Batta geri sayım başladı ( 8 )

evt canm çok erken
normalde doktorlar batın geçmesini bekleyn 5-10 gün diyorlar
çünkü stresten falanda gecikmeler yaşayabiliriz
seni tanıyalım ne zamandır evlsin kaçıncı deneme yaş kaç
aynen acele etmemek lazım ama dayanamıyoruz..
benim 14 ay oldu evleneli.. 2. ay denemeye baslayalı yasımda 28 ankaradan katılıyorum tum arkadaslara basarılar diliyorum

diş macunu
şeker
ama en bombası ton balığı suyu ve sirke bunu nasıl bulmuşlar

aynen acele etmemek lazım ama dayanamıyoruz..
benim 14 ay oldu evleneli.. 2. ay denemeye baslayalı yasımda 28 ankaradan katılıyorum tum arkadaslara basarılar diliyorum
ne güzel topicte yaşlarımız hemen hemen yakın
bende 28 ankara
yeni evlendm onu demiyim gülüyolar
benmde 2. deneme
doktora gittn mi canm hiç genel kontrole

Aaa bak bu ay tutmazsa ben de n11 den vereyim sipariş süper oldu bu çok sağol :))

Ben yarın sabah şu aldığım 6 gün kala olan testi yapıp negatifse en azından regl günü gelene kadar belki biraz zihnimi rahatlatabilirim :))

ne güzel topicte yaşlarımız hemen hemen yakın
bende 28 ankara
yeni evlendm onu demiyim gülüyolar
benmde 2. deneme
doktora gittn mi canm hiç genel kontrole
ankaramii aaaa komsu
prolaktin yuksekti biraz..ilac kullandim deniycez bakalim.yaza kdr olmazsa doktor yolu gozukur

evt canm
hatta ovulasyon testi vardı 30 tane mi ne artı 10 hamilelik hepsi 30 tl yanlşta söylüyor olablrm toplam 50 testte olabilrdi
güvenli mi bilemem ben yorumları okudum skt 2018 diye bi yorum gördm ondan aldm
benmkide skt 2018 in 12. ayı geldi
bu ay artarsa bebiş tutarsa 2. bebeğe kullanırız dedik eşimle
aman ucuz ya eşim aldı kargoyu evdeydi cumartesi hemen dedi yapalım hadi 10 tane var nasılsa diye ciklet gibi kullancak deli bu adam yaa
dedm çıkmaz mıkmaz daha yumurtlama olmadı ne dediysem dinlemedi üzülürsen dedm yok yok diyo 10 tane merak ettm bi ben yapayım diyo
ama ben ovu movu almadm ya karışık sanki o bi ısınamadm ona inşallah almama gerek kalmaz
hatta ücretsiz kargo olanı seç biz öyle yaptık
senin aldığının markası nedir 6 gün kala testi miymiş

Bu arada kızlar,

Karbonatla test ne kadar doğrudur bilemem ama hindistan ceviziyle karıştırıp her sabah 5-10 dk ağzınızda çalkalar ya da dişinizi bunla fırçalarsanız acaip beyazlatıyor bilginiz olsun

Bu arada kızlar,

Karbonatla test ne kadar doğrudur bilemem ama hindistan ceviziyle karıştırıp her sabah 5-10 dk ağzınızda çalkalar ya da dişinizi bunla fırçalarsanız acaip beyazlatıyor bilginiz olsun
evt canm ben diş için almıştm
bu arada karbonat testim köpürmüştü ama sabah yaptığım köpürüyor galiba
çünkü akşam yaptm köpürmedi
önceki gün sabah 2 tane yaptım olmuştu o testi de mi bozdum halbuki dijital değil

Hahahahah çok iyi ya :))))

Bence hiç alma ovulasyon testi. Benim bu konularla ilgili bildiğim tek bişey var ne kadar çok takarsan kafayı o kadar olmuyo... Biraz salıp bırakmak lazım.

Bi komşum var. Ona yaz sonu içkiyi falan bırakıcam düsgün beslenicem herşeye dikkat edicem vs dediğimde sakın ha demişti. Ben hamile kaldığımda en takmadığım, en çok arkadaslarımla gezip eğlendiğim, hayatımı yaşadığım zamanlardı demişti hep kulağımdadır o. Ben de onun dediği gibi yapmaya çalıştım. Ama dedim ya ilk defa olduğu için ovulasyon zamanım bittiğinden beri aşırı derecede saçmalıyorum.

Ne zaman rahatlarsak, o zaman olacak bence :))

Yaaaa bence en iyisi kan testi burda turşuculuk oynuyoruz resmen

bi de böyle topicte insan iyice aklından çıkarmıyor işin açığı
ovulasyon takibi nasıl yaptın canm testlerle mi

bi de böyle topicte insan iyice aklından çıkarmıyor işin açığı
ovulasyon takibi nasıl yaptın canm testlerle mi
Yok tatlım. Gün aşırı ilişki ve bikaç aydır akıntı takibi yapıyordum sadece..

Ya açıkçası ben bebek konusunda bayağı kaderciyim olursa olur, olmazsa o da Allah'tan.. Kendimi paralamak istemiyorum. Zaten bu ay olmazsa yemin ettim uğramıcam buralara olana kadar :)))

Korkuyorum bisey cikmasindan biraz deneyip olmuyorsa gitmek istedim annemde bekle diyo
Prolaktinin ne kadar yüksek çıktı?

Ben ekim'de yaptırmıştım 38 cıkmıştı, doktorum sütyenin sıktıysa bile yükselmiştir sakın takma kafana bunu dedi.

Bebek istedikçe yükselen bi hormon bu malesef ve kafayı taktıkça olmamasının sorumlusu da bu hormon diye biliyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…