tamm canm ben gideym alışverişe sende işine gücüne odaklanKendimi atacağım bi yerlerden bi yerlere
Test için en uygun örnek orta akım idrarıdır. Yani idrar yapmaya başlayıp biraz idrarı boşa akıttıktan sonra idrar örneği almanız daha uygundur.
Yav sen dediğimi yasana
tamm canm ben gideym alışverişe sende işine gücüne odaklan
sonra çağırırsın beni ama kalk kalk diyegelmem ha söyleym
mecbur gitmeliyim kociş yemek isterTamam gitme gitme
mecbur gitmeliyim kociş yemek ister
son soruuu
kabartma tozu testi için kaç gün beklemeli biliyor musun canm
evet ya bana hep erkenGit git boyun postun devrilmesin kak git soğan soy
Kuzu sana daha erken ama yap yinede..
evet ya bana hep erken
sizle beraber moda girdm bende
ama kaç günmüş merak ettm
Ben şimdi eve gidiyorum yoldan da biraz gebelik testi biraz karbonat alıcam madem delirdim tam deli gibi yapayım kendimi de bişeye benzesin.
Yalnız toplantıda böyle eğilince falan sol kasığım battı bikaç kere, ne dersiniz? Belki de çıldırmışımdır
yok stres değilde öğrenmek istedm ne zaman çıktığını o zaman boşa yaaa yapmayımKuzu regliye 5 gün kalaya kadar birşey görmen mucize yav keyfine bak stres yapma kalk soğan soy
aa aynısı bende de oluyorBen şimdi eve gidiyorum yoldan da biraz gebelik testi biraz karbonat alıcam madem delirdim tam deli gibi yapayım kendimi de bişeye benzesin.
Yalnız toplantıda böyle eğilince falan sol kasığım battı bikaç kere, ne dersiniz? Belki de çıldırmışımdır
Hhahahahahha tamam seni dinlicem ama bence köpürmicekHoşgeldin aramıza canımm
Önce karbonat yap köpürmezse sabah yaparsın testi
12 Aralık benim 1 hafta var daha hahahahahaa aynısı bende de oluyor
bat kaçtı senin
aynı sende benm gibi testle kafayı boz emi
aa aynısı bende de oluyor
bat kaçtı senin
aynı sende benm gibi testle kafayı boz emi
Hhahahahahha tamam seni dinlicem ama bence köpürmicek
Ay hadi inşallaaahhhh lanet istanbul trafiğinde evime gidebilirsem haber edicem hemenKöpürsünler inşaALLHHH .. şİŞSİNLER PİŞSİNLER...
Domestos olur mu? O nasıl yapılıyor peki? Ay Allahım ne hallere düştükÇamaşır suyu dene karbonat hakkında pek olumlu diyen olmamış da camasiri doğrulayan az da olsa birileri var
Limon varDomestos olur mu? O nasıl yapılıyor peki? Ay Allahım ne hallere düştük
Bir kimyagerimiz daha oldu süper :))))):) :) :) bende bu muhabbetinizi gordum seytan durttu camasir suyu olani yaptim kopurdu bakalim baska deneyen olursa yazsin :) ama bana sacma geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?