Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ahhh canım manyakta kelime mi şu pskolojiyle bizden olacak çocuğa ALLAH akıl fikir versin
Hahaha amin amiiiin
Ben doktorumu aramamak için zor duruyorum ama adam yuh merve bari sen yapma diye dalga gecer diye korkuyorum müvekkilim sayılır aynı zamanda hahahahah gercekten kendimi zavallı gibi hissediyorum

Hahaha amin amiiiin
Ben doktorumu aramamak için zor duruyorum ama adam yuh merve bari sen yapma diye dalga gecer diye korkuyorum müvekkilim sayılır aynı zamanda hahahahah gercekten kendimi zavallı gibi hissediyorum

Yavv kaç günün var ne bu telaş az mahkemeye gir gevşe rahatla
Karbonat yok mu karbonat

Aa yok artık aşırı aşırısı saçmaymış
Karbonat zaten köpüren birşey değil mi ben hadiseyi gercekten anlayamadım.

Ya var öyle bir şey az çokta olsa gerçek çıkıyormuş yap yap sende
Ben dünyanın parasını veriyoruz bari bir bunu deneyelim dedim ucuzzzzzz iştee

bat günümü yanlış hesaplıyomuşum 27 günde 1 miş 25 diye hesaplayıp duruyordum 9 aralıkmış

Yapma ya nasıl yapılıyormuş bi anlatsana eve gidince bi deniyim hahahahajahahaj

Şimdi bir adet pet bardağa mişimizi yapıyoruz ,tamamına yapma ama doldurma yani başına kadar
Uff tamam tamam ciddi oluyorum ,yap pet bardağa sonra bir çay kaşığı karbonatı tepeleme üstüne dök.
Köpürürse senindir ,köpürmezse hiç senin olmamıştır

Peki sabah mı yapayım yoksa akşam da yapsam her türlü benim olma ihtimali var mı? Hahahah çok eğlenceli ya iyice delirdim hahahahaha

Kızlar merhaba hepinize cevap vermek istedim deli gibi
İlişkiden 12 gün sonra çıkıyor canım yani öyle yazıyor
teşekkür ederm canm
canm senin konunu arkadaş cevaplamış bende bilmiyorum inan cevapsız bırakmayım seni

Göğüsleri kendi bayrağıyla özerkliğini ilan eden var mı aranızda ?
özerk değiller

Hoşgeldiiiiiiin
bende geçen ay öyle demiştim ama bizim bu topiğimiz çok kıymetli hiç stres etmemize müsade yok

hiçbir belirti yok ne regl belirtisi ne başka bir şey durgun bir göl gibiyim
canm zaten belirti olmasada olur yazmıştm buraya 2 mm lik bir şey yanlış söylemiyorsam ve belirtiler en erken 4. haftada oluşuyor. belirti yaşayan erkenden var mı var ama olmasada olur yani
Kızlar eğer olduysa eşime nasıl söyliyim ya ondan gizli test yaptım laf arasında test al dedim ama takmadı beni o kadar umutsuz
ayy benmkide test al dedi 2 gün önce yaptırdı yahu çıkmaz dedim çıkmadı zaten de durmuyor ben daha öncede söylemiştim
sürpriz konusunda eşim eve gelince ayakkabısını çıkardığı yere bebek pandifleri koyarım inşallah. son izci de güzel demiş kargo iyi fikir bi an düşündüm ama benmki müdürün yanında açar falan rezil etmeyim gebe kalırsam

Ya var öyle bir şey az çokta olsa gerçek çıkıyormuş yap yap sende
Ben dünyanın parasını veriyoruz bari bir bunu deneyelim dedim ucuzzzzzz iştee
kız sen geçen bin civarı para verdm dedin ciddi mi yahu
bu arada ovulasyon takip ettn mi testle
nasıl tavsiye eder misin

İstediğin zaman yap tatlım ama sabah yaparsan daha iyi ikinci mişin le yapmaya çalış
neden ikinci miş ile yapcaz ??

Kız bi nefes al offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…