Kabardimi baya bide kaç günün var:) :) :) bende bu muhabbetinizi gordum seytan durttu camasir suyu olani yaptim kopurdu bakalim baska deneyen olursa yazsin :) ama bana sacma geliyor :)
Ay sirke limon karbonat var bari turşu yapalım ahahahahah dur eve gidiyim hepsini yapıcam şimdi haahhahaha olmazsa da turşu yaparız artık çamaşır suyunu da koklayıp kafayı buluruz ahahahahahahajabsbajaLimon varben testleri beraber yaptığım için biliyorum test negatifken sadece hafif bi köpük oldu üstünü kapatacak şekilde pozitif çıktığı zaman bira köpüğü gibi kabardi isim gücüm yok bnde bunları okuyorum
Bir kimyagerimiz daha oldu süper :)))))
Senin ne kadar var canım regline?
Kabardimi baya bide kaç günün var
Daha çok var sende kopurmemesi lazım dene bakalimBilmiyorum ki ameliyatla kist aldirdim doktor adetimin gecikecegini soyledi yumurtlamaya gore 13 aralik olacak sanirim :)
Daha çok var sende kopurmemesi lazım dene bakalim
Ya şimdi deneyin işte 2 gün kala filan tekrar deneyin kopururse pozitif olabilirbelirti aramaktan o ufak köpük bile pozitif gibi geliyo bazen ama o degil
Ewt 10 gün kala denedim işte 1 parmak bile olmadı .1 gün kala baya köpürdü test yaptım pozitif çıktı ama pembesi biraz dağıldı diye regl bekledim takvime göre dün olmam lazımdı henüz olmadım olursam yada hastaneye gidersem haber veririmSen denedin mi baei
Ewt 10 gün kala denedim işte 1 parmak bile olmadı .1 gün kala baya köpürdü test yaptım pozitif çıktı ama pembesi biraz dağıldı diye regl bekledim takvime göre dün olmam lazımdı henüz olmadım olursam yada hastaneye gidersem haber veririm
Olsa da belki paylasmazlar ama doğru olma ihtimali var en azındanTamam canim saol bakalim baska deneyen olacak mi
Olsa da belki paylasmazlar ama doğru olma ihtimali var en azından
Bizim senle 1 gün varmış aramızda .. Bende yok sanırım hamilelik falan kendi beynimden uyduruyorum :))Bilmiyorum ki ameliyatla kist aldirdim doktor adetimin gecikecegini soyledi yumurtlamaya gore 13 aralik olacak sanirim :)
Hayirlisi canım sen 10 aralıkta tekrar test yap bakalım değişecek mi bide erken gebelki testleri için her zmn doğru sonuç vermiyor diyorlar normal test al bi daha alırsanHelloooo :)
Benim ürik asit ve sodyum bikarbonat deneyi negatif kızlar birkaç kabarcık dışında herhangi birşey olmadı. Gerci ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum 30 sn kadar bekledim baktım hareket yok döktüm.
Bi rahatlık çöktü bana haydi hayırlısı bakalım :)))))
Eczaneden 2 tane erken gebelik testi aldım acaba 12 aralık'a kadar başıma daha neler gelecek
Aynen canım hayırlısı olsun. Ben zaten pek ihtimal vermiyorum daha ilk denemeydi bu. Ne zaman hayırlıysa Allah acısız, sıkıntısız nasip etsin herkese inşallah.Hayirlisi canım sen 10 aralıkta tekrar test yap bakalım değişecek mi bide erken gebelki testleri için her zmn doğru sonuç vermiyor diyorlar normal test al bi daha alırsan
Bizim senle 1 gün varmış aramızda .. Bende yok sanırım hamilelik falan kendi beynimden uyduruyorum :))
Hadi senden güzel haberler gelsin inşallahhh
Aynen canım hayırlısı olsun. Ben zaten pek ihtimal vermiyorum daha ilk denemeydi bu. Ne zaman hayırlıysa Allah acısız, sıkıntısız nasip etsin herkese inşallah.
2 test 45 lira tuttu zaten diğerleri daha mı ucuzdur acaba? Pek anlamadığım için bu işlerden ben :))
Sen ne zaman gideceksin kan testi yaptırmaya?
Ya aslında benim de yok pek ihtimal vermiyorum ama delirdim bir sürü belirti yaşıyorum gibi geliyor. Ezan saati Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bekleyip görücez belki de birer mucize olur :))))Kiz benim umudum yok hasta olmak istiyorum ben normalde benim yarin hasta olmam lazim ama sirkulasyonum degisti evde zaman gecsin diye takiliyorum yapim dur dedim geyigine Allah sizlere bu ay hayırlı kapilarini acar :)
Ya aslında benim de yok pek ihtimal vermiyorum ama delirdim bir sürü belirti yaşıyorum gibi geliyor. Ezan saati Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bekleyip görücez belki de birer mucize olur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?