Diğer testler 3.5 liradan başlıyor diyorlar ben 5 tl ye almıştım bugünü de devirmeyi bekliyordum bu hafta aile hekimliğine giderim artikAynen canım hayırlısı olsun. Ben zaten pek ihtimal vermiyorum daha ilk denemeydi bu. Ne zaman hayırlıysa Allah acısız, sıkıntısız nasip etsin herkese inşallah.
2 test 45 lira tuttu zaten diğerleri daha mı ucuzdur acaba? Pek anlamadığım için bu işlerden ben :))
Sen ne zaman gideceksin kan testi yaptırmaya?
Hahahahahahah bişeye yarasa tamam dicem de olmayan şeye bu analık duygusu da koyuyor insana agshshajajajaYav ne 45 tl si
Canım benim ya gitti paralar yaw şu veledler gelmedi gitti battık battık
E hadi bekleme git artık yarınDiğer testler 3.5 liradan başlıyor diyorlar ben 5 tl ye almıştım bugünü de devirmeyi bekliyordum bu hafta aile hekimliğine giderim artik
sus hep senin yüzünden karbonatta karbonat dedin durdunAhhh canımm deme kendine öylee
bende köpürmüyor canmcamasır suyu testini yaptım kopurdu bira gibi ama bunun anlamı asitle alakalıymıs ya
valla iki kapak falandıbende köpürmüyor canm
ne kadar kattın
o zaman benm idrarım çok asitsiz
canm ben denemiştim görmedysen yazımıTamam canim saol bakalim baska deneyen olacak mi
canım ya senin en başta köpürmeyen sonra köpüren kabartma tozu muydu çamaşır suyumuOlsa da belki paylasmazlar ama doğru olma ihtimali var en azından
bende 1 kapak kadar döktmvalla iki kapak falandı
hah sağol yaMerhaba kizlar birde su gebelik testlerine bakin :) http://sizdeduyun.com/evinizde-dogal-yollarla-gebelik-testi-yapin/
4 gun varbende 1 kapak kadar döktm
bata var henüz ama meraktan
senin bat kaç
canm daha erken olumsuz olman için bata çok var senin12 Aralık benim 1 hafta var daha hahahahah
bata 2-3 kala yap. ben n11 den test aldm 10 tanesi 10.90Helloooo :)
Benim ürik asit ve sodyum bikarbonat deneyi negatif kızlar birkaç kabarcık dışında herhangi birşey olmadı. Gerci ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum 30 sn kadar bekledim baktım hareket yok döktüm.
Bi rahatlık çöktü bana haydi hayırlısı bakalım :)))))
Eczaneden 2 tane erken gebelik testi aldım acaba 12 aralık'a kadar başıma daha neler gelecek
Aynen canım hayırlısı olsun. Ben zaten pek ihtimal vermiyorum daha ilk denemeydi bu. Ne zaman hayırlıysa Allah acısız, sıkıntısız nasip etsin herkese inşallah.
2 test 45 lira tuttu zaten diğerleri daha mı ucuzdur acaba? Pek anlamadığım için bu işlerden ben :))
Sen ne zaman gideceksin kan testi yaptırmaya?
kan testi 8-10 günde belli oluyor idrardan daha erken yaniHahahahahahah bişeye yarasa tamam dicem de olmayan şeye bu analık duygusu da koyuyor insana agshshajajaja
Yeni doğum yapan bir arkadasımla konuştum ilişkinin 12. Gününde kan testi yaptırınca çıkıyor dedi. O da benim gibi delirmiş zamanında hahahaha
Allah hakkaten akıl sağlığımızı korusun, bu işin bi de hamile kaldıktan sonraki saykoluğu var
2-3 gün kala yap gebelik testi4 gun varyinede olmazsam haftasonunun gecmesini bekliycem test icin ay bebek yoksada gecikmesin hic ya heyecan oluyor
cumartesi yaptım bisey cıkmadı2-3 gün kala yap gebelik testi
evt canm çok erkencumartesi yaptım bisey cıkmadıbeklicem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?