bekle canm kimi insanların 10 günde çıkıyor8 gün geçmiş canım bekleyeyim değil mi biraz daha?
adeti takip et canm gelmezse yerleşme kanamasıdır inşallah normalde yoğun oluyorsan zaten farkı görürsünEwt ama daha hic bişi yok gölge gibi bişi sabah gelmişti
Ben testim negatifken çamaşır suyu kopurmedi pozitifken köprdü. Şimdi bazılarının idrari asitli filan olabilir o yüzden herkeste tutmaya bilirbenm kabartma tozu hamile çıktı ikinci ve üçüncüsü
limon ve çamaşır suyunda çıkmadı
Ay hayırlısı olsun demekten nirvanaya falan ulaşıcam herhalde işsiz gibi bütün gün belirti kovalıyorum göğüslerim nadide sultanla yarışır vaziyette, şimdi kurtuldum daha sütyenden resmen canım yanıyor. hamile falan değilsem de bitsin gitsin çekilir gibi değil gerçekten. Biliyorsun kafada kurunca da prolaktin yükseliyor ondan şişiyor göğüsler.. Yani bizi beynimiz mi yönetiyooor hormonlar mı belli değilbekle canm kimi insanların 10 günde çıkıyor
bende geçen ay bat günü sabahtan gittim kan verdm duramadm bir de testi silik görnce hamile olabilirim sandm ve o gün adet oldum sonucuda almadım zatenzaten boş günlermde yapmışm
adeti takip et canm gelmezse yerleşme kanamasıdır inşallah normalde yoğun oluyorsan zaten farkı görürsün
Ay yemin ederim bende bu ay dedim artık hamile değilsem de gidip saglik taramasindan geçecem her ay başka bi yerim ağrıyoAy hayırlısı olsun demekten nirvanaya falan ulaşıcam herhalde işsiz gibi bütün gün belirti kovalıyorum göğüslerim nadide sultanla yarışır vaziyette, şimdi kurtuldum daha sütyenden resmen canım yanıyor. hamile falan değilsem de bitsin gitsin çekilir gibi değil gerçekten. Biliyorsun kafada kurunca da prolaktin yükseliyor ondan şişiyor göğüsler.. Yani bizi beynimiz mi yönetiyooor hormonlar mı belli değil
Hayırlısı, nasip, kısmet
öyle bir şey duydum canm adetle atıyormuşsn belki benmde öyle oldu bilemiyormBu kanama değil ama yinede tetikte bekliyorum aslında o test pozitif ama aDetle atilan gebeliklerde öyle çıkıyo genelde o yüzden beklemedeyim eşim dalga geçti bence bu ay tutmadı diye testi gözüne sokamadim alcam rövanşı
evet canm benmde sabah asitliydi belki ıyyakBen testim negatifken çamaşır suyu kopurmedi pozitifken köprdü. Şimdi bazılarının idrari asitli filan olabilir o yüzden herkeste tutmaya bilir
benmde benm yapıyor hepAy hayırlısı olsun demekten nirvanaya falan ulaşıcam herhalde işsiz gibi bütün gün belirti kovalıyorum göğüslerim nadide sultanla yarışır vaziyette, şimdi kurtuldum daha sütyenden resmen canım yanıyor. hamile falan değilsem de bitsin gitsin çekilir gibi değil gerçekten. Biliyorsun kafada kurunca da prolaktin yükseliyor ondan şişiyor göğüsler.. Yani bizi beynimiz mi yönetiyooor hormonlar mı belli değil
Hayırlısı, nasip, kısmet
12 gün varsa çıkmaz çok düşük bi ihtimalle erken yumurtlama olmuşsa kanda çıkabilirBata 12 gün var bu cuma test yapayım diyorum
Reglden 1 gün sonra korunmadigim için erken yumurtlama varsa çıkar diye düşünmüştüm aynen12 gün varsa çıkmaz çok düşük bi ihtimalle erken yumurtlama olmuşsa kanda çıkabilir
bat 11 bende cuma test yapcamBata 12 gün var bu cuma test yapayım diyorum
aynen bende reglden sonra korunmadmReglden 1 gün sonra korunmadigim için erken yumurtlama varsa çıkar diye düşünmüştüm aynen
İlişkiden 12 gün sonra çıkıyor canım yani öyle yazıyorkızlar bu idrar testlerinde kaç günde çıkıyor ki en erken ilşkiden sonra
Konuyla alakalimi bilmiyorum alttan elle muayeneyle gebelik anlasilirmi beklenen regle 11 gun var iken doktorum alttan muayene etti gebelikten suphelendi ama 3 defa oldu beta yaptırıyorum 1.20 cikiyor adetime 4 gun kaldı olsa cikmazmiydi betadasoru nedir canm
Ewt o şekilde gebelik anlaşılabilir ama doktor erken öngörüde bulunduğu için yanılmıs olabilir 4 gün kala kanda çıkması gerekir fakat geç dollenmelerde adet gecikmesinden 1 2 hafta sonrasına kadar da cikmayabiliyorMuş tabi bunlar düşük ihTimal bnce belirtileriniz varsa regl gününü bekleyip öyle test yapınKonuyla alakalimi bilmiyorum alttan elle muayeneyle gebelik anlasilirmi beklenen regle 11 gun var iken doktorum alttan muayene etti gebelikten suphelendi ama 3 defa oldu beta yaptırıyorum 1.20 cikiyor adetime 4 gun kaldı olsa cikmazmiydi betada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?