- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Yaaaaa harikaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahKızlarrrrrr hamileyimmmmmmm bugun doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim
Saol canm cok tesekkur ederimYaaaaa harikaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Ya benim BAT 12 Aralık acaba ben ne zaman yaptırsam kan testini darlandım iyice idrar testiyle uğraşmak istemiyorum hiç yaptırayım bitsin çıkayım artık şu tripten?Saol canm cok tesekkur ederim
Ilk kan testinde cikiyor zaten eger varsa cikar bu pskolojiyi ustumden atayim kafama takmiyayim diyosan yaptir kurtul cnmYa benim BAT 12 Aralık acaba ben ne zaman yaptırsam kan testini darlandım iyice idrar testiyle uğraşmak istemiyorum hiç yaptırayım bitsin çıkayım artık şu tripten?
Yarın bir vakit bulup kan verip kurtulayım o zaman cidden çok taktım kafayı ilk kez yaşıyorum diye ama bir yandan da takmıyormuş gibi yapmaya çalışıyorum :))Ilk kan testinde cikiyor zaten eger varsa cikar bu pskolojiyi ustumden atayim kafama takmiyayim diyosan yaptir kurtul cnm
Saol canm benm tesekkur ederim inssllah hayirli haberlerle gelirsin bol bol dua etYarın bir vakit bulup kan verip kurtulayım o zaman cidden çok taktım kafayı ilk kez yaşıyorum diye ama bir yandan da takmıyormuş gibi yapmaya çalışıyorum :))
O zaman yarın haberleşiriz, seni tekrar tebrik ediyorum tadını çıkar :))
Ben rüyamda hep bi kız bi erkek çocuk görüyorum bekarken de görmüştüm kendi çocuğum olduğunu düşünüyordum .nette gördüm beni yansıttığını düşündüm eğer rüyam doğru ise ilk çocuğum kız olacak onu da paylaşırım sizinleikizler kim demiştim bir de
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsinSakin ama sakin o
24 yasimdayim 1.5 yildir evliyim 3 aydir deniyoduk ama bn hic ihtimal bile vermiyodum asiri derecede su ictim icim yaniyodu resmen goguslerim her adetimdwn onceki gibi sisti fakat bu seferki cok asiri agrili ve dolgundu kasiklarimda ve gobek cevremde ara ara sancilar oluyodu bugun doktora sanci sebebi ile bi gittimki hamileymisim 2227 cikti betahcg
Amin canm insallah rabbim hepinize nasip etsin insallahHayırlı olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsin
canm ilşki üzernden en az 7 günYarın bir vakit bulup kan verip kurtulayım o zaman cidden çok taktım kafayı ilk kez yaşıyorum diye ama bir yandan da takmıyormuş gibi yapmaya çalışıyorum :))
O zaman yarın haberleşiriz, seni tekrar tebrik ediyorum tadını çıkar :))
hadi inşallah canm ya senin bat neydiValla sanırım bu ay bende kesin hamile çıkıcam burdan bi kişi daha çıkabilir
bat kaç gün geçmiştiSakin ama sakin o
24 yasimdayim 1.5 yildir evliyim 3 aydir deniyoduk ama bn hic ihtimal bile vermiyodum asiri derecede su ictim icim yaniyodu resmen goguslerim her adetimdwn onceki gibi sisti fakat bu seferki cok asiri agrili ve dolgundu kasiklarimda ve gobek cevremde ara ara sancilar oluyodu bugun doktora sanci sebebi ile bi gittimki hamileymisim 2227 cikti betahcg
1 gun tam 31.gunumdu bugun normalde 30 gunde bir olurdumbat kaç gün geçmişti
Bugün takvime göre sen benim testi gördün mü buraya atmistimhadi inşallah canm ya senin bat neydi
8 gün geçmiş canım bekleyeyim değil mi biraz daha?canm ilşki üzernden en az 7 gün
normalde de 8-10 gün geçmeli
geçtin mi bu süreyi
Yaaa ne tatlısın! Benim 1. Evlilik yıldönümüm ve ilk denemem bakalım Allahım ne yazdıysa beraber görücez :))) birkaç gün daha azmedip sabretmemiz lazım olmazsa da üzülmicem ama dedim ya Allah ne isterse ne zaman isterse kime isterse onu evlat sahibi yapıyor sadece hayırlısını istiyorum ben hepimiz içinHelena Tessacontessa ve Asya'dan çok umutluydum hayırlı haberlerinizi bekliyorum valla hamile haberi gördükçe benim çocuğum olcak gibi mutlu oluyorum çok da dua ediyorum herkese
evt canm gördm benmde geçen ay silik çıktıBugün takvime göre sen benim testi gördün mü buraya atmistim
aminnn canm benm bata var daha bekliyokHelena Tessacontessa ve Asya'dan çok umutluydum hayırlı haberlerinizi bekliyorum valla hamile haberi gördükçe benim çocuğum olcak gibi mutlu oluyorum çok da dua ediyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?