Tabi anne önemli yani kıymetimi bilsinİş yerine kargo gönder bebek patiği ve bebeğin ağzıyla yazılmış mektup..
Tabii hep annesine övgüler sevgiler
Hahaha amin amiiiinAhhh canım manyakta kelime mi şu pskolojiyle bizden olacak çocuğa ALLAH akıl fikir versin
Tabi anne önemli yani kıymetimi bilsinsonuçta bu işin sonunda 90 kilo olabilirim
Hahaha amin amiiiin
Ben doktorumu aramamak için zor duruyorum ama adam yuh merve bari sen yapma diye dalga gecer diye korkuyorum müvekkilim sayılır aynı zamanda hahahahah gercekten kendimi zavallı gibi hissediyorum
Hahahahahah 7 gün var daha şimdi toplantıya gidiyorum akşama kadar normal bi insan olabilcem hahahahaYavv kaç günün var ne bu telaş az mahkemeye gir gevşe rahatla
Karbonat yok mu karbonat
Hahahahahah 7 gün var daha şimdi toplantıya gidiyorum akşama kadar normal bi insan olabilcem hahahaha
karbonat olayı nedir ya hakkaten?
Aa yok artık aşırı aşırısı saçmaymışBen geyik olsun diye ortaya attım banlandım 3 gün giremedim baktım herkes yapmış :)) Çıkmıyor diyemedim ya la
Aa yok artık aşırı aşırısı saçmaymış
Karbonat zaten köpüren birşey değil mi ben hadiseyi gercekten anlayamadım.
bat günümü yanlış hesaplıyomuşum 27 günde 1 miş 25 diye hesaplayıp duruyordum9 aralıkmış
Yapma ya nasıl yapılıyormuş bi anlatsana eve gidince bi deniyim hahahahajahahajYa var öyle bir şey az çokta olsa gerçek çıkıyormuş yap yap sende
Ben dünyanın parasını veriyoruz bari bir bunu deneyelim dedim ucuzzzzzz iştee
Yapma ya nasıl yapılıyormuş bi anlatsana eve gidince bi deniyim hahahahajahahaj
bat günümü yanlış hesaplıyomuşum 27 günde 1 miş 25 diye hesaplayıp duruyordum9 aralıkmış
Peki sabah mı yapayım yoksa akşam da yapsam her türlü benim olma ihtimali var mı? Hahahah çok eğlenceli ya iyice delirdim hahahahahaŞimdi bir adet pet bardağa mişimizi yapıyoruz ,tamamına yapma ama doldurma yani başına kadar
Uff tamam tamam ciddi oluyorum ,yap pet bardağa sonra bir çay kaşığı karbonatı tepeleme üstüne dök.
Köpürürse senindir ,köpürmezse hiç senin olmamıştır
Peki sabah mı yapayım yoksa akşam da yapsam her türlü benim olma ihtimali var mı? Hahahah çok eğlenceli ya iyice delirdim hahahahaha
Kıss sen nerdesin.. Bayıldın mı bir yerde?
soğan kürü topiğini takip ediyorum artık buralardan ümidimi kestim
HahahaDaha birşey yok ortada umutsuzluğun bu kadarı...
Hani kırmızı haniii
teşekkür ederm canmİlişkiden 12 gün sonra çıkıyor canım yani öyle yazıyor
canm senin konunu arkadaş cevaplamış bende bilmiyorum inan cevapsız bırakmayım seniKonuyla alakalimi bilmiyorum alttan elle muayeneyle gebelik anlasilirmi beklenen regle 11 gun var iken doktorum alttan muayene etti gebelikten suphelendi ama 3 defa oldu beta yaptırıyorum 1.20 cikiyor adetime 4 gun kaldı olsa cikmazmiydi betada
özerk değillerGöğüsleri kendi bayrağıyla özerkliğini ilan eden var mı aranızda ?
HoşgeldiiiiiiinBen gellddiimmmm amma konuşmuşsunuz ya ben yokken :)
Banlandım da ayıptır söylemesi ,,bazıları beni çıldırtıyor ağzımı tutamıyorum..
Bu arada ben kırmızı bayrağı çektim kızlarCumartesi ...anladı heyecenla bekliyorum heveslenmeyeyim diye önceden geldi sağ olsun
İnşaALLAH sizinki olur ,kendimden çok size dua edersem olacağı budur
Neyse 1 ay ara verdim ben diyet ve sporla 6 kilo vermem lazım sonra tekrar devam .
Bu arada aramızda gebe olanlar varmış azıcık okudum hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH canımmmmm
bende geçen ay öyle demiştimGöğüslere buz kompresi ve hindistan cevizi yağıyla hint yağını karıştırıp masaj yapınca bi sakinleliyorlar bu arada aklınızda olsun.
Walla bu ay hamile değilsem tövbe bi daha internete bile girmicem ya delirdim iyice :)))
canm zaten belirti olmasada olur yazmıştm buraya 2 mm lik bir şey yanlış söylemiyorsam ve belirtiler en erken 4. haftada oluşuyor. belirti yaşayan erkenden var mı var ama olmasada olur yanihiçbir belirti yok ne regl belirtisi ne başka bir şey durgun bir göl gibiyim
ayy benmkide test al dedi 2 gün önce yaptırdı yahu çıkmaz dedim çıkmadı zaten de durmuyorKızlar eğer olduysa eşime nasıl söyliyim ya ondan gizli test yaptım laf arasında test al dedim ama takmadı beni o kadar umutsuz
kız sen geçen bin civarı para verdm dedin ciddi mi yahuYa var öyle bir şey az çokta olsa gerçek çıkıyormuş yap yap sende
Ben dünyanın parasını veriyoruz bari bir bunu deneyelim dedim ucuzzzzzz iştee
neden ikinci miş ile yapcaz ??İstediğin zaman yap tatlım ama sabah yaparsan daha iyi ikinci mişin le yapmaya çalış
Kızlar merhaba hepinize cevap vermek istedim deli gibi
teşekkür ederm canm
canm senin konunu arkadaş cevaplamış bende bilmiyorum inan cevapsız bırakmayım seni
özerk değiller
Hoşgeldiiiiiiin
bende geçen ay öyle demiştimama bizim bu topiğimiz çok kıymetli hiç stres etmemize müsade yok
canm zaten belirti olmasada olur yazmıştm buraya 2 mm lik bir şey yanlış söylemiyorsam ve belirtiler en erken 4. haftada oluşuyor. belirti yaşayan erkenden var mı var ama olmasada olur yani
ayy benmkide test al dedi 2 gün önce yaptırdı yahu çıkmaz dedim çıkmadı zaten de durmuyorben daha öncede söylemiştim
sürpriz konusunda eşim eve gelince ayakkabısını çıkardığı yere bebek pandifleri koyarım inşallah. son izci de güzel demiş kargo iyi fikir bi an düşündüm ama benmki müdürün yanında açar falan rezil etmeyim gebe kalırsam
kız sen geçen bin civarı para verdm dedin ciddi mi yahu
bu arada ovulasyon takip ettn mi testle
nasıl tavsiye eder misin
neden ikinci miş ile yapcaz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?