Batta geri sayım başladı ( 8 )

8 gün geçmiş canım bekleyeyim değil mi biraz daha?
bekle canm kimi insanların 10 günde çıkıyor
bende geçen ay bat günü sabahtan gittim kan verdm duramadm bir de testi silik görnce hamile olabilirim sandm ve o gün adet oldum sonucuda almadım zaten zaten boş günlermde yapmışm
Ewt ama daha hic bişi yok gölge gibi bişi sabah gelmişti
adeti takip et canm gelmezse yerleşme kanamasıdır inşallah normalde yoğun oluyorsan zaten farkı görürsün

benm kabartma tozu hamile çıktı ikinci ve üçüncüsü
limon ve çamaşır suyunda çıkmadı

Bu kanama değil ama yinede tetikte bekliyorum aslında o test pozitif ama aDetle atilan gebeliklerde öyle çıkıyo genelde o yüzden beklemedeyim eşim dalga geçti bence bu ay tutmadı diye testi gözüne sokamadim alcam rövanşı

benm kabartma tozu hamile çıktı ikinci ve üçüncüsü
limon ve çamaşır suyunda çıkmadı
Ben testim negatifken çamaşır suyu kopurmedi pozitifken köprdü. Şimdi bazılarının idrari asitli filan olabilir o yüzden herkeste tutmaya bilir

Ay hayırlısı olsun demekten nirvanaya falan ulaşıcam herhalde işsiz gibi bütün gün belirti kovalıyorum göğüslerim nadide sultanla yarışır vaziyette, şimdi kurtuldum daha sütyenden resmen canım yanıyor. hamile falan değilsem de bitsin gitsin çekilir gibi değil gerçekten. Biliyorsun kafada kurunca da prolaktin yükseliyor ondan şişiyor göğüsler.. Yani bizi beynimiz mi yönetiyooor hormonlar mı belli değil
Hayırlısı, nasip, kısmet

Ay yemin ederim bende bu ay dedim artık hamile değilsem de gidip saglik taramasindan geçecem her ay başka bi yerim ağrıyo

öyle bir şey duydum canm adetle atıyormuşsn belki benmde öyle oldu bilemiyorm
o yüzden doktorar diyormuş ki bat 5-10 gün geçsin yoksa umutlanıp üzülüyorsun
Ben testim negatifken çamaşır suyu kopurmedi pozitifken köprdü. Şimdi bazılarının idrari asitli filan olabilir o yüzden herkeste tutmaya bilir
evet canm benmde sabah asitliydi belki ıyyak demek senin sonra sonra idrara geçti umutlandırmayım ama inşallah öyledir ??
negatif ile pozitif arasında kaç gün vardı
benmde benm yapıyor hep

kızlar bu idrar testlerinde kaç günde çıkıyor ki en erken ilşkiden sonra

Konuyla alakalimi bilmiyorum alttan elle muayeneyle gebelik anlasilirmi beklenen regle 11 gun var iken doktorum alttan muayene etti gebelikten suphelendi ama 3 defa oldu beta yaptırıyorum 1.20 cikiyor adetime 4 gun kaldı olsa cikmazmiydi betada

Ewt o şekilde gebelik anlaşılabilir ama doktor erken öngörüde bulunduğu için yanılmıs olabilir 4 gün kala kanda çıkması gerekir fakat geç dollenmelerde adet gecikmesinden 1 2 hafta sonrasına kadar da cikmayabiliyorMuş tabi bunlar düşük ihTimal bnce belirtileriniz varsa regl gününü bekleyip öyle test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…