Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ya benim BAT 12 Aralık acaba ben ne zaman yaptırsam kan testini darlandım iyice idrar testiyle uğraşmak istemiyorum hiç yaptırayım bitsin çıkayım artık şu tripten?
Ilk kan testinde cikiyor zaten eger varsa cikar bu pskolojiyi ustumden atayim kafama takmiyayim diyosan yaptir kurtul cnm

Ilk kan testinde cikiyor zaten eger varsa cikar bu pskolojiyi ustumden atayim kafama takmiyayim diyosan yaptir kurtul cnm
Yarın bir vakit bulup kan verip kurtulayım o zaman cidden çok taktım kafayı ilk kez yaşıyorum diye ama bir yandan da takmıyormuş gibi yapmaya çalışıyorum :))

O zaman yarın haberleşiriz, seni tekrar tebrik ediyorum tadını çıkar :))

Saol canm benm tesekkur ederim inssllah hayirli haberlerle gelirsin bol bol dua et

ikizler kim demiştim bir de
Ben rüyamda hep bi kız bi erkek çocuk görüyorum bekarken de görmüştüm kendi çocuğum olduğunu düşünüyordum .nette gördüm beni yansıttığını düşündüm eğer rüyam doğru ise ilk çocuğum kız olacak onu da paylaşırım sizinle

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsin

canm ilşki üzernden en az 7 gün
normalde de 8-10 gün geçmeli
geçtin mi bu süreyi

bat kaç gün geçmişti

Helena Tessacontessa ve Asya'dan çok umutluydum hayırlı haberlerinizi bekliyorum valla hamile haberi gördükçe benim çocuğum olcak gibi mutlu oluyorum çok da dua ediyorum herkese
Yaaa ne tatlısın! Benim 1. Evlilik yıldönümüm ve ilk denemem bakalım Allahım ne yazdıysa beraber görücez :))) birkaç gün daha azmedip sabretmemiz lazım olmazsa da üzülmicem ama dedim ya Allah ne isterse ne zaman isterse kime isterse onu evlat sahibi yapıyor sadece hayırlısını istiyorum ben hepimiz için

Bugün takvime göre sen benim testi gördün mü buraya atmistim
evt canm gördm benmde geçen ay silik çıktı
başka topiğe koymuştm o zaman bu topic yoktu hamilesn dediler ama çıkmadı yaa
test bozuktu galiba
bugn pembemsi bi şey geldi diyen sen mydn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…