Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ay sirke limon karbonat var bari turşu yapalım ahahahahah dur eve gidiyim hepsini yapıcam şimdi haahhahaha olmazsa da turşu yaparız artık çamaşır suyunu da koklayıp kafayı buluruz ahahahahahahajabsbaja

Ya şimdi deneyin işte 2 gün kala filan tekrar deneyin kopururse pozitif olabilir belirti aramaktan o ufak köpük bile pozitif gibi geliyo bazen ama o degil

Tamam canim saol bakalim baska deneyen olacak mi

Helloooo :)
Benim ürik asit ve sodyum bikarbonat deneyi negatif kızlar birkaç kabarcık dışında herhangi birşey olmadı. Gerci ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum 30 sn kadar bekledim baktım hareket yok döktüm.
Bi rahatlık çöktü bana haydi hayırlısı bakalım :)))))
Eczaneden 2 tane erken gebelik testi aldım acaba 12 aralık'a kadar başıma daha neler gelecek

Hayirlisi canım sen 10 aralıkta tekrar test yap bakalım değişecek mi bide erken gebelki testleri için her zmn doğru sonuç vermiyor diyorlar normal test al bi daha alırsan

Hayirlisi canım sen 10 aralıkta tekrar test yap bakalım değişecek mi bide erken gebelki testleri için her zmn doğru sonuç vermiyor diyorlar normal test al bi daha alırsan
Aynen canım hayırlısı olsun. Ben zaten pek ihtimal vermiyorum daha ilk denemeydi bu. Ne zaman hayırlıysa Allah acısız, sıkıntısız nasip etsin herkese inşallah.

2 test 45 lira tuttu zaten diğerleri daha mı ucuzdur acaba? Pek anlamadığım için bu işlerden ben :))

Sen ne zaman gideceksin kan testi yaptırmaya?

Bizim senle 1 gün varmış aramızda .. Bende yok sanırım hamilelik falan kendi beynimden uyduruyorum :))

Hadi senden güzel haberler gelsin inşallahhh

Kiz benim umudum yok hasta olmak istiyorum ben normalde benim yarin hasta olmam lazim ama sirkulasyonum degisti evde zaman gecsin diye takiliyorum yapim dur dedim geyigine Allah sizlere bu ay hayırlı kapilarini acar :)

Normal testler 5 tl mi ne :)

Kiz benim umudum yok hasta olmak istiyorum ben normalde benim yarin hasta olmam lazim ama sirkulasyonum degisti evde zaman gecsin diye takiliyorum yapim dur dedim geyigine Allah sizlere bu ay hayırlı kapilarini acar :)
Ya aslında benim de yok pek ihtimal vermiyorum ama delirdim bir sürü belirti yaşıyorum gibi geliyor. Ezan saati Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bekleyip görücez belki de birer mucize olur :))))

Ya aslında benim de yok pek ihtimal vermiyorum ama delirdim bir sürü belirti yaşıyorum gibi geliyor. Ezan saati Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bekleyip görücez belki de birer mucize olur :))))

Hadi bakalim insallah yaa Allahim hakkimizda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…