allah ım :)
Göğüslere buz kompresi ve hindistan cevizi yağıyla hint yağını karıştırıp masaj yapınca bi sakinleliyorlar bu arada aklınızda olsun.
Walla bu ay hamile değilsem tövbe bi daha internete bile girmicem ya delirdim iyice :)))
Göğüslere buz kompresi ve hindistan cevizi yağıyla hint yağını karıştırıp masaj yapınca bi sakinleliyorlar bu arada aklınızda olsun.
Walla bu ay hamile değilsem tövbe bi daha internete bile girmicem ya delirdim iyice :)))
Hhahah olması imkansız ki
Kız az sabret günün bi gelsin test yaparsın ,belirtiler ne alemde
aynen bende ya daha da gelmem buralara :)
hiçbir belirti yok ne regl belirtisi ne başka bir şey durgun bir göl gibiyim
Kızlar eğer olduysa eşime nasıl söyliyim ya ondan gizli test yaptım laf arasında test al dedim ama takmadı beni o kadar umutsuz
Hahahahah ay böyle manyak gibi mi geçiyor bu süreç tam tedaviliğiz yaHahhaha öyle başlıyor ilk dönemler ,geçer canım geçer sıkıntı değil alışıyor insan zamanla
Girmeyeceğim diyenleri çok gördüm ...
Sabrediyorum zaten bu 3. Gün dedim belki tutunamaz filan arada diyorum belki regl olmam yok kesin olursun diyoValla bende çok düşündüm hep aklım ordaydı ama kesinlikle söyleme süpriz yap sabret yani.
Bit kadar şey bile yokken manyak oldum, kendime acil şifalar diliyorum ahahababananaynen bende ya daha da gelmem buralara :)
Hahahahah ay böyle manyak gibi mi geçiyor bu süreç tam tedaviliğiz ya
Sabrediyorum zaten bu 3. Gün dedim belki tutunamaz filan arada diyorum belki regl olmam yok kesin olursun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?